שום דבר לא נמצא
    >
ספרי מתכונים ב10 דקות

 השילוב המושלם לפירה: תפוח אדמה וארטישוק ירושלמי 

פירה ארטישוק ירושלמי

מצרכים:

3 ארטישוק ירושלמי בינוניים (כ-400 גרם)

2 תפוחי אדמה גדולים

1/2 כפית מלח, פלפל שחור

אופן הכנה:

-מבשלים את הארטישוק ותפוח האדמה בסיר עם מים עד לריכוך מלא (אם מזלג ננעץ בקלות הם מוכנים).

-טוחנים את הירקות עם בלנדר ידני או בעזרת מיקסר חשמלי (ואז מקבלים פירה עסיסי ובעל מרקם חלק ללא צורך בהוספת שמן או מים).

-מתבלים, מערבבים ומגישים.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
חטיף פצפוצי אורז ושוקולד
מאפינס וניל

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
אודליה (12:44 27.03.2019)

שלום,

תודה רבה על המתכונים הנהדרים והמוצליחים,ישר כוח!

רציתי לשאול עם זה בסדר שאני ישים לבבות ארטישוק של סנפרוסט?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:51 27.03.2019)

היי אודליה,
לביבות ארטישוק זה משהו אחר מארטישוק ירושלמי. אני מתכוונת לירק הזה (צירפתי תמונה).
בכל מקרה יכול להיות שזה ייצא טעים גם עם לביבות ארטישוק מבושלים. לא ניסיתי 🙂

Avatar
ליטל (10:38 2.11.2018)

היי

אני מחפשת תוספת מעניינת מארטישוק לכבד עוף.
מעדיפה על בסיס ירק ללא פחמימה
חיפשתי קרם ארטישוק והגעתי למתכון
האם אפשר לעשות אותו ללא תפוח אדמה?
והאם אפשר לטחון בבלנדר של שייקים (עם גורס קרח)? כי אין לי את שאר המכשירים.
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:12 2.11.2018)

היי ליטל,
בלי תפוח אדמה זה ייצא מימי לכן לא מומלץ.
אפשר למעוך עם מועך פירה רגיל.

Avatar
ליטל (17:22 2.11.2018)

תודה רבה

Avatar
אורית (13:12 27.02.2015)

מעולה!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:28 27.02.2015)

תודה אורית!
שבת שלום 🙂

הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.