מס’ מנות: 5 יחידות
סוג: חלבי/פרווה
מכשיר NINJA WOODFIRE – טאבון אובן חיצוני
קילו קמח לחם או קמח לבן
2 כפות (20 ג’) שמרים יבשים
כף וחצי סוכר
2+1/4 מים חמימים (540 מ”ל)
3 כפות שמן זית (30 מ”ל)
כף שטוחה מלח
לפיזור מעל: שמן זית ומלח גס
תוספות לפוקצ’ה (לפי הטעם):
פרוסות דקיקות של בצל סגול, פרוסות דקות של פטריות, זיתים שחורים/ירוקים, עגבניות שרי חתוכות, עגבניות מיובשות, גמבה קצוצה, שום כתוש.
קוביות בולגרית, גבינה צהובה/מוצרלה מגורדת, גבינת פרמז’ן מפוררת, כדורי מוצרלה חתוכים.
עלי טריים או מיובשים של טימין, רוזמרין, בזיליקום, זעתר, אורגנו.
-מערבבים בקערת המיקסר (וו לישה): קמח, שמרים וסוכר. מוסיפים מים ושמן זית ומערבבים כ-3 דקות. מפזרים את המלח באופן אחיד וממשיכים ללוש במשך כ-7 דקות, עד לקבלת בצק אחיד וגמיש.
-משמנים קלות קערה גדולה, מניחים את הבצק ומכסים במגבת. מניחים במקום חמים ומתפיחים במשך כשעה.
-מניחים את אבן השמוט על מסילת האביזרים בתוך המכשיר.
-מסובבים את החוגה השמאלית לתוכנית “פיצה” ואז את החוגה הימנית למצב “custom”, מכוונים ל-240 מעלות במשך 10 דקות ולוחצים על כפתור ההפעלה (התחלה/עצירה) כדי להתחיל את שלב החימום המקדים.
-בינתיים מחלקים את הבצק ל-5 חלקים שווים וכל חלק מרדדים לצורה של פוקצ’ה (אליפסה). מזלפים מעל קצת שמן זית ומוסיפים תוספות שאוהבים.
-כאשר המכשיר מצפצף לסמן שהחימום המקדים הסתיים וההודעה add food מופיעה, פותחים את דלת המכשיר ומחליקים 2 פוקצ’ות על אבן השמוט בעזרת כף הפיצה שמגיעה עם המכשיר (יש לקמח את כף הפיצה כדי שהפוקצ’ות יחליקו בקלות).
-סוגרים את דלת המכשיר ולוחצים על כפתור התחלה/עצירה.
-בתום האפייה פותחים את הדלת ומוציאים את הפוקצ’ות בעזרת כף הפיצה.
- המבורגר בנינג’ה |
- ארוחת בשרים בנינג’ה |
- כנפיים בנינג’ה גריל |
- פיצה בטאבון נינג’ה |
- גלידת קינדר |
- גלידה דלת קלוריות
- כל התגובות (0)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות