זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 6 דקות
מס’ מנות: 3 מנות
סוג: בשרי
חצי חבילת פסטה קצרה (250 ג’) *השתמשתי ב”קרניים בינוניים”
בצל בינוני קצוץ
2 שיני שום קצוצות
350 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
גמבה חתוכה לרצועות
תיבול: כף סילאן, כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור, חצי כפית פפריקה מתוקה, רבע כפית כורכום, רבע כפית כמון, כפית אבקת מרק, שליש כפית תבלין כוסברה/פטרוזיליה
מים רותחים
-מפעילים את מכשיר הסמארט ליד על מצב טיגון באוויר/בישול ובוחרים בתוכנית בישול/צריבה.
-מוסיפים לסיר 3 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים שום ומטגנים כחצי דקה.
-מוסיפים את חזה העוף ומטגנים כדקה מכל צד.
– מוסיפים גמבה ופסטה ומתבלים. מוזגים מים רותחים עד גובה הפסטה, מערבבים וסוגרים את הסיר.
-מעבירים את הסליידר למצב סיר לחץ. בוחרים באופציית “שחרור מהיר” ומפעילים על HI למשך 6 דקות (שימו לב שהשסתום מכוון על seal).
-כשהבישול הסתיים והלחץ שוחרר, פותחים את הסיר.
View this post on Instagram
- פוקצה בטאבון נינג’ה |
- ארוחת בשרים בנינג’ה |
- כנפיים בנינג’ה גריל |
- פיצה בטאבון נינג’ה |
- גלידת קינדר |
- גלידה דלת קלוריות
זה מתאים לנינג’ה סיר טיגון באוויר חם?
לא חושבת.
תודה רבה על המתכון. האם אפשר להשתמש בחבילה שלמה של פסטה?
אפשר:)
אם לא מכפילים את יתר הכמויות אז לפחות כדאי להכפיל את התיבול.
היי אפרת תודה על כל מתכונים! אפשר להחליף את העוף בנקניקיות? אם כן , לשנות זמן או תוכנית?
כן אפשר. לא אמור להיות שינוי.
יש מצב לנינג’ה גריל?
זה פחות מתאים לנינג’ה גריל.
זה מתכון רק לנינג׳ה,? אי אפשר על הכיריים ?
להכין את המתכון הזה בכיריים – פסטה עם חזה עוף.