זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 20 דקות
סוג: בשרי
מנה עיקרית 1:
250 ג’ פרגיות
תיבול: שום כתוש, כף רוטב סויה, כף צ’ילי מתוק, כף סילאן, רבע כפית מלח.
מנה עיקרית 2:
4-5 שוקי עוף
תיבול: כף רוטב סויה, כף סילאן, כף צ’ילי מתוק
תוספת 1:
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
תיבול: 2 כפות שמן, כף סילאן, כף רוטב צ’ילי מתוק, שליש כפית מלח
תוספת 2:
קישוא קטן חתוך לחצאי עיגול
בטטה קטנה חתוכה לקוביות
תפו”א קטן חתוך לקוביות
תיבול: 2 כפות שמן זית, כפית סילאן, שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
-מתבלים את הפרגיות, השוקיים והתוספות.
-מכניסים את משטח ההשחמה למיקום התחתון של כל מגירה.
-מוסיפים קוביות תפוחי האדמה למגירת הבישול התחתונה. מניחים את רשת ההפרדה ומעל שמים את הפרגיות.
-מכניסים את קוביות הירקות למגירת הבישול העליונה. מניחים את רשת ההפרדה ומעל שמים את שוקי העוף.
-לוחצים על כפתור 1 כדי לבחור באזור 1. מסובבים את החוגה ובוחרים ב”צלייה”. לוחצים על טמפ’ ובוחרים ב180 מעלות. לוחצים על כפתור זמן ובוחרים 20 דקות.
-לוחצים על כפתור 2 כדי לבחור באזור 2. מסובבים את החוגה ובוחרים ב”טיגון באוויר חם”. לוחצים על טמפ’ ובוחרים ב180 מעלות. לוחצים על כפתור זמן ובוחרים 15 דקות.
-בוחרים במצב “ארוחה כפולה” ואז “ארוחה” ולוחצים על כפתור “התחלה/עצירה” להתחלת הבישול.
- עופות שלמים בנינג’ה |
- המבורגר בנינג’ה |
- פוקצה בטאבון נינג’ה |
- ארוחת בשרים בנינג’ה |
- כנפיים בנינג’ה גריל |
- פיצה בטאבון נינג’ה
- כל התגובות (0)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות