שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: חלבי/ פרווה

תבנית אינגליש קייק

מצרכים:

תחתית שוקולד:

150 גרם ביסקוויטים מסוג פתי בר (לרגישים לגלוטן ניתן להשתמש בביסקוויטים ללא גלוטן ובפסח אפשר להשתמש בעוגיות יין)

רבע מיכל שמנת מתוקה או קצפת צמחית (כ60 מ”ל)

50 ג’ שוקולד מריר

קרם וניל עם נגיעות שוקולד:

3/4 מיכל שמנת מתוקה/קצפת צמחית (כ190 מ”ל)

2 כפות גדושות (30 ג’) אבקת אינסטנט פודינג וניל

רבע כוס (60 מ”ל) חלב (לפרווה ניתן להשתמש בחלב סויה או חלב קוקוס)

40 ג’ שוקולד מריר מגורד בפומפיה גסה

ציפוי שוקולד:

50 ג’ שוקולד מריר

2 כפות (20 מ”ל) מים

כף (8 ג’) שמן

אופן הכנה:

תחתית שוקולד:

ממיסים את קוביות השוקולד והשמנת במיקרוגל במשך כמה שניות ומערבבים לתערובת חלקה. מוסיפים את פירורי הביסקוויטים ומערבבים עד לקבלת תערובת שוקולית אחידה (אם התערובת יוצאת קשה או יבשה יש להוסיף כמה כפות חלב או מים בהדרגה ולפי הצורך). משטחים את התערובת בתחתית תבנית אינגליש קייק באופן אחיד. מעבירים למקפיא עד להכנת הקרם.

קרם וניל:

מקציפים את השמנת במשך כחצי דקה. מוסיפים חלב ואינסטנט פודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים את השוקולד המגורד ומערבבים בעדינות עם כף. יוצקים את הקרם מעל תחתית השוקולד ומעבירים למקפיא להתייצבות לפחות לשעה לפני ששמים את הציפוי.

ציפוי שוקולד:

ממיסים את קוביות השוקולד עם המים והשמן במיקרוגל במשך כמה שניות ומערבבים לתערובת חלקה. יוצקים מעל שכבת הקרם ומחזירים למקפיא.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
דג מרוקאי
מוקפץ סיני

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
יעל (17:13 24.09.2021)

הי אפרת, הכנתי את העוגה. יצא טעים!!!
רק רציתי לציין שהשכבה העליונה לא ממש הספיק כדי לכסות את הכל. אולי כדאי לשנות במתכון ל70 גר שוקולד..
תודה על הכל!!
ושבת שלום!

מתכונים ב-10 דקות (17:31 24.09.2021)

היי יעל,
שמחה שאהבת את המתכון!
קצת מוזר לי שלא הספיק לך הציפוי- אמורה לצאת שכבה דקה אך מספיקה בשביל לכסות את העוגה.
בכל מקרה תודה על העדכון ושבת שלום❤

שני (16:15 20.09.2021)

עוגה טעימה מאוד וממש מוצלחת!! אין על המתכונים שלך בעולםם

מתכונים ב-10 דקות (17:16 20.09.2021)

שמחה שאהבת את המתכון!
תודה על הפרגון,
חג שמח😊

שירה (16:01 20.09.2021)

אפשר במקופ בטיפר להשים פיצפוצי אורז

מתכונים ב-10 דקות (17:16 20.09.2021)

זה יצא פחות מוצלח…

שישי (13:43 20.09.2021)

הי אפרת היקרה,
אפשר בלי שוקולד מגורד? או זה לא יהיה טעים?

מתכונים ב-10 דקות (13:48 20.09.2021)

היי,
אפשר לוותר על השוקולד או לשים במקומו תוספת אחרת (למשל אגוזים קצוצים, עוגיות אוראו קצוצות…).
חג שמח!

קארין כהן (12:25 23.07.2021)

האם צריך לרסק לחתיכות את הביסקוויטים או לטחון במעבד מזון עד לפירורים?

מתכונים ב-10 דקות (12:28 23.07.2021)

היי קארין,
מספיק לרסק לחתיכות קטנות(:

מוריה (12:34 15.07.2021)

הכנתי באישים ואז שהגשתי הורדתי את ה’תבנית מאפינס’
גם יפה וגם טעים!
קליל להכנה וכולם אוהבים תודה רבה!
(השבוע הכנתי מהאתר לפחות 6 /7 מתכונים 😁)

מתכונים ב-10 דקות (14:36 15.07.2021)

שמחה ממש לשמוע! תודה על השיתוף 🌺

נעמי (13:32 23.06.2021)

הי אפרת, תבורכי על האתר המופלא שלך.
שאלה לגבי העוגה… האם אפשר במקום חלב קוקוס וחלב סויה לשים משקה שיבולת שועל? ואם כן אז מדובר באותה כמות?

מתכונים ב-10 דקות (13:56 23.06.2021)

היי,
שמחה שאת נהנית מהאתר!
אפשר בהחלט לשים רבע כוס משקה שיבולת שועל אם אוהבים את טעמו:)

דורית (09:55 28.05.2021)

היוש אפרת היקרה
מקווה שתוכלי לענות הבוקר😁
רוצה להכין את עוגת הקסם המדהימה והמרעננת, אך אין לי שוקולד מריר, רק חלב.. האם שווה לרוץ לסופר או שזה יהיה סבבה גם עם ה-ש. חלב?
תודה מראש ושבת נפלאה🥰

דורית (09:57 28.05.2021)

אגב, ראיתי שרשמת שזה בסדר, אך בכל מקרה צריכה לגשת מתישהו היום לסופר, וחשוב לי שהעוגה תצא הכי מוצלחת שיש לאורחים היום🥰

מתכונים ב-10 דקות (10:35 28.05.2021)

היי דורית,
לתחתית השוקולד ולקרם אין בעיה להשתמש בשוקולד חלב, זה אפילו טעים יותר!
לגבי הציפוי- יצא פחות יציב מאשר עם שוקולד מריר, אבל זה בסדר. כדאי להגיש ממש כמה דקות אחרי ההוצאה מהמקפיא במקרה כזה.
בהצלחה ושבת שלום😊

מיכל (11:03 18.05.2021)

הי, אני רוצה להכין את העוגה הזאת בתבנית 24 . מספיק להכפיל כמויות או צריך יותר?
נראת מעולה!!

מתכונים ב-10 דקות (13:00 18.05.2021)

היי,
כן, להכפיל פי 2.
יום מקסים😊

מיכל (13:18 18.05.2021)

תודה רבה!!

talya (18:21 13.05.2021)

תודהה רבה הכנתיי יצאא ממש טעיםם!!!

מתכונים ב-10 דקות (18:45 13.05.2021)

שמחה שאהבת! תודה על השיתוף😊

שירה (17:14 13.05.2021)

היי
יש לי פתי בר כבר מרוסק, כמה כוסות זה 150 גר’ פתי בר?
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (17:20 13.05.2021)

בערך כוס ושליש😊

שירה (20:44 15.05.2021)

שבוע טוב
הכנתי בגרסה הפרווה ויצא מעולה, תודה!

מתכונים ב-10 דקות (22:37 15.05.2021)

שמחה מאד לשמוע! תודה שחזרת לעדכן😊

ענאל (21:10 8.05.2021)

הכנתי לכבוד שבת…
רק שבחים קיבלתי.
תודה רבה לך על עוד מתכון פשוט מוצלח וטעיםםם:) זה הולך להיות מתכון קבוע בע”ה:)

מתכונים ב-10 דקות (21:59 8.05.2021)

איזה כיף לשמוע! תודה ענאל ושבוע מקסים😊

ענת (14:19 25.04.2021)

היי העוגה נראית מעולה! אם אני רוצה להכין בתבנית קרטון ח”פ מלבנית כזאת, מספיק פשוט להכפיל כמויות? תודה מראש

מתכונים ב-10 דקות (16:34 25.04.2021)

היי ענת,
כמות כפולה מזו שבמתכון מתאימה לתבנית מרובעת בינונית-קטנה (22*31)😊

ענת (09:49 26.04.2021)

אוקיי, גודל התבנית שיש לי הוא 28.5*19 ס”מ אז אני מניחה שזה בסדר, לא? אם לא – אז אשמח לכמויות עבור תבנית כזו. תודה מראש. מאוד אוהבת את האתר שלך ותמיד מעדיפה להכין ממנו מתכונים

מתכונים ב-10 דקות (10:25 26.04.2021)

כן, זה אמור להיות בסדר גמור (יתכן שהעוגה תצא טיפה יותר גבוהה).

זהר (12:48 13.04.2021)

כמה שרוולי פתי בר זה 150 גר? שרוול אחד?

מתכונים ב-10 דקות (13:20 13.04.2021)

היי זהר,
בשרוול פתיבר יש בד”כ 250 ג’, לכן זה יוצא 3/5 שרוול:)

ליטל (10:58 31.03.2021)

אהלן
כדי להפוך את העוגה ליותר בריאה – האם ניתן להחליף את השמנת המתוקה /קצפת צמחית במשהו אחר?
ואת הפודינג?
תודה וחג שמח

מתכונים ב-10 דקות (12:43 31.03.2021)

היי ליטל,
את יכולה לשים בתחתית במקום השמנת רבע כוס קרם קוקוס.
ובשכבת הקרם כדי להקציף את הקרם קוקוס בצורה מוצלחת יש לשים אותו במקרר כל הלילה ולהקציף רק את החלק הלבן הסמיך. את הנוזל המימי יותר יש לשפוך.
במקום פודינג וניל שימי אבקת סוכר🙂

תותית (19:08 25.03.2021)

היי.
שאלה: אפשר לשים פודינג שוקולד במקום הפודינג וניל?
זה לא יהיה שוקולדי ומתוק מידי?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:37 25.03.2021)

כן אפשר. זה אמור לצאת טעים 🙂

טובה (19:50 24.03.2021)

שלום
רציתי לדעת אם יש תחליף לאשכנזים לעוגיות יין שלא אוכלים בפסח
בסיס אחר לתחתית או משהו כזה
תודה

מתכונים ב-10 דקות (20:20 24.03.2021)

היי טובה,
לא ניסיתי, אבל חושבת שאפשר לשים אגוזים/ שקדים טחונים באותה כמות.
חג שמח!

דנה (10:00 23.03.2021)

היי אפרת יקרה,
ברשותי חבילת עוגיות יין בצורת פרח אך קטנות (לא הענקיות), אשמח לדעת בכמה עוגיות להשתמש 🙏

מתכונים ב-10 דקות (10:26 23.03.2021)

היי דנה,
תשתמשי ב150 גרם:)

רחלי (09:35 21.03.2021)

הי אפרת,
אנחנו לא יכולים בלי העוגה הזאת גם בפסח (:
אם אין עוגיות יין לבסיס אפשר אולי עוגיות תפוח אדמה הקנויות של פסח? או שזה מרקם אחר?

מתכונים ב-10 דקות (09:58 21.03.2021)

היי רחלי,
אם העוגיות שיש לך רכות אז המרקם באמת ישתנה.
עדיף להשתמש בעוגיות פריכות כמו עוגיות יין או ביסקוויטים כשרים לפסח. אם אין לך אז אפשר להשתמש בעוגיות הרכות, פשוט התחתית תצא יותר ‘עוגתית’

רחלי (10:04 21.03.2021)

העיקר זה השוקולד למעלה (;
תודה. ננסה

הדר (12:28 2.03.2021)

היי,אני רוצה לעשות את העוגה ברינג קוטר 18 גובה 10..
מהם הכמויות שאני צריכה?
להכפיל את המתכון?

מתכונים ב-10 דקות (13:28 2.03.2021)

היי הדר,
כן תכפילי פי 2:)

כלנית (14:04 17.02.2021)

כדי לטבען, אפשר להמיר את מוצרי החלב במוצרי קוקוס למיניהם

עינת (12:05 10.02.2021)

היי אפרת
כמה כפות או חלקי כוס זה 50 גרם שוקולד ו40 גרם שוקולד או במקרה שלי אותן הכמויות בשוקולד ציפס ?
בתודה .

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:59 10.02.2021)

רבע כוס = 50 גרם שוקולד צ’יפס.
ל40 גרם שוקולד צ’יפס אפשר לשים 3 כפות מלאות.

דן (20:51 28.01.2021)

היי אפרת,
אפשר כמויות לתבנית עם קוטר 28 ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:44 29.01.2021)

כמויות מומלצות לתבנית 28:
תחתית שוקולד:
450 גרם ביסקוויטים
3/4 מיכל שמנת מתוקה או קצפת צמחית
150 ג’ שוקולד מריר
קרם וניל עם נגיעות שוקולד:
3 מיכלי שמנת מתוקה/קצפת צמחית (750 מ”ל)
8 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
כוס חלב קר (לפרווה ניתן להשתמש בחלב סויה או חלב קוקוס)
150 ג’ שוקולד מריר מגורד בפומפיה גסה
ציפוי שוקולד:
ציפוי שוקולד:
200 ג’ שוקולד מריר
8 כפות מים
4 כפות שמן

Sagi (11:54 27.01.2021)

אפרת יש לי שאלה נוספת,
האם ניתן להחליף את השוקולד שבקרם בעוגיות אוריאו/לוטוס ?
תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:24 27.01.2021)

כן אפשר 🙂

Sagi (11:47 27.01.2021)

היי אפרת,
האם מגישים ישירות מהמקפיא או שצריך להפשיר?
תודה מראש!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:49 27.01.2021)

ישירות מהמקפיא.
מומלץ להוציא כמה דקות לפני כדי שיהיה קל לחתוך.

יעל (21:58 4.01.2021)

שלום,רציתי לדעת כמה ביסקיוויטים זה 150 גרם..אם אני משתמשת בביסקיוויטים של אוסם

מתכונים ב-10 דקות (23:11 4.01.2021)

היי יעל
זה תלוי בגודל הביסקוויטים. אם אלה הפתי בר הגדולים אז 13 יחידות. אם הקטנים יותר אז כ-17 יחידות.

קארין (18:30 30.12.2020)

עוגה נהדרת! קלה ומהירה להכנה וסופר טעימה!! תודה לך אפרת על מתכונים נהדרים!

מתכונים ב-10 דקות (21:12 30.12.2020)

תודה קארין!!
שמחה לקרוא שאהבת ❤️❤️

נטלי (17:39 23.12.2020)

היי אפרת, האם מתאים להחליף את הבסקוויטים בקורנפלקס?

מתכונים ב-10 דקות (18:30 23.12.2020)

אפשר 🙂
תרסקי את הקורנפלקס

קרן (23:05 17.12.2020)

הגעתי לכאן אחרי סינון למתכון טבעוני. שימוש בחלב זה לא טבעוני. ועוגיות יין של פסח מכילות ביצים.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:04 18.12.2020)

היי קרן 🙂
בפסח העוגיות לא ניתן לטבען את העוגיות אבל בכל השנה כן.
ראי תחליפים בסוגריים – חלב סויה או קוקוס.

עינת (09:40 22.11.2020)

בוקר טוב אפרת
האם אפשרי גבינת ריקוטה או גבינה לבנה או יוגורט יווני באותה כמות במקום השמנת המתוקה או הקצפת הצמחית?
תודה על המענה

מתכונים ב-10 דקות (13:41 22.11.2020)

היי עינת
לא הייתי ממליצה בעוגה הזו להחליף את השמנת המתוקה, זה ישנה את כל הטעם והמרקם של העוגה
ללא השמנת לא תוכלי להקציף את הקרם של העוגה
בהצלחה♥

עינת (20:57 10.11.2020)

היי
שמנת הפודינג והחלב להקציף אפשר במיקסר הידני עם הוו בלון להקצפת ביצים?
תודה מראש.

מתכונים ב-10 דקות (09:13 11.11.2020)

היי עינת,
אם מדובר על מיקסר ידני חשמלי אז אין בעיה
אם מדובר על מטרפה ללא חשמל, אז לא מומלץ

נחמה (18:09 7.10.2020)

יצא מעולה!!!! הכפלתי כמויות.
תודה וחג שמח

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:12 7.10.2020)

מעולה 🙂
תודה נחמה

תילי (07:02 29.09.2020)

הי אפרת,
אני מכירה שני סוגי תבניות אנגליש קייק
אחת קצרה ורחבה
אחת ארוכה וצרה
באלו מהן את השתמשת?
תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:27 29.09.2020)

ארוכה וצרה.

שיר (18:07 7.07.2020)

יצא נהדר! האמת שציפיתי למרקם של כמו עוגת גלידה אבל זה מרקם של קצפת פשוט יותר סמיכה. מאוד טעים. החלפתי את הביסקוויטים בפצפוצי אורז והכפלתי כמויות כי התבנית אינגליש קייק שלנו היא ענקית. טעות שעשיתי- שפכתי את פצפוצי האורז לשוקולד החם, והם נהיו צמיגיים כאלו. הייתי צריכה לחכות שיתקרר
בכל מקרה, האתר שלך נהדר הכנתי היום מכאן גם אורז עם תפו”א וכולם התלהבו. תודה לך

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:32 7.07.2020)

נראה מעולה 😍
תודה שחזרת לעדכן.

עינת (10:15 7.07.2020)

שוקוציפס מריר אפשרי במקום השוקולד המריר?באותה כמות? יצא גם טעים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:57 7.07.2020)

כן, באותה כמות.

עינת (09:48 7.07.2020)

שוקולד לאפייה גם יתאים? במקום השוקולד המריר?
מאוד רוצה להכין את העוגה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:57 7.07.2020)

כן.

עינת (09:46 7.07.2020)

היי אפרת

לגבי שוקולד מריר שווה לנסות מבית טבע שהאמת שאוכלת אותו זה לא טעים לי (_פחות סוכר )
אבל זה חשוב לי ואם אשלב עם שאר החומרים מה את אומרת יצא טעים או ישפיע?

תודה ויום נפלא.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:57 7.07.2020)

לא מכירה את השוקולד אבל יכול להיות שזה ייצא פשוט קצת פחות מתוק. עדיין אמור לצאת טעים בשילוב עם יתר החומרים.

רחלי (22:20 21.05.2020)

הי אפרת, אפשר לוותר על השוקולד בבסיס?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:26 21.05.2020)

זה ייצא פחות טעים.
אם אין לך מספיק שוקולד מריר אפשר לשים 2-3 כפות ממרח שוקולד.

רחלי (09:11 31.05.2020)

בסוף עשיתי כמו במתכון ופשוט התמכרנו! יאמ!
והצלחתי גם לחתוך ישירות מהמקפיא- פשוט עם סכין חדה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:38 31.05.2020)

שמחה שיצא טעים ❤️
תודה שחזרת לעדכן.

לימור (15:09 21.04.2020)

אשמח למתכון לקוטר 22
וכמה שפחות שמנת כך אודה לך.
תודה רבה
אחלה אתר

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:23 21.04.2020)

כמויות לתבנית עגולה בקוטר 22 (עם הפחתה בכמות השמנת):
תחתית שוקולד:
225 גרם ביסקוויטים
רבע כוס מיכל שמנת מתוקה או קצפת צמחית (כ60 מ”ל)
3 כפות חלב או מים
75 גרם שוקולד מריר
קרם וניל עם נגיעות שוקולד:
מיכל שמנת מתוקה/קצפת צמחית (250 מ”ל)
3 כפות גדושות אבקת אינסטנט פודינג וניל
שליש כוס חלב קר
60 גרם שוקולד מריר מגורד בפומפיה גסה
ציפוי שוקולד:
75 ג’ שוקולד מריר
3 כפות מים
כף וחצי שמן

שרה (17:06 14.04.2020)

הכנתי גם את העוגה הזו והיא סופר טעימה!!! תודה🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:09 15.04.2020)

שמחה לשמוע 🙂

גילה (16:56 14.04.2020)

הכנתי עם הבן שלי לחג שני , עם 2 שינויים (לבסיס הוספנו מעט טחינה וסילאן כמו בכדורי שוקולד שאנחנו מכינים בבית ואת הפודינג הבן שלי החליט שנעשה עם פודינג שוקולד ) . עוגת שוקו שוקו… נראית מקסימה וההכנה באמת קלילה.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:06 15.04.2020)

תודה שחזרת לעדכן 🙂

ימית (16:48 14.04.2020)

המתכונים שלך פשוט שלום ומעולים!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:06 15.04.2020)

תודה ימית ❤️

שרה (16:35 14.04.2020)

אפרת היקרה, האתר שלך מהמם, אני נכנסת כמעט ורק אליו.. ועכשיו בפסח בכלל… את הארוחות של כל 2 החגים, השבת שבאמצע וחוה\”מ-עשיתי כמעט ורק מהמתכונים שלך… הכל יצא טעים ברמות… אז תודה רבה🙂👍❤️
מצרפת תמונה אחת מיני רבות של מאכל שהכנתי מהאתר-פשטידת פטריות בצל ותפו\”א.. שוב תודה וחג שמח!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:05 15.04.2020)

נראה מעולה 😍
תודה יקרה

חני (18:25 13.04.2020)

היי,
האם אפשר להשים במקום חלב מים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:38 13.04.2020)

אפשר לשים רבע כוס מים קרים.

Neta Shahar (17:14 5.04.2020)

היי!
קודם כל תודה על האתר! משתמשת המון במתכונים שלך וזה נהדר❣️
לגבי המתכון הזה- שאלה- האם אפשר לשדרג את העוגה עם איזה פרי שיכול להתאים ולהוסיף?… אם כן, מה היית ממליצה?..
רוצה להכין לערב חג אבל אשמח לשדרג ולהוסיף חגיגיות אם את מבינה למה אני מתכוונת?…

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:44 5.04.2020)

אפשר להוסיף לקרם חתיכות של תותים חתוכים (טריים או קפואים) במקום השוקולד המגורד או להוסיף מעל השוקולד פירות יער קפואים או תותים חתוכים (קחי בחשבון שפירות היער קצת חמצמצים).
חג שמח והמון בריאות 🌺

Neta Shahar (22:54 5.04.2020)

תודה רבה וחג שמח❣️

מאיה (09:31 5.04.2020)

היי אפרת

האם ניתן להשתמש בקמח \”כרגיל\” במקום ביסקוויטים לתחתית העוגה ?

תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:03 5.04.2020)

היי מאיה,
לא מומלץ כי לא אופים את התחתית.

מאיה (11:07 5.04.2020)

תודה.
אם אני משתמשת בפיצפוצי אורז, מה הכמות ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:22 5.04.2020)

בסביבות 3/4 כוס. התערובת צריכה לצאת עסיסית, לא נוזלית מידי ולא יבשה מידי.

נטע (21:46 2.04.2020)

זה לא מתכון טבעוני ושמת אותו במתכונים הטבעוניים את מטעה ובלבלת את כל הטבעוניים בארץ זה לא בסדר בכלל!!

נטע (21:47 2.04.2020)

*ומבלבלת

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:44 2.04.2020)

היי נטע,
היה נחמד יותר אם היית מעירה בצורה נעימה יותר.
ולגופו של עניין – המתכון מתאים גם לטבעונים. אם מכינים אותו מפתי בר, קצפת צמחית, חלב סויה/קוקוס ושוקולד מריר.

הדר (09:48 2.04.2020)

היי אפרת יקרה,
כמו תמיד גם הפעם מדובר במתכון מעולה, הכנתי לפני כמה שבועות ויצא פצצה, חוסל תוך דקות.
אני רוצה להכין שוב לליל הסדר (תכננתי להכין עוגה גדולה אבל לצערי בעקבות הקורונה נהיה רק 2 אנשים ולכן העוגה הזו באה לי בול). שתי שאלות:
1) כמה עוגיות יין הן 150 גרם? אין לי משקל… קניתי את העוגיות הגדולות בצורת פרח.
2) אני עדיין בטראומה קלה מגירוד השוקולד לקרם בפעם הקודמת, זה לקח לי המון המון זמן והפירורים יצאו לא מאוד מוצלחים. יש לך רעיון מה ניתן לעשות?
תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:49 2.04.2020)

היי הדר,
1. זה יוצא 4-4.5 עוגיות יין .
2. אפשר להכניס את השוקולד למקפיא לפני הגירוד. מה הכוונה הפירורים יצאו לא מוצלחים? קצצת את זה עם סכין? במקום לגרד אפשר להוסיף קצת שוקולד צ’יפס לתערובת הקרם.

הדר (15:34 2.04.2020)

הגירוד הניב פירורי שוקולד קטנים מידי, וזה לקח לי פשוט המון המון זמן אז ויתרתי באמצע… להוסיף שוקולד קצוץ דק-דק זו אופציה? נראה לי שזה יהיה לי יותר קל מהגירוד של השוקולד בפומפייה…
אני פשוט לא מתכננת לקפוץ שוב לסופר (שוב, בגלל הקורונה..) ואין לי שוקולד צ\’יפס….

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:22 2.04.2020)

אז כן, תקצצי שוקולד עם סכין. לא חייב שהחתיכות יהיו אחידות.

הדר (15:20 3.04.2020)

מצוין תודה רבה אפרת יקרה! מבטיחה לעדכן ולשלוח תמונה אחרי הסדר 🙂 שבת שלום!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:45 3.04.2020)

שבת שלום ❤️

יפעת (10:40 31.03.2020)

אפשר לעשות את התחתית עם פצפוצי אורז?
תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:53 31.03.2020)

אני חושבת שכן.

אורטל (18:57 11.02.2020)

יצא מעולה! הכנתי לארוחה משפחתית מרובת משתתפים וכולם ממש התלהבו..תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:43 11.02.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אורטל

עדי (13:39 5.11.2019)

הי, האם מגישים את העוגה ישר מהמקפיא או שצריך להעביר למקרר לפני?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:09 5.11.2019)

ישר מהמקפיא.

טליה (13:17 22.05.2020)

כמה זמן תקפה העוגה? כמה זמן היא יכולה לחכות במקפיא בלי שתתקלקל?
חוץ מזה העוגה מהממת טעימה ממש!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:38 22.05.2020)

העוגה מחזיקה בין שבועיים לחודש במקפיא. חשוב לעטוף אותה היטב.

אורנה (10:17 29.10.2019)

היי
האם אפשר לעשות את הציפוי עם שמנת מתוקה ושוקולד מריר או שעדיף כמו שרשום

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:27 29.10.2019)

כן אפשר להמיס 50 גרם שוקולד מריר עם רבע כוס שמנת מתוקה.

הדס (03:00 20.10.2019)

יצא מהממם!!
התחתית יצאה קשה- ככה זה אמור לצאת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:52 21.10.2019)

כן 🙂

דיקלה (12:07 11.10.2019)

האם אפשר להשתמש בפודינג וניל עם פצפוצי שוקולד במקום רק וניל ולגרד שוקולד?????
אשמח לתשובה מהירה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:04 11.10.2019)

כן.

נעה (10:12 11.10.2019)

כמה זמן זה אמור להיות במקפיא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:14 11.10.2019)

מומלץ שהעוגה תהיה במקפיא 3 שעות לפחות לפני ההגשה.

לילך (06:40 5.10.2019)

יש משהו אחר במקום אינסטנט פודינג וניל שאפשר לשים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:35 5.10.2019)

אם אין אפשר להכין בלי ולהוסיף 2 כפות אבקת סוכר.

אילה (19:27 26.08.2019)

יש לך מתכון לעוגיות טעימות????
תודה ………………

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:40 26.08.2019)

בטח 🙂 יש המון מתכונים – מתכונים לעוגיות.

אילה (19:24 26.08.2019)

העוגה יצאה לי מהממת תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:19 26.08.2019)

שמחה לשמוע!
תודה 🙂

אילה (19:22 26.08.2019)

המתכונים שלך מושלמים פשוט עזרו לי

ספיר (11:12 2.08.2019)

אין לי חשמל במשך היום.יש לך רעיון לעוגה ללא אפייה וללא הקצפה?
תודה מראש!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:04 2.08.2019)
הודיה (09:52 22.07.2019)

העוגה יצאה מעולה וקיבלה מלא מחמאות! תודה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:30 22.07.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה הודיה

אתי (22:45 15.06.2019)

יצא ממש טוב ! תודה ! הכנתי כבר פעמיים בפרווה. כולם אהבו !
בפעם השנייה שמתי קצת יותר שוקולד למעלה כי השכבה הדקה הייתה שברירית מידי, וקצת פחות מתערובת הביסקויטים
כי השכבה הייתה קצת עבה יחסית.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:08 16.06.2019)

מעולה 🙂
תודה ושבוע נפלא!

נועה (14:51 5.06.2019)

תודה רבה רבה על המתכון הוא ממש אחד הטעימים והקלים אני מתה על הסוג עוגות הקלילות האלה תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:13 9.06.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה נועה

הללי (19:51 4.06.2019)

אפרת האם את יכולה לשלוח לי מתכון ל2 תבניות אנגליש קייק

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:01 4.06.2019)

ל2 תבניות אינגליש קייק יש להכפיל את כל הכמויות ב-2.

reizy (00:36 4.06.2019)

האם אפשר להקציף במיקסר ידני?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:43 4.06.2019)

כן.

אנונימי (13:09 27.05.2019)

שלום אפרת,
אפשר להכין גם עם שוקולד חלב ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:52 27.05.2019)

כן אפשר.

שרית (20:59 18.04.2019)

היי

מה התחליף לבסיס לפסח חוץ מעוגנות יין?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:40 18.04.2019)

אני חושבת שאפשר לשים אגוזים טחונים.
חג שמח 🌸

שרון (11:31 18.04.2019)

הי אפרת, בכמה עוגיות יין להשתמש עבור תבנית אנגלישקייק? איך את ממליצה לפורר אותן? הן יותר קשות מביסקויטים רגילים. תודה וחג שמח!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:36 18.04.2019)

היי שרון,
בגלל שיש עוגיות יין בכמה סוגים וגדלים אני לא יודעת לומר בדיוק כמה עוגיות זה יוצא אבל זה צריך להיות 150 גרם (תסתכלי מה רשום על האריזה ותעשי חישוב).
אפשר לפורר עם מעבד מזון (אם יש לך כשר לפסח) או לשים בתוך שקית כפולה ולדפוק בעזרת מערוך או כלי אחר קצת כבד.
חג שמח 💗

שחר (08:54 18.04.2019)

אפשר להכנעס בכוסיות אישיות כאלו? כמה יצא בערך?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:57 18.04.2019)

כן. אמורים לצאת בסביבות 5-9. ממש תלוי הגודל הכוס.
חג שמח 🌷

עדי (11:28 17.04.2019)

אם אני רוצה להכין בתבנית עגולה, להכפיל ב -2 ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:50 17.04.2019)

כן. תבנית בקוטר 24.

kti pri (18:05 23.06.2019)

hmt nhvfv

שילה עדני (09:52 17.04.2019)

האם יכולים להשתמש גם במים לתערובת??????

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:09 17.04.2019)

אפשר לשים רבע כוס מים קרים.

ענבר (15:46 14.03.2019)

היי אין לי מיקסר וקראתי בתגובות האחרות שאין אפשרות להקצפה ידנית.. תוהה אם לוותר או שיש אפשרות נניח לשים רצפת מוכנה פרווה? (צירפתי תמונה)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:57 14.03.2019)

היי ענבר,
קצפת כזו מתאימה לעוגה בחושה שעליה שמים קצפת. לא מתאימה לעוגה הזאת.

לאה (09:50 6.03.2019)

היי..

שואלת גם על המתכון הזה:
האם אפשר לשים יין אדום מתוק במקום המים?

תודה !!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:34 6.03.2019)

אני חושבת שכן. כדאי שהיין יהיה קר מהמקרר.

אדוה (11:21 1.03.2019)

אפשר לשים במקום חלב קוקוס קרם קוקוס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:29 1.03.2019)

כן.

שחר (11:22 22.02.2019)

האם במקום קצפת אפשר לשים קרם קוקוס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:02 22.02.2019)

אפשר. כדי להקציף קרם קוקוס בצורה מוצלחת יש לשים אותו במקרר כל הלילה ולהקציף רק את החלק הלבן הסמיך. את הנוזל המימי יותר יש לשפוך

ריקי (21:38 16.02.2019)

שבוע טוב!
הכנתי את העוגה לשבת והיא יצאה ממש טעימה!!
תודה על מתכון קליל וטעים😊

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:50 16.02.2019)

שבוע טוב ריקי,
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

רותי (17:23 14.02.2019)

יצא סבבה לגמרי

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:47 14.02.2019)

תודה שחזרת לעדכן 🙂

שירן הררי (12:27 4.01.2019)

אם אין לי מיקסר אפשר לערבב ידני?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:51 4.01.2019)

במקרה הזה לא.

שירן (12:07 4.01.2019)

אפשר לשים במקום פודינג וניל פודינג שוקולד לבן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:18 4.01.2019)

כן.

טובי (22:01 27.12.2018)

היי
תודה על מתכונים מעולים!!!!
נהנננת במיוחד טעימים קלים וברורים…..

האם יש תחליף לריץ לבסיס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:07 28.12.2018)

היי טובי 🙂
לתחתית אפשר לשים כמה כפות ממרח שוקולד ולערבב עם פירורי הביסקוויטים עד לתערובת אחידה (במקום ריץ ושוקולד מריר).
אפשרות נוספת היא להמיס 50 ג’ שוקולד מריר עם 20 ג’ חמאה/מרגרינה ו-4 כפות חלב/מים.

ישראל (12:56 21.12.2018)

חייב שוקולד מריר? אפשרי עם שוקולד חלב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:49 21.12.2018)

אפשר עם שוקולד חלב.

יוני (13:33 7.12.2018)

החלפנו את הציפוי בציפוי משוקולד שהומס בסיר, יצא יותר חלק וביותר כמות (עשיתי אחד גם לפי ההוראות).
יצא מצוין! תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:44 7.12.2018)

מעולה 🙂
תודה יוני

שירי (18:07 8.11.2018)

הי, האם חייבים להקציף במיקסר או שאפשר גם ידנית. תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:33 9.11.2018)

צריך להקציף במיקסר.

מיכל (23:47 29.10.2018)

יצא מושלם
תודה:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:12 30.10.2018)

תודה מיכל, שמחה שאהבת 🙂

הודיה (16:02 12.10.2018)

ממש מדהים!! כל שבוע אני עושה מתכון אחר ויוצא פיצוץ! נחטף אחרי שניה מתכונים תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:59 12.10.2018)

תודה הודיה, שמחה לשמוע 🙂

מימי (12:50 3.10.2018)

הכפלתי כמויות ויצא טעים מאוד- נראה מושקע כ”כ ולא יאומן שלוקח ממש 10 דקות.
תודה אפרת.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:04 3.10.2018)

שמחה שיצא טעים ♥️

מימי (12:21 16.09.2018)

נראה מגרה ורוצה להכין היום..
מה אפשר לשים במקם החלב/ חלב קוקוס? האם מיץ תפוזים זה טוב?
אודה לתשובתך
גמר חתימה טובה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:26 16.09.2018)

היי מימי,
עדיף לשים רבע כוס מים קרים.
גמר חתימה טובה 🌺

חלי (10:25 14.09.2018)

היי לך
העוגה נשארת תמיד במקפיא?
האם זה יוצא כמו עוגת גלידה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:06 14.09.2018)

כן 🙂

חלי (11:44 14.09.2018)

תודה רבה 🙂

רינה (13:41 23.08.2018)

שלום,האם אפשר לערבב את הביסקויטים עם שוקולד “השחר” ? אולי יתקשה פחות ?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:19 23.08.2018)

כן אפשר.

קרן (00:40 1.08.2018)

היי המתכון הזה מתאים לטבעוניים ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:31 1.08.2018)

כן בתנאי שמשתמשים בקצפת צמחית ובחלב סויה.

איריס (08:45 20.07.2018)

שלום,
האם אפשר להיזיק את העוגה במקרר ולא להקפיא?
היא תצא רכה יותר
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:14 20.07.2018)

אפשר. קחי בחשבון שהיא תצא רכה (במרקם של קרם רגיל).

לימור (02:31 9.07.2018)

הי אפרת,
בא לי מאד להכין את העוגה אבל משום מה מתלבטת לגבי הקרם והאם להשאיר כמו במתכון עם שוקולד מריר, כמו בשתי השכבות שמתחת.
האם לדעתך קרם לוטוס יכול להתאים בעוגה זו, או שצריך להיצמד למתכון ולהמשיך בקו השוקולד המריר?
תודה,
לימור

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:44 9.07.2018)

כן, אפשר לגוון עם קרם לוטוס. דווקא יכול לצאת טעים.
יום מקסים 🌷

Lea_s (16:27 21.06.2018)

היי אפרת אפשר להכין עם פצפוצי אורז במקום הפתי בר? ואם כן אז כמה?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:56 21.06.2018)

אני חושבת שאפשר לשים בסביבות 3/4 כוס פצפוצי אורז. שימי לב שהתערובת צריכה לצאת עסיסית, לא נוזלית מידי ולא יבשה מידי.

זיוה גולן (08:51 16.06.2018)

עוגה מצוינת! תודה על המתכון.
כמה זמן ניתן לשמור במקפיא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:45 16.06.2018)

היי זיוה,
העוגה מחזיקה בין שבועיים לחודש במקפיא. חשוב לעטוף אותה היטב.

שלי (20:54 31.05.2018)

ערב טוב
רציתי לדעת במקום שמנת מתוקה ושוקולד מריר בעוגיות מה אפשר לשים?
אם אני עושה באחדים כמה לפי דעתך יצאו לי? זה המאפינס שבאים בשרוול של כמו כוסות ויש שם חמישים יחידות
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:17 1.06.2018)

היי שלי,
לתחתית את יכולה לשים כמה כפות ממרח שוקולד ולערבב עם פירורי הביסקוויטים עד לתערובת די אחידה.
לא ממש הבנתי על איזה מאפינס מדובר. מנג’טים מנייר או קשיחים? את הקינוח הזה לדעתי עדיף להכין בכוסות אישיות. זה אמור לצאת בסביבות 5-9. ממש תלוי הגודל הכוס.

נועה (22:27 20.05.2018)

אין על העוגה הזאת………
המשפחה שלי טוענת שלעוגה יש טעם של עוגת אוראו מושלמתתתתת
עשית לנו את החג!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:55 20.05.2018)

איזה כיף לשמוע!
תודה נועה 🙂

נאוה ישראלי (16:19 16.05.2018)

האם אפשר לשמור במקפיא כמה ימים או שיהיה לזה טעם שונה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:24 16.05.2018)

אין בעיה.

שירי (05:10 9.05.2018)

הכנתי את העוגה פעמיים – פעם אחת לליל הסדר עם עוגיות יין ופעם נוספת בשבת האחרונה עם ביסקויטים – פשוט עוגה מעולה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:32 9.05.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

רבקה (20:39 8.05.2018)

ערב טוב
למה התחתית שוקולד התפוררה לי
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:53 8.05.2018)

היי רבקה,
התערובת היתה יבשה? אם זה התפורר אז יכול להיות שהיו חסרים נוזלים ביחס לכמות הפירורים.

פלונית (12:41 7.05.2018)

האם ניתן להשתמש בפתי בר שוקו? או שהפתי בר הרגיל טעים יותר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:47 7.05.2018)

כן אפשר. שניהם טעימים.

אילנה. (22:40 5.05.2018)

שבוע טוב!!
אני רוצה להכין את העוגה הזו כמנות אישיות. אפשר לשים אותן בכוסיות כאלה פלסטיק כמו של הקינוחים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:08 6.05.2018)

כן בטח.
שבוע נפלא 🙂

אוראל (15:04 27.04.2018)

היי אפרת.
יש לי רק אינסטינט פודינג בטעם שוקולד.
האם יש צורך לשנות משהו במתכון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:47 27.04.2018)

היי אוראל,
אין שינוי.

מלי (23:15 26.04.2018)

היי, אפרת, הכנתי עוגת קרם קפואה, יצא נהדר!!! הכנתי גם עוגת פרווה וגם עוגה חלבית! תודה רבה על המתכון!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:51 27.04.2018)

מעולה 🙂
תודה מלי

Zipi (03:05 17.03.2018)

מבקשת להיכנס בתבנית עגולה 26 מהן הכמויות כפולות?תודה על מה שאת מעניקה ומעבירה לנו..

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:40 17.03.2018)

היי ציפי,
לתבנית בקוטר 26 מומלץ להכין את הכמויות האלה:
תחתית שוקולד:
450 גרם ביסקוויטים
3/4 מיכל שמנת מתוקה או קצפת צמחית
150 ג’ שוקולד מריר
קרם וניל עם נגיעות שוקולד:
2+1/4 מיכל שמנת מתוקה/קצפת צמחית
6 כפות גדושות אבקת אינסטנט פודינג וניל
3/4 כוס חלב (לפרווה ניתן להשתמש בחלב סויה או חלב קוקוס)
120 ג’ שוקולד מריר מגורד בפומפיה גסה
ציפוי שוקולד:
150 ג’ שוקולד מריר
6 כפות מים
3 כפות שמן

אורנה (18:32 2.03.2018)

היי אפרת. הכנתי את עוגת הקרם הקפואה, יצאה נהדרת 🙂 רק נמוכה מידי. בתמונה העוגה יותר גובה, שכבת הקרם גבוהה יחסית לשכבת הביסקוויטים. מהו רוחב התבנית בה השתמשת למתכון? תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:53 3.03.2018)

היי אורנה,
השתמשתי בתבנית אינגליש קייק חד פעמית מקרטון. אורך – 29 ס”מ, רוחב – 9 ס”מ (כאשר המדידה היא מהחלק העליון).

נעמי (21:55 24.01.2018)

וואי!זהו…העוגה החדשה לשבת 🙂
כולם נהנים!
יש לך טיפ אולי שהתחתית לא תהייה קשה מדי עם ההקפאה?
תודה רבה!
אחלה מתכונים!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:26 24.01.2018)

היי נעמי,
שמחה שאתם אוהבים את העוגה 🙂
התחתית מתקשה בגלל ההקפאה אבל אני חושבת שאם תוסיפי יותר שמנת, התחתית תהיה פחות קשה.

חן (20:19 20.01.2018)

🙂

נועה (20:09 20.01.2018)

היי אני ממש אוהבת את האתר תודה על הכל! רציתי לדעת איך את עושה את החיוכים? (בתגובה)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:12 20.01.2018)

היי, שבוע טוב 🙂
אני ארשום לך את זה ברווחים אבל רושמים את זה בלי רווחים כדי שזה ייצא סמיילי.
: – )

שיר (09:13 13.01.2018)

בוקר טוב
רציתי לדעת , למה התחתית יצאה לי קשה מאוד..
לא היה ניתן לחתוך…
האם זה בגלל שהוספתי 100 גר שוקולד מריר במקום 50? ה 50 גר, לא הספיקו לכל הביסקויטים …שמתי 17 פתי בר קטנים.
אודה לדעת היכן טעיתי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:42 13.01.2018)

היי שיר,
השוקולד מקשה את התערובת בגלל שהוא מתקשה בקירור. היה עדיף לשים משהו נוזלי כמו שמנת או חלב.

שיר (18:06 13.01.2018)

תודה רבה.
אנסה שוב.
שבוע טוב.

ציפי (19:35 6.01.2018)

היי,
המתכון נראה מעולה.
רציתי לשאול האם אפשר במקום החלב/סיוה מים? כמה זה נורא?
בהזדמנות זו אודה לך על האדר הנפלא! באופן קבוע אני לוקחת משם מתכונים.
הכל ברור מוסבר בצורה מעולה.
תודה רבה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:47 6.01.2018)

היי ציפי, שבוע טוב,
אפשר לשים במקום החלב רבע כוס מים קרים.
שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂

רוני (08:14 24.12.2017)

היי, סיימתי להכין את העוגה היא עכשיו במקפיא.
לא היה לי פודינג אז וויתרתי עליו, ושכחתי להוסיף שוקולד מריר מגורד.
כשסיימתי להקציף את השמנת והחלב טעמתי מהקצפת והאמת שהיה נראה לי חסר בה מתיקות כלשהי.. אבל בכל זאת סמכתי על המתכון והחלטתי לא להוסיף סוכר על דעת עצמי. כי אני תמיד מעדיפה כמה שפחות סוכר במיוחד אם לא צוין.
עכשיו העוגה במקפיא ואני מפחדת שהיא לא תצא טעימה בגלל שאין פודינג ושוקולד בבסיס.
לקצפת היה טעם ממש חסר.. פשוט שמנת מתוקה וחלב.
את חושבת שהעוגה תצא לא טעימה ?
לדעתך הייתי צרכה להוסיף סוכר או טוב שוויתרתי עליו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:17 24.12.2017)

היי רוני,
הפודינג הוא זה שמוסיף מתיקות לקרם, גם השוקולד המגורד. בדר”כ כשמוותרים על פודינג כדאי להוסיף אבקת סוכר במקום במיוחד שבהקפאה רמת המתיקות עוד יותר יורדת. בכל מקרה, לא ידעת ולא נורא. אני ממליצה כשאת חותכת את העוגה ומשכיבה אותה בצלחת תפזרי מעל שכבת הקרם הלבנה אבקת סוכר. היא כבר תימס.
שבוע מקסים 🙂

רחל לוי (12:05 19.12.2017)

הכנתי את העוגה לשבת העוגה יצאה ממש טוב- היא ניטרפה איזה כיף לקבל מתכונים כול כך מוצלחים!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:22 19.12.2017)

שמחה מאוד לשמוע!
תודה רחל 🙂

חני (01:42 17.12.2017)

הי אפרת, יש לי שמנת להקצפה. לא רשום עליה שהיא שמנת מתוקה. זה בסדר? יש הבדל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:44 17.12.2017)

זה בסדר גמור. אין הבדל.

שרית (11:08 1.12.2017)

4 כפות פודינג זה שקית?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:12 1.12.2017)

5 כפות זה בערך שקית.

אמונה (14:27 26.11.2017)

אם אני רוצה להכין את העוגה בתבנית עגולה מה הכמויות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:56 26.11.2017)

היי אמונה,
אפשר להכפיל כמויות ולהכין בתבנית עגולה בקוטר 24.

מירל (08:02 10.11.2017)

בוקר טוב ..
אפשר מתכון שיהיה מתאים לקוטר 24 בבקשה ?
❤️❤️❤️❤️

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:57 10.11.2017)

היי מירל,
לתבנית עגולה בקוטר 24 יש להכפיל את כל הכמויות ב-2:
300 גרם ביסקוויטים מסוג פתי בר
חצי מיכל שמנת מתוקה או קצפת צמחית (כ125 מ”ל)
100 גרם שוקולד מריר
קרם וניל עם נגיעות שוקולד:
מיכל וחצי שמנת מתוקה/קצפת צמחית (כ375 מ”ל)
4 כפות גדושות אבקת אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס חלב
80 גרם שוקולד מריר מגורד בפומפיה גסה
ציפוי שוקולד:
100 גרם שוקולד מריר
4 כפות מים
2 כפות שמן
שבת שלום 🙂

רחלי (10:33 4.11.2017)

הי, אני רוצה לעשות את התחתית עם פצפוצי אורז. מה הכמות שצריך לשים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:56 4.11.2017)

לדעתי בסביבות 3/4 כוס. התערובת צריכה לצאת עסיסית, לא נוזלית מידי ולא יבשה מידי.

יעל (22:26 31.10.2017)

היי … אפרת עוגה ממש טובה וקלה להכנה אומנם רק הכנתי ועוד לא טעמנו… שאלה לי אלייך: האם העוגה צריכה להיות תמיד במקפיא או שהיא צריכה להיות במקרר אחרי ההקפאה ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:43 31.10.2017)

כן, תמיד במקפיא.

אביטלי (22:00 27.10.2017)

הי אפרת.
את והאתר שלך, הם הכתובת הראשונה שלי לעוגות נפלאות וביתיות במינימום טירחה!!
אתמול, חמישי הכנתי בשתי תבניות אינגליש קטנות כסופות ח”פ. כדי להביא לארוחת שישי משפחתית.
את הציפוי הכנתי משוקולד חלב והוספתי קצת חמאה. גם בלי שוקולד מגורר, יצא נפלא וגדולים כקטנים ליקקו אצבעות.
תודה רבה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:15 28.10.2017)

איזה כיף לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

ענת (16:30 26.10.2017)

היי יקירה, להכנת עוגת פרווה, מה יותר טעים לדעתך, חלב קוקוס או סויה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:05 26.10.2017)

היי ענת,
חלב קוקוס יותר מעשיר את הטעם.

דפנה (08:25 24.10.2017)

עוגה מדהימה!!!
המתכון הועבר למלא חברות 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:43 24.10.2017)

תודה דפנה 🙂
יום מקסים

אודליה (20:00 23.10.2017)

ערב טוב אפרת! שאלה קצת דחופה! סיימתי כבר את השלב השני (הקרם) והעוגה כרגע במקפיא. נראה ממש מגרה 🙂 עכשיו אני לא בטוחה אם יהיה לי זמן לחכות שעה ואז להכין את ציפוי השוקולד. האם זה בסדר להכין את הציפוי רק מחר, לצפות את העוגה ולהחזיר אותה למקפיא לקראת שבת?? תודה רבה מראש 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:01 23.10.2017)

כן, אין שום בעיה להמשיך מחר 🙂

אודליה (15:13 30.10.2017)

היי אפרת, רציתי לעדכן (באיחור!) שהעוגה יצאה ממש ממש טעימה (הגרסה הפרווה ואפילו עם מים קרים במקום חלב!)!! המרקם של הגלידה היה ממש קרמי ועשיר, אפילו בגרסה הפרווה! אז קודם כל תודה רבה על עוד מתכון מנצח!! 🙂 אני מעוניינת להכין גרסאות שונות בעתיד – ז”א עם טעמים שונים של גלידה. למשל, אפשר לשים פירורי ביסקיוויטים במקום שוקולד בתוך הקרם, כך שיצא כמו גלידת וניל עוגיות, הטעם הכי אהוב עלי 🙂 ? שוב תודה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:14 30.10.2017)

היי יקירה,
שמחה שיצא טעים.
ובטח שאת יכולה להוסיף פירורי ביסקוויטים בתוך הקרם. זה ישתלב מעולה 🙂

אילה (15:13 20.10.2017)

למרות שלא ממש יצא 10 דקות .ויצא לי הרבה קערות לשטוף ,תודה רבה על המתכון יצא אדיר.שווה הכל .אפילו שמתי בלמעלה שוקולד חלב במקום מריר

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:24 20.10.2017)

שמחה שיצא טעים, זה הכי חשוב 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

חני (00:11 13.10.2017)

הכנתי לכבוד החג, יצא מושלללם!
קצת הסתבכתי עם הציפוי, הוא לא יצא נוזלי מספיק.. זה תלוי בכמות הזמן שחיממתי אותו במיקרוגל?
יצא טעים גם ככה..
האתר שלך מחזיר לי את הביטחון למטבח.. וגורם חשק להכין עוד ועוד..

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:23 13.10.2017)

היי חני,
אם השוקולד לא יצא נוזלי זה יכול להיות כתוצאה מחימום לא מספיק או חימום יתר.
בכל אופן, שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

עמיאל בניון(אני בת) (10:54 10.10.2017)

יצאה מדהים תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:19 10.10.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן וחג שמח!

רותי רם און (22:38 8.10.2017)

היי, במקום פטיבר , אני יכולה להשתמש בעוגת שיש ביו תפוזים בחושה ולא מבוקשת,לפורר כמו את העוגיות ולהוסיף את אותה תוספת ליצירת בסיס?
תודה.
רותי רם און

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:54 9.10.2017)

היי רותי,
לדעתי כדאי להשתמש בביסקוויטים או עוגיות שהן פריכות על מנת שגם התחתית תצא פריכה.

אתי (16:08 6.10.2017)

היי כמה ביסקוויטים זה 150 גרם. כי יש לי חבילה של חצי קילו.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:15 6.10.2017)

זה תלוי בגודל הביסקוויטים. אם אלה הפתי בר הגדולים אז 13 יחידות. אם הקטנים יותר אז כ-17 יחידות.

אתי (16:23 6.10.2017)

תודה רבה

אופק (17:03 3.10.2017)

וואו יצא לי מדהים תודה רבה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:07 3.10.2017)

תודה אופק, שמחה לשמוע 🙂

מיטל (11:55 2.10.2017)

היי, אני עושה כמות כפולה ורוצה לעשות את הציפוי עם שמנת צמחית, איזה כמות צריך? תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:18 2.10.2017)

היי מיטל,
ציפוי משמנת לכמות כפולה: 100 גרם שוקולד מריר + רבע מיכל שמנת צמחית.

יערית (11:03 26.09.2017)

יש לי קרם קוקוס אפשר להשתמש בו במתכון הזה? אם כן אז באיזה אופן?
תודה והמשך יום טוב

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:26 26.09.2017)

היי יערית,
את יכולה לשים בתחתית במקום השמנת (רבע כוס קרם קוקוס).
בקרם עצמו את כולה לשים במקום החלב (רבע כוס קרם קוקוס)
בציפוי עצמו – 3 כפות קרם קוקוס במקום המים והשמן.

יערית (09:46 27.09.2017)

תודה על התשובה
בקם וניל אפשר להחליף את השמנת גם בקרם קוקוס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:19 27.09.2017)

אפשר אבל כדי להקציף קרם קוקוס בצורה מוצלחת יש לשים אותו במקרר כל הלילה ולהקציף רק את החלק הלבן הסמיך. את הנוזל המימי יותר יש לשפוך.

שרה (13:19 17.09.2017)

הכנתי את המתכון לשבת.
יצא ממש טעים!
אבל הבסיס יצא טיפה קשה.
יש לך רעיון איך היה אפשר לרכך אותו (לפעם הבאה), אולי להוסיף עוד שוקולד?
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:55 17.09.2017)

היי שרה,
אפשר להוסיף יותר שמנת.
שנה טובה 🙂

מעיין (14:33 15.09.2017)

הי אפרת,
האם יש לך רעיון מה לעשות אם אין לי עוגיות פתיבר בכלל?
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:37 15.09.2017)

היי מעיין,
יש לך כל סוג אחר של עוגיות מתוקות?
אם אין, אפשר פשוט לוותר על השכבה התחתונה ולהכין ישר את קרם הוניל אבל כמות גדולה יותר: מיכל שמנת אחד, שליש כוס חלב, 3 כפות פודינג וניל ו-50 גרם שוקולד מגורד.

נטלי פרי (23:27 13.09.2017)

שינית לי את החיים
עכשיו לא צריך לשבור את הראש יותר
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:40 14.09.2017)

איזה כיף לשמוע 🙂
תודה ושנה טובה!

איילין דיינר (11:19 13.09.2017)

הכנתי שבוע שעבר לשבת – היה ממש טעים ולקח אולי 5 דקות להכין.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:23 13.09.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושנה טובה 🙂

שושי (21:59 7.09.2017)

תודה על כל המתכונים המדהימים…
תמיד הם טעימים וקלים קלים קלים!!!
אני חיבת למצוא דרך קלה לגרד שוקולד
האם יש לך רעיון גאוני בשבילי?
תודה ושבת שלום

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:10 7.09.2017)

עדיין לא מצאתי שיטה קלה, גם אני משתמשת בפומפיה.
יש כאלה שאומרים שכדאי להקפיא את השוקולד לפני שמגרדים אותו, לא ניסיתי אבל שווה לנסות 🙂
שבת שלום

רונית (19:45 18.09.2017)

היי,
ראשית, אפרת, אני ממש אוהבת את האתר שלך.
שנית בקשר לגירוד שוקולד, אפשר שתי שיטות מאוד קלות:
קולפן ירקות/תפוחי אדמה
טוחן קפה.
עם טוחן קפה קוביית השוקולד יוצאת ממש כמו אבקה אבל עם הקולפן השוקולד יוצא מגורד כמו בפומפיה רק טיפה רחב יותר אבל עדין ואסטתי.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:17 18.09.2017)

תודה רונית 🙂
חג שמח ושנה טובה!

רונית (16:17 19.09.2017)

אסתטי 🙂

גל (11:50 7.09.2017)

היי
מה הכמויות לתבנית קוטר 24?
תודה מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:31 7.09.2017)

היי גל,
יש להכפיל את כל הכמויות ב-2.

ולריה (15:03 18.08.2017)

האם ניתן במקום פודינג וניל לשים פודינג שוקולד?
שמחה לתגובה מהירה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:25 18.08.2017)

כן אפשר.

זהר כהן (12:11 9.08.2017)

היי האם ניתן לשים את העוגה במקפיא ללילה ואז לשים במקרר? זה יפגע בעוגה? פחות אוהבים קפוא.. תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:32 9.08.2017)

היי זהר,
העוגה אמורה להיות במקפיא. אני ממליצה לשים אותה במקפיא לאחר ההכנה וכשעתיים-שלוש לפני ההגשה להעביר למקרר פשוט אם היא תפשיר לגמרי במקרר יהיה קשה לחתוך אותה.

אורי (16:28 7.08.2017)

הכנתי את העוגה והיא יצאה ממש טעימה!
איך אמרו לי? – אז מי אמר שגברים לא יודעים להכין אוכל טעים???!!!
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:50 7.08.2017)

שמחה שיצא טעים!
תודה אורי 🙂

שירה (19:44 6.08.2017)

היה לי אורחים לשבת והכנתי את הדבר המופלא הזה בגרסה הפרווה והיה התלהבות עצומה זה ייצא מוצלח!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה רבה !!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:45 6.08.2017)

תודה שירה, שמחה שיצא טעים 🙂
שבוע נפלא

אורי (00:34 4.08.2017)

הכנתי היום את העוגה.
יצא מ-ד-ה-י-ם!!!!
עוגה מיוחדת וקלה להכנה
רציתי לשאול, אני עשיתי אותה עם חלב, אם הייתי שם מים הטעם היה שונה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:14 4.08.2017)

היי אורי,
שמחה שיצא טעים. עם חלב הטעם יוצא יותר עשיר מאשר עם מים.

שירה (23:08 6.08.2017)

אני עשיתי עם מים קרים יצא סוףףףףףףףףףף הדרך!!

נורית (18:59 2.08.2017)

אפרת היקרה
העוגה הזו היא טעימה בטירוף!
ממש עוגת גלידה
כולם אהבו (השתמשתי במים קרים במקום החלב ויצא מצוין)
תודה לך על ששיתפת במתכון נפלא

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:55 2.08.2017)

תודה נורית, שמחה שיצא טעים 🙂

דני (16:59 28.07.2017)

היי
קודם כול כבוד על הספר
איך עושים גנאש של ריבת חלב?
תודה ומזל טוב

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:04 28.07.2017)

תודה דני 🙂
האמת שלא יצא לי לנסות אבל אני חושבת שאפשר להכין מחצי מיכל שמנת (125 מ”ל) + 125 גרם ריבת חלב. אם זה יוצא נוזלי מידי מומלץ להכניס לקירור להתייצבות.
שבת שלום

לאה (23:35 26.07.2017)

העוגה ממש מושלמת כולם טורפים אותה,תודה!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:16 27.07.2017)

שמחה לשמוע!

ליאת (16:43 22.07.2017)

יצא פצצה. נחטף. כמו כל המתכונים שלך

מתכונים ב-10 דקות (22:22 22.07.2017)

תודה ליאת, שמחה שיצא טעים 🙂
שבוע טוב

שנהב (18:22 21.07.2017)

שבת שלום:)
אחרי שהעוגה הייתה מספיק זמן במקפיא ,אפשר להעביר אותה במקרר? או ששומרים אותה במקפיא?

שנהב (18:23 21.07.2017)

*למקרר

מתכונים ב-10 דקות (18:34 21.07.2017)

היי שנהב,
רצוי לשמור אותה במקפיא.
שבת שלום 🙂

רעות (08:57 20.07.2017)

היי,
העוגה נראית מעולה, האם ניתן להוסיף גבינה לבנה על מנת להעשיר אותה, ואם כן האם עדיין להקפיא וכמה גבינה
תודה.

מתכונים ב-10 דקות (09:42 20.07.2017)

היי רעות,
אפשר להוסיף לקרם הוניל 2-3 כפות מלאות גבינה לבנה. מאחר והגבינה מעט חמצמצה אני ממליצה להוסיף גם כף גדושה אבקת סוכר.
אין בעיה להקפיא גם אם הוספת גבינה.
יום מקסים 🙂

אושי ברוך (08:19 20.07.2017)

בוקר טוב
אני כל שבוע מחפשת את המתכונים שלך ורק אחר כך מתחילה להרכיב לפיהם את
התפריט לסוף שבוע.
מאוד נהנת מהתפריטים ומהגיוון שלהם.
כל מתכון הוא הצלחה.
בזכותך כייף לי לבשל. את נותנת הרבה השראה וטיפים .
ישר כוח.
באהב

מתכונים ב-10 דקות (09:41 20.07.2017)

תודה אושי, כיף גדול לשמוע 🙂
יום מקסים

שלי (14:34 16.07.2017)

היי
אם אני מכינה את העוגה בתבנית סיליקון של 12אחדים מה הכמויות?

מתכונים ב-10 דקות (15:49 16.07.2017)

היי שלי,
את מתכוונת לתבנית מאפינס של 12 שקעים? לדעתי הכמות במתכון אמורה להספיק.

מרים (11:33 16.07.2017)

יצא מהמם!!!
תודה

מתכונים ב-10 דקות (11:56 16.07.2017)

תודה מרים 🙂
שבוע נפלא

תמי (11:03 16.07.2017)

הכנו לשבת, היו הרבה אורחים כולם התלהבו ובקשו מנה נוספת, היה גיוון לגלידה ולמוס הקבועים- היה מעולה, תודה
הכמות הספיקב לשתי תבניות זה מתוכנן מראש?

מתכונים ב-10 דקות (11:55 16.07.2017)

היי תמי,
שמחה שיצא טעים 🙂
הכמות אמורה להספיק לתבנית אינגליש קייק אחת. אולי השתמשת בתבניות ארוכות קטנות?
סה”כ השתמשת במיכל אחד של שמנת נכון?

הדר (09:33 16.07.2017)

בוקר טוב
מתכון עולמי…כמו כל שאר המתכונים באתר

מתכונים ב-10 דקות (09:43 16.07.2017)

תודה הדר 🙂
שבוע מקסים

ליה (13:47 14.07.2017)

אם אין לי פודינג?
בכלל ושום דבר שדומה לו…
נחוץ לשים?

מתכונים ב-10 דקות (14:46 14.07.2017)

היי ליה,
אם יש לך תמצית וניל כדאי להוסיף כפית. אם יש לך סוכר וניל אפשר להקציף עם השמנת.
אם לא, פשוט תכיני בלי.
שבת שלום 🙂

ליה (11:00 14.07.2017)

היי אפרת,אני ממש אוהבת את המתכונים שלך וכשיש לי זמן אני מכינה….
והיום יש לי המון זמן להכין את העוגה הזו שנראת לי ממש טעימה

מתכונים ב-10 דקות (11:46 14.07.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ליה ושבת שלום

לאה (19:51 13.07.2017)

כמה חבילות של ביסקויטים זה 150 גרם?

מתכונים ב-10 דקות (20:05 13.07.2017)

היי לאה,
תלוי איזה גודל חבילה יש לך. כמה גרם רשום על האריזה?

מרים (15:50 13.07.2017)

אפשר להשתמש בחלב שקדים במקום סויה?

מתכונים ב-10 דקות (17:17 13.07.2017)

כן, אפשר.

ענת (14:01 12.07.2017)

שלום יקרה,

האם לדעתך אפשר להכין בכוסיות שקופות – כמו של קינוח?

בברכה ותודה,
ענת

מתכונים ב-10 דקות (14:30 12.07.2017)

כן, אפשר בהחלט.

שירי (22:28 11.07.2017)

נראה מעולה…
כמה כפות זה 60 מ”ל שמנת מתוקה?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (22:48 11.07.2017)

בסביבות 6-7 כפות.

גלית (14:28 9.07.2017)

המתכון נראה מעולה
אנסה להכין עוד השבוע!!!
אין עלייך במתכונים תמיד מוצאת פה משהו קליל וזריז להכנה וכמובן שגם טעים.

מתכונים ב-10 דקות (20:08 9.07.2017)

תודה גלית, כיף לשמוע 🙂

אלעד (22:25 8.07.2017)

הי,
האם ניתן להכין את העוגה הזאת בתבנית רינג /עגולה?
מניח שצריך יהיה להגדיל כמויות… אבל בכמה?

מתכונים ב-10 דקות (23:13 8.07.2017)

היי אלעד,
הכמות שבמתכון מתאימה לתבנית עגולה בקוטר 20.
לתבנית עגולה 24 יש להכפיל את כל הכמויות ב-2.
שבוע טוב 🙂

דפנה (09:42 7.07.2017)

היי אפרת,
איזה מרקם יוצא לעוגה?

מתכונים ב-10 דקות (10:07 7.07.2017)

דומה לגלידה.
שבת שלום 🙂

שרון (08:14 7.07.2017)

פתרון טוב לאורחים שבאים בהפתעה!אפשר לוותר על השוקולד המגורר בקרם?כמה זמן מחזיקה במקפיא?כמה זמן צריך להוציא מהמקפיא כדי לחתוך אותה?

מתכונים ב-10 דקות (09:03 7.07.2017)

כן אפשר למרות שזה מוסיף.
העוגה מחזיקה בין שבועיים לחודש במקפיא.
בגלל שחם מספיק להוציא אותה כמה דקות לפני.
שבת שלום 🙂

צילה (14:58 6.07.2017)

הי
כדי שיהיה פרווה מה ניתן עוד לשים חוץ מחלב סויה או קרוב(אין לי כרגע בבית)?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (15:09 6.07.2017)

היי צילה,
החלב מעשיר את הקרם אבל אם אין אפשר לשים 4 כפות מים קרים.

אסתי (14:46 6.07.2017)

הי,
משום מה אני לא מצליחה להדפיס את המתכון,
את יודעת להגי לי למה?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (15:06 6.07.2017)

היי אסתי,
את לוחצת על כפתור ההדפסה הכחול מתחת למתכון?
אם כן, מה קורה שאת מנסה להדפיס?

רוחמה (08:19 7.07.2017)

גם אני מנסה להדפיזס ולא מצליחה. זה לוקח אותי לדף הבית שלך

מתכונים ב-10 דקות (09:05 7.07.2017)

היי רוחמה,
אצלי זה עובד באופן תקין. כשאת לוחצת על הדפס זה לא פותח לך דף עם המתכון?

מורן (14:10 6.07.2017)

כמה זמן זה צריך להיות במקפיא?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (14:25 6.07.2017)

היי מורן,
מומלץ שהעוגה תהיה במקפיא 3 שעות לפחות לפני ההגשה.

ענת (13:14 6.07.2017)

היי…נראה מעולה
האם ניתן להכין בתבנית סיליקון מחולקת לריבועים?

מתכונים ב-10 דקות (13:19 6.07.2017)

כן, אפשרי.
המשך יום מקסים 🙂

שרה (11:12 6.07.2017)

תודה אפרת, הצלחה בכל עניניי האתר ובכלל.
והגופן- מתוק לגמרי.
מקווה שלא יקרו יותר כאילו תקלות לא נעימות..

שרה (10:52 6.07.2017)

וואו, תפסתי את זה טרי טרי..
דבר ראשון משהו משתנה באתר, אתמול לא היתה גישה, והגופן השתנה…
נשמע מצוין, מתכננת להכין בקרוב, מבטיחה לשתף איך יצא..
(אגב אני מחכה לתשובה בענין העוגת חלווה..)

מתכונים ב-10 דקות (11:02 6.07.2017)

היי שרה,
נכון, נעשו כמה שינויים וקרתה גם תקלה שבעקבותיה חלק מהתגובות של היומיים האחרונים נמחקו, כולל התשובות שלי 😐
לגבי עוגת החלווה אני זוכרת ששאלת אותי לגבי תבנית קוגלהוף 26 (אם אני לא טועה) אז אלה הכמויות המומלצות לתבנית 26:
3 כוסות קמח תופח (או 3 כוסות קמח לבן מעורבבות עם 3 כפיות מלאות אבקת אפיה)
כוס וחצי סוכר
3 כפות דבש (או 3 כפות סוכר)
4 ביצים גדולות
כוס טחינה גולמית
כוס וחצי מיץ תפוזים
כפית תמצית וניל
כוס שמן + 2 כפות שמן
לקישוט: קוקוס (לא חובה)
*יש למלא את התבנית מקסימום עד גובה 3/4 ולא יותר. אם יש בלילה עודפת ניתן לצקת לתבניות מאפינס בודדות, לפי הצורך.
יום מקסים!

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.