שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 90-120 דקות

ספרי מתכונים ב10 דקות

מצרכים:

10 חתיכות עוף לפי הטעם (שוקיים, ירכיים, כנפיים)

3 תפוחי אדמה בינוניים קלופים חתוכים לקוביות

פלפל אדום (גמבה) חתוך בינוני

8 פרוסות אננס מקופסת שימורים (280 גרם מסונן, בלי הנוזלים)

תיבול: כף שמן זית, 2 כפות מלאות סילאן, כף רוטב סויה, 3 שיני שום כתושות, חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

-מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערית ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.

-מניחים את חלקי העוף, תפוחי אדמה, גמבה ואננס על נייר האפיה ומתבלים בצורה אחידה.

-מכניסים לתנור שחומם ל- 180 מעלות למשך כשעה וחצי- שעתיים.

הפעל טיימר (90 דק’)
+
טיימר פועל

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
שטרודל תפוחים מבצק עלים
קאפקייקס דבש

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
חלי (18:22 26.11.2020)

האם צריך לשמור את הנוזלים לרוטב???

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (19:20 26.11.2020)

היי חלי,
את מתכוונת למרינדה שנשארת בקערה?
תצטרכי לשפוך על העוף והירקות לפני ההכנסה לתנור 🙂

Avatar
רותי (16:52 20.10.2020)

תודה אפרת, על עוד מתכון מעולה!
משום מה הצבעים השתנו בתמונה.. אבל זה הה נראה מצויין.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:59 20.10.2020)

זה נראה מעולה 🙂

Avatar
יעל (12:15 9.09.2020)

לכסות את התבנית ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:32 9.09.2020)

אין צורך.

Avatar
רחל (20:02 10.08.2020)

היי אפרת
אפשר עם אננס טרי?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:09 10.08.2020)

כן.

Avatar
רחלי (09:30 4.08.2020)

יצא אחלה תודה על המתכון

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:01 5.08.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה רחלי

Avatar
חיליק (14:37 30.07.2020)

שלום אפרת.
ביצעתי מה שאמרת – יצא פגז.
שאלה: האם אפשר להחליף את האננס באפרסקים ? או שמא צריך תיבול שונה?
תודה רבה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:02 30.07.2020)

כן אפשר 🙂

Avatar
שירן (21:07 11.05.2020)

היי אפרת,
חייב לאפות עם העור?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:41 11.05.2020)

לא חייב, זה פשוט שומר על העוף עסיסי.

Avatar
Shiran Roditi Reuveni (15:59 14.05.2020)

תודה רבה 😊

Avatar
שרית (20:21 8.05.2020)

יצא טעים.
השתמשתי בשימורי אננס ללא תוספת סוכר,הוא מגיע חתוך ולא עיגולים.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:39 9.05.2020)

נראה מעולה!
תודה שרית 🙂

Avatar
namaa (01:36 8.05.2020)

יש לי רק אננס רגיל ולא קופסת שימורים יש הדרכה שונה לאננס חי (גרה בחול)

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:53 8.05.2020)

אין שינוי.

Avatar
Ilan Kaikov (13:30 17.04.2020)

היי אפרת
צריך לכסות עם נייר כסף?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:42 17.04.2020)

אין צורך לכסות.

Avatar
יערית (11:36 11.02.2020)

שלום אפרת
אפשר להכין עם עוף שלם? אם כן אז איך? תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:01 11.02.2020)

כן, אפשר להכין עם עוף שלם באותו אופן.
יש להניח את העוף בתבנית כך שהחלק של החזה כלפי מטה, ראי בתמונה במתכון הזה – עוף שלם צלוי בתנור.

Avatar
מירי (12:53 26.09.2019)

נראה טעיםםם!
אפשר להקפיא את זה או שבגלל האננס לא מומלץ?
תודה רבה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:01 26.09.2019)

היי מירי,
לגבי האננס לא חושבת שיש בעיה אבל לא מומלץ להקפיא את תפוחי האדמה.

Avatar
אופק (02:15 22.09.2019)

שלום אפרת!
האם זה מתאים גם עם פרגיות או פילה עוף?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:49 22.09.2019)

היי אופק,
מצורף מתכון לפרגיות עם אננס.
שבוע נפלא 🙂

Avatar
יהודית (22:25 19.09.2019)

היי אפרת,
יש הבדל בין אננס פרוסות לחתיכות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:25 20.09.2019)

מבחינת טעם אין הבדל.

Avatar
רבקה (15:38 19.09.2019)

מה אפשר במקום סילאן? דבש?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:18 20.09.2019)

כן אפשר לשים דבש.

Avatar
אורי (12:50 19.09.2019)

ואם הפרדתי כבר את כל העור מהעופות ?
בתוך שקית קוקי יצא אותו דבר ?
תודה על הכל.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:02 19.09.2019)

אפשר לשים את העוף בתוך שקית קוקי. בחצי שעה האחרונה כדאי להוציא אותו מהשקית כדי שיקבל צבע.

Avatar
מרים (12:37 19.09.2019)

הי אפרת
רציתי לדעת אם צריך לכסות את התבנית בנייר אלומיניום.

תןדה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:00 19.09.2019)

לא, אין צורך.

Avatar
אורי (12:07 19.09.2019)

תודה אפרת על המתכונים המעולים.
צריך לכסות את העוף? לא יתיבש לי במשך שעתיים ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:33 19.09.2019)

היי אורי,
בגלל שהעוף נאפה עם העור הוא לא אמור להתייבש.
יש לאפות בתוכנית רגילה של חום עליון וחום תחתון. יכול להיות שכבר אחרי שעה וחצי זה יהיה מוכן.

Avatar
דבי (11:48 18.09.2019)

אפשר לדעתך לשלב אננס עם תיבול שונה, שמתאים יותר לבעיות סוכר?

נגיד תיבול של פפריקה ופלפל שחור עם זנגויל.

תודה רבה וכתיבה וחתימה טובה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:40 18.09.2019)

אני חושבת שכן.
כתיבה וחתימה טובה 💕

Avatar
שרית (11:41 7.05.2020)

יש גם שימורים של אננס ללא תוספת סוכר

Avatar
דבי (20:30 17.09.2019)

נראה שילוב מעולה!

לדעתי עוף או בשר משתלבים נהדר עם פרות, הבעיה עם פרות שבדרך כלל

הם מאבדים את צורתם וחיותם בבישול.

נראה לי שאננס שונה.
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:17 17.09.2019)

ממליצה לך לנסות 🙂
האננס נראה טוב גם אחרי האפיה (כמו בתמונה).

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.