זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 8 דקות
מס’ מנות: 10 חצאים
סוג: בשרי
5 פיתות רגילות חתוכות לחצי
500 גרם בשר בקר טחון (רצוי בשר טרי, עם אחוז שומן יחסית גבוה)
1 בצל בינוני טחון או קצוץ דק-דק
כוס עלי פטרוזיליה טריים קצוצים דק
תיבול: כפית ושליש מלח, קמצוץ פלפל שחור, חצי כפית בהרט (לא חובה)
*שמן להברשה
-מערבבים בקערה: בשר טחון, בצל טחון, פטרוזיליה קצוצה ומתבלים במלח, פלפל שחור ובהרט.
-ממלאים כל חצי פיתה בתערובת הבשר (אין צורך לבשל את הבשר לפני) ומשמנים משני הצדדים.
-מפעילים את מכשיר הנינג’ה גריל ע”י לחיצה על כפתור ההפעלה. בוחרים בתוכנית גריל, עוצמה HI, ומכוונים את הזמן ל-2 דקות, ולוחצים על כפתור התחלה/עצירה (START\STOP) על מנת שהמכשיר יתחיל בחימום המקדים. כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המקדים הסתיים ועל הצג מופיעה ההודעה ADD FOOD , מניחים את חצאי הפיתות עם הבשר כלפי מטה וסוגרים את המכסה.
-לאחר מכן מכוונים את הזמן ל-6 דקות ומניחים על הצד של הפיתה.
-לאחר 3 דקות פותחים את המכסה והופכים צד.
- עופות שלמים בנינג’ה |
- פרגיות ושוקיים בנינג’ה |
- המבורגר בנינג’ה |
- פוקצה בטאבון נינג’ה |
- ארוחת בשרים בנינג’ה |
- כנפיים בנינג’ה גריל
הי!
תודה שאת מעלה מתכונים עם הנינג’ה גריל, נשמח לעוד!
צריך לשים את הפלטה של הגריל נכון?
כן🙂
שלום אפרת תודה על האתר המדהים עם המון מתכונים קלילים וטובים
רציתי לדעת אם המתכון לעראיס יצא טעים עם הודו טחון או שזה לא מתאים?
אשמח לתשובה מהירה אני רוצה להכין את המתכון לערב
היי מעיין,
אין בעיה להכין עם הודו טחון:)
תודה על המתכון. רוצה להכין. אין לי נינג׳ה. אפשרי בתנור רגיל? כיצד? במתכונים של נינג׳ה אפשרי להוסיף גם אפשרות הכנה בתנור רגיל. תודה.
כן אפשר. תכיני את המתכון הזה- עראיס
אשתדל להוסיף אפשרות. לרוב תמיד שואלים אותי בתגובות אז כדאי לבדוק:)
יש לה מתכון נוסף בתנור רגיל, תחפשי ויקפוץ