שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20 דקות

סוג: בשרי

רכיבים

סיר טיגון דו קומתי

מנה עיקרית 1:

250 ג’ פרגיות

תיבול: שום כתוש, כף רוטב סויה, כף צ’ילי מתוק, כף סילאן, רבע כפית מלח.

מנה עיקרית 2:

4-5 שוקי עוף

תיבול: כף רוטב סויה, כף סילאן, כף צ’ילי מתוק

תוספת 1:

2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות

תיבול: 2 כפות שמן, כף סילאן, כף רוטב צ’ילי מתוק, שליש כפית מלח

תוספת 2:

קישוא קטן חתוך לחצאי עיגול

בטטה קטנה חתוכה לקוביות

תפו”א קטן חתוך לקוביות

תיבול: 2 כפות שמן זית, כפית סילאן, שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

נינגה נינג'ה

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מתבלים את הפרגיות, השוקיים והתוספות.

-מכניסים את משטח ההשחמה למיקום התחתון של כל מגירה.

-מוסיפים קוביות תפוחי האדמה למגירת הבישול התחתונה. מניחים את רשת ההפרדה ומעל שמים את הפרגיות.

-מכניסים את קוביות הירקות למגירת הבישול העליונה. מניחים את רשת ההפרדה ומעל שמים את שוקי העוף.

-לוחצים על כפתור 1 כדי לבחור באזור 1. מסובבים את החוגה ובוחרים ב”צלייה”. לוחצים על טמפ’ ובוחרים ב180 מעלות. לוחצים על כפתור זמן ובוחרים 20 דקות.

-לוחצים על כפתור 2 כדי לבחור באזור 2. מסובבים את החוגה ובוחרים ב”טיגון באוויר חם”. לוחצים על טמפ’ ובוחרים ב180 מעלות. לוחצים על כפתור זמן ובוחרים 15 דקות.

-בוחרים במצב “ארוחה כפולה” ואז “ארוחה” ולוחצים על כפתור “התחלה/עצירה” להתחלת הבישול.

ראו גם
פסטה ירקות וגבינה לתינוקותפסטה ירקות וגבינה לתינוקות
קינוח ג’לי ללא סוכר קינוח ג’לי ללא סוכר
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה