שום דבר לא נמצא

עוגת קרם עם תחתית שוקולד פריכה, קרם וניל עם נגיעות שוקולד וציפוי שוקולד. עוגה קלה להכנה וקוצרת מחמאות שניתן להכין חלבית או פרווה, גם בגרסה ללא גלוטן וגם בפסח. העוגה נשמרת בהקפאה וניתן להכין את העוגה מראש.

עוגת קרם קפואה

תבנית אינגליש קייק

מצרכים:

תחתית שוקולד:

150 גרם ביסקוויטים מסוג פתי בר (לרגישים לגלוטן ניתן להשתמש בביסקוויטים ללא גלוטן ובפסח אפשר להשתמש בעוגיות יין)

רבע מיכל שמנת מתוקה או קצפת צמחית (כ60 מ"ל)

50 ג' שוקולד מריר

קרם וניל עם נגיעות שוקולד:

3/4 מיכל שמנת מתוקה/קצפת צמחית (כ190 מ"ל)

2 כפות גדושות (30 ג') אבקת אינסטנט פודינג וניל

רבע כוס (60 מ"ל) חלב (לפרווה ניתן להשתמש בחלב סויה או חלב קוקוס)

40 ג' שוקולד מריר מגורד בפומפיה גסה

ציפוי שוקולד:

50 ג' שוקולד מריר

2 כפות (20 מ"ל) מים

כף (8 ג') שמן

אופן הכנה:

תחתית שוקולד:

ממיסים את קוביות השוקולד והשמנת במיקרוגל במשך כמה שניות ומערבבים לתערובת חלקה. מוסיפים את פירורי הביסקוויטים ומערבבים עד לקבלת תערובת שוקולית אחידה (אם התערובת יוצאת קשה או יבשה יש להוסיף כמה כפות חלב או מים בהדרגה ולפי הצורך). משטחים את התערובת בתחתית תבנית אינגליש קייק באופן אחיד. מעבירים למקפיא עד להכנת הקרם.

קרם וניל:

מקציפים את השמנת במשך כחצי דקה. מוסיפים חלב ואינסטנט פודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים את השוקולד המגורד ומערבבים בעדינות עם כף. יוצקים את הקרם מעל תחתית השוקולד ומעבירים למקפיא להתייצבות לפחות לשעה לפני ששמים את הציפוי.

ציפוי שוקולד:

ממיסים את קוביות השוקולד עם המים והשמן במיקרוגל במשך כמה שניות ומערבבים לתערובת חלקה. יוצקים מעל שכבת הקרם ומחזירים למקפיא.

ראו גם
דג מרוקאי
מוקפץ סיני

תגובות

הוספת תגובה
Avatar
אורטל (18:57 11.02.2020)

יצא מעולה! הכנתי לארוחה משפחתית מרובת משתתפים וכולם ממש התלהבו..תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:43 11.02.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אורטל

Avatar
עדי (13:39 5.11.2019)

הי, האם מגישים את העוגה ישר מהמקפיא או שצריך להעביר למקרר לפני?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:09 5.11.2019)

ישר מהמקפיא.

Avatar
אורנה (10:17 29.10.2019)

היי
האם אפשר לעשות את הציפוי עם שמנת מתוקה ושוקולד מריר או שעדיף כמו שרשום

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:27 29.10.2019)

כן אפשר להמיס 50 גרם שוקולד מריר עם רבע כוס שמנת מתוקה.

Avatar
הדס (03:00 20.10.2019)

יצא מהממם!!
התחתית יצאה קשה- ככה זה אמור לצאת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:52 21.10.2019)

כן 🙂

Avatar
דיקלה (12:07 11.10.2019)

האם אפשר להשתמש בפודינג וניל עם פצפוצי שוקולד במקום רק וניל ולגרד שוקולד?????
אשמח לתשובה מהירה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:04 11.10.2019)

כן.

Avatar
נעה (10:12 11.10.2019)

כמה זמן זה אמור להיות במקפיא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:14 11.10.2019)

מומלץ שהעוגה תהיה במקפיא 3 שעות לפחות לפני ההגשה.

Avatar
לילך (06:40 5.10.2019)

יש משהו אחר במקום אינסטנט פודינג וניל שאפשר לשים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:35 5.10.2019)

אם אין אפשר להכין בלי ולהוסיף 2 כפות אבקת סוכר.

Avatar
אילה (19:27 26.08.2019)

יש לך מתכון לעוגיות טעימות????
תודה ………………

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:40 26.08.2019)

בטח 🙂 יש המון מתכונים – מתכונים לעוגיות.

Avatar
אילה (19:24 26.08.2019)

העוגה יצאה לי מהממת תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:19 26.08.2019)

שמחה לשמוע!
תודה 🙂

Avatar
אילה (19:22 26.08.2019)

המתכונים שלך מושלמים פשוט עזרו לי

Avatar
ספיר (11:12 2.08.2019)

אין לי חשמל במשך היום.יש לך רעיון לעוגה ללא אפייה וללא הקצפה?
תודה מראש!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:04 2.08.2019)
Avatar
הודיה (09:52 22.07.2019)

העוגה יצאה מעולה וקיבלה מלא מחמאות! תודה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:30 22.07.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה הודיה

Avatar
אתי (22:45 15.06.2019)

יצא ממש טוב ! תודה ! הכנתי כבר פעמיים בפרווה. כולם אהבו !
בפעם השנייה שמתי קצת יותר שוקולד למעלה כי השכבה הדקה הייתה שברירית מידי, וקצת פחות מתערובת הביסקויטים
כי השכבה הייתה קצת עבה יחסית.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:08 16.06.2019)

מעולה 🙂
תודה ושבוע נפלא!

Avatar
נועה (14:51 5.06.2019)

תודה רבה רבה על המתכון הוא ממש אחד הטעימים והקלים אני מתה על הסוג עוגות הקלילות האלה תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:13 9.06.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה נועה

Avatar
הללי (19:51 4.06.2019)

אפרת האם את יכולה לשלוח לי מתכון ל2 תבניות אנגליש קייק

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:01 4.06.2019)

ל2 תבניות אינגליש קייק יש להכפיל את כל הכמויות ב-2.

Avatar
reizy (00:36 4.06.2019)

האם אפשר להקציף במיקסר ידני?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:43 4.06.2019)

כן.

Avatar
אנונימי (13:09 27.05.2019)

שלום אפרת,
אפשר להכין גם עם שוקולד חלב ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:52 27.05.2019)

כן אפשר.

Avatar
שרית (20:59 18.04.2019)

היי

מה התחליף לבסיס לפסח חוץ מעוגנות יין?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:40 18.04.2019)

אני חושבת שאפשר לשים אגוזים טחונים.
חג שמח 🌸

Avatar
שרון (11:31 18.04.2019)

הי אפרת, בכמה עוגיות יין להשתמש עבור תבנית אנגלישקייק? איך את ממליצה לפורר אותן? הן יותר קשות מביסקויטים רגילים. תודה וחג שמח!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:36 18.04.2019)

היי שרון,
בגלל שיש עוגיות יין בכמה סוגים וגדלים אני לא יודעת לומר בדיוק כמה עוגיות זה יוצא אבל זה צריך להיות 150 גרם (תסתכלי מה רשום על האריזה ותעשי חישוב).
אפשר לפורר עם מעבד מזון (אם יש לך כשר לפסח) או לשים בתוך שקית כפולה ולדפוק בעזרת מערוך או כלי אחר קצת כבד.
חג שמח 💗

Avatar
שחר (08:54 18.04.2019)

אפשר להכנעס בכוסיות אישיות כאלו? כמה יצא בערך?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:57 18.04.2019)

כן. אמורים לצאת בסביבות 5-9. ממש תלוי הגודל הכוס.
חג שמח 🌷

Avatar
עדי (11:28 17.04.2019)

אם אני רוצה להכין בתבנית עגולה, להכפיל ב -2 ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:50 17.04.2019)

כן. תבנית בקוטר 24.

Avatar
kti pri (18:05 23.06.2019)

hmt nhvfv

Avatar
שילה עדני (09:52 17.04.2019)

האם יכולים להשתמש גם במים לתערובת??????

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:09 17.04.2019)

אפשר לשים רבע כוס מים קרים.

Avatar
ענבר (15:46 14.03.2019)

היי אין לי מיקסר וקראתי בתגובות האחרות שאין אפשרות להקצפה ידנית.. תוהה אם לוותר או שיש אפשרות נניח לשים רצפת מוכנה פרווה? (צירפתי תמונה)

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:57 14.03.2019)

היי ענבר,
קצפת כזו מתאימה לעוגה בחושה שעליה שמים קצפת. לא מתאימה לעוגה הזאת.

Avatar
לאה (09:50 6.03.2019)

היי..

שואלת גם על המתכון הזה:
האם אפשר לשים יין אדום מתוק במקום המים?

תודה !!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:34 6.03.2019)

אני חושבת שכן. כדאי שהיין יהיה קר מהמקרר.

Avatar
אדוה (11:21 1.03.2019)

אפשר לשים במקום חלב קוקוס קרם קוקוס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:29 1.03.2019)

כן.

Avatar
שחר (11:22 22.02.2019)

האם במקום קצפת אפשר לשים קרם קוקוס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:02 22.02.2019)

אפשר. כדי להקציף קרם קוקוס בצורה מוצלחת יש לשים אותו במקרר כל הלילה ולהקציף רק את החלק הלבן הסמיך. את הנוזל המימי יותר יש לשפוך

Avatar
ריקי (21:38 16.02.2019)

שבוע טוב!
הכנתי את העוגה לשבת והיא יצאה ממש טעימה!!
תודה על מתכון קליל וטעים😊

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:50 16.02.2019)

שבוע טוב ריקי,
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

Avatar
רותי (17:23 14.02.2019)

יצא סבבה לגמרי

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:47 14.02.2019)

תודה שחזרת לעדכן 🙂

Avatar
שירן הררי (12:27 4.01.2019)

אם אין לי מיקסר אפשר לערבב ידני?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:51 4.01.2019)

במקרה הזה לא.

Avatar
שירן (12:07 4.01.2019)

אפשר לשים במקום פודינג וניל פודינג שוקולד לבן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:18 4.01.2019)

כן.

Avatar
טובי (22:01 27.12.2018)

היי
תודה על מתכונים מעולים!!!!
נהנננת במיוחד טעימים קלים וברורים…..

האם יש תחליף לריץ לבסיס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:07 28.12.2018)

היי טובי 🙂
לתחתית אפשר לשים כמה כפות ממרח שוקולד ולערבב עם פירורי הביסקוויטים עד לתערובת אחידה (במקום ריץ ושוקולד מריר).
אפשרות נוספת היא להמיס 50 ג' שוקולד מריר עם 20 ג' חמאה/מרגרינה ו-4 כפות חלב/מים.

Avatar
ישראל (12:56 21.12.2018)

חייב שוקולד מריר? אפשרי עם שוקולד חלב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:49 21.12.2018)

אפשר עם שוקולד חלב.

Avatar
יוני (13:33 7.12.2018)

החלפנו את הציפוי בציפוי משוקולד שהומס בסיר, יצא יותר חלק וביותר כמות (עשיתי אחד גם לפי ההוראות).
יצא מצוין! תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:44 7.12.2018)

מעולה 🙂
תודה יוני

Avatar
שירי (18:07 8.11.2018)

הי, האם חייבים להקציף במיקסר או שאפשר גם ידנית. תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:33 9.11.2018)

צריך להקציף במיקסר.

Avatar
מיכל (23:47 29.10.2018)

יצא מושלם
תודה:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:12 30.10.2018)

תודה מיכל, שמחה שאהבת 🙂

Avatar
הודיה (16:02 12.10.2018)

ממש מדהים!! כל שבוע אני עושה מתכון אחר ויוצא פיצוץ! נחטף אחרי שניה מתכונים תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:59 12.10.2018)

תודה הודיה, שמחה לשמוע 🙂

Avatar
מימי (12:50 3.10.2018)

הכפלתי כמויות ויצא טעים מאוד- נראה מושקע כ"כ ולא יאומן שלוקח ממש 10 דקות.
תודה אפרת.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:04 3.10.2018)

שמחה שיצא טעים ♥️

Avatar
מימי (12:21 16.09.2018)

נראה מגרה ורוצה להכין היום..
מה אפשר לשים במקם החלב/ חלב קוקוס? האם מיץ תפוזים זה טוב?
אודה לתשובתך
גמר חתימה טובה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:26 16.09.2018)

היי מימי,
עדיף לשים רבע כוס מים קרים.
גמר חתימה טובה 🌺

Avatar
חלי (10:25 14.09.2018)

היי לך
העוגה נשארת תמיד במקפיא?
האם זה יוצא כמו עוגת גלידה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:06 14.09.2018)

כן 🙂

Avatar
חלי (11:44 14.09.2018)

תודה רבה 🙂

Avatar
רינה (13:41 23.08.2018)

שלום,האם אפשר לערבב את הביסקויטים עם שוקולד "השחר" ? אולי יתקשה פחות ?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:19 23.08.2018)

כן אפשר.

Avatar
קרן (00:40 1.08.2018)

היי המתכון הזה מתאים לטבעוניים ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:31 1.08.2018)

כן בתנאי שמשתמשים בקצפת צמחית ובחלב סויה.

Avatar
איריס (08:45 20.07.2018)

שלום,
האם אפשר להיזיק את העוגה במקרר ולא להקפיא?
היא תצא רכה יותר
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:14 20.07.2018)

אפשר. קחי בחשבון שהיא תצא רכה (במרקם של קרם רגיל).

Avatar
לימור (02:31 9.07.2018)

הי אפרת,
בא לי מאד להכין את העוגה אבל משום מה מתלבטת לגבי הקרם והאם להשאיר כמו במתכון עם שוקולד מריר, כמו בשתי השכבות שמתחת.
האם לדעתך קרם לוטוס יכול להתאים בעוגה זו, או שצריך להיצמד למתכון ולהמשיך בקו השוקולד המריר?
תודה,
לימור

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:44 9.07.2018)

כן, אפשר לגוון עם קרם לוטוס. דווקא יכול לצאת טעים.
יום מקסים 🌷

Avatar
Lea_s (16:27 21.06.2018)

היי אפרת אפשר להכין עם פצפוצי אורז במקום הפתי בר? ואם כן אז כמה?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:56 21.06.2018)

אני חושבת שאפשר לשים בסביבות 3/4 כוס פצפוצי אורז. שימי לב שהתערובת צריכה לצאת עסיסית, לא נוזלית מידי ולא יבשה מידי.

Avatar
זיוה גולן (08:51 16.06.2018)

עוגה מצוינת! תודה על המתכון.
כמה זמן ניתן לשמור במקפיא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:45 16.06.2018)

היי זיוה,
העוגה מחזיקה בין שבועיים לחודש במקפיא. חשוב לעטוף אותה היטב.

Avatar
שלי (20:54 31.05.2018)

ערב טוב
רציתי לדעת במקום שמנת מתוקה ושוקולד מריר בעוגיות מה אפשר לשים?
אם אני עושה באחדים כמה לפי דעתך יצאו לי? זה המאפינס שבאים בשרוול של כמו כוסות ויש שם חמישים יחידות
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:17 1.06.2018)

היי שלי,
לתחתית את יכולה לשים כמה כפות ממרח שוקולד ולערבב עם פירורי הביסקוויטים עד לתערובת די אחידה.
לא ממש הבנתי על איזה מאפינס מדובר. מנג'טים מנייר או קשיחים? את הקינוח הזה לדעתי עדיף להכין בכוסות אישיות. זה אמור לצאת בסביבות 5-9. ממש תלוי הגודל הכוס.

Avatar
נועה (22:27 20.05.2018)

אין על העוגה הזאת………
המשפחה שלי טוענת שלעוגה יש טעם של עוגת אוראו מושלמתתתתת
עשית לנו את החג!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:55 20.05.2018)

איזה כיף לשמוע!
תודה נועה 🙂

Avatar
נאוה ישראלי (16:19 16.05.2018)

האם אפשר לשמור במקפיא כמה ימים או שיהיה לזה טעם שונה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:24 16.05.2018)

אין בעיה.

Avatar
שירי (05:10 9.05.2018)

הכנתי את העוגה פעמיים – פעם אחת לליל הסדר עם עוגיות יין ופעם נוספת בשבת האחרונה עם ביסקויטים – פשוט עוגה מעולה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:32 9.05.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

Avatar
רבקה (20:39 8.05.2018)

ערב טוב
למה התחתית שוקולד התפוררה לי
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:53 8.05.2018)

היי רבקה,
התערובת היתה יבשה? אם זה התפורר אז יכול להיות שהיו חסרים נוזלים ביחס לכמות הפירורים.

Avatar
פלונית (12:41 7.05.2018)

האם ניתן להשתמש בפתי בר שוקו? או שהפתי בר הרגיל טעים יותר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:47 7.05.2018)

כן אפשר. שניהם טעימים.

Avatar
אילנה. (22:40 5.05.2018)

שבוע טוב!!
אני רוצה להכין את העוגה הזו כמנות אישיות. אפשר לשים אותן בכוסיות כאלה פלסטיק כמו של הקינוחים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:08 6.05.2018)

כן בטח.
שבוע נפלא 🙂

Avatar
אוראל (15:04 27.04.2018)

היי אפרת.
יש לי רק אינסטינט פודינג בטעם שוקולד.
האם יש צורך לשנות משהו במתכון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:47 27.04.2018)

היי אוראל,
אין שינוי.

Avatar
מלי (23:15 26.04.2018)

היי, אפרת, הכנתי עוגת קרם קפואה, יצא נהדר!!! הכנתי גם עוגת פרווה וגם עוגה חלבית! תודה רבה על המתכון!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:51 27.04.2018)

מעולה 🙂
תודה מלי

Avatar
Zipi (03:05 17.03.2018)

מבקשת להיכנס בתבנית עגולה 26 מהן הכמויות כפולות?תודה על מה שאת מעניקה ומעבירה לנו..

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:40 17.03.2018)

היי ציפי,
לתבנית בקוטר 26 מומלץ להכין את הכמויות האלה:
תחתית שוקולד:
450 גרם ביסקוויטים
3/4 מיכל שמנת מתוקה או קצפת צמחית
150 ג' שוקולד מריר
קרם וניל עם נגיעות שוקולד:
2+1/4 מיכל שמנת מתוקה/קצפת צמחית
6 כפות גדושות אבקת אינסטנט פודינג וניל
3/4 כוס חלב (לפרווה ניתן להשתמש בחלב סויה או חלב קוקוס)
120 ג' שוקולד מריר מגורד בפומפיה גסה
ציפוי שוקולד:
150 ג' שוקולד מריר
6 כפות מים
3 כפות שמן

Avatar
אורנה (18:32 2.03.2018)

היי אפרת. הכנתי את עוגת הקרם הקפואה, יצאה נהדרת 🙂 רק נמוכה מידי. בתמונה העוגה יותר גובה, שכבת הקרם גבוהה יחסית לשכבת הביסקוויטים. מהו רוחב התבנית בה השתמשת למתכון? תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:53 3.03.2018)

היי אורנה,
השתמשתי בתבנית אינגליש קייק חד פעמית מקרטון. אורך – 29 ס"מ, רוחב – 9 ס"מ (כאשר המדידה היא מהחלק העליון).

Avatar
נעמי (21:55 24.01.2018)

וואי!זהו…העוגה החדשה לשבת 🙂
כולם נהנים!
יש לך טיפ אולי שהתחתית לא תהייה קשה מדי עם ההקפאה?
תודה רבה!
אחלה מתכונים!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:26 24.01.2018)

היי נעמי,
שמחה שאתם אוהבים את העוגה 🙂
התחתית מתקשה בגלל ההקפאה אבל אני חושבת שאם תוסיפי יותר שמנת, התחתית תהיה פחות קשה.

Avatar
חן (20:19 20.01.2018)

🙂

Avatar
נועה (20:09 20.01.2018)

היי אני ממש אוהבת את האתר תודה על הכל! רציתי לדעת איך את עושה את החיוכים? (בתגובה)

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:12 20.01.2018)

היי, שבוע טוב 🙂
אני ארשום לך את זה ברווחים אבל רושמים את זה בלי רווחים כדי שזה ייצא סמיילי.
: – )

Avatar
שיר (09:13 13.01.2018)

בוקר טוב
רציתי לדעת , למה התחתית יצאה לי קשה מאוד..
לא היה ניתן לחתוך…
האם זה בגלל שהוספתי 100 גר שוקולד מריר במקום 50? ה 50 גר, לא הספיקו לכל הביסקויטים …שמתי 17 פתי בר קטנים.
אודה לדעת היכן טעיתי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:42 13.01.2018)

היי שיר,
השוקולד מקשה את התערובת בגלל שהוא מתקשה בקירור. היה עדיף לשים משהו נוזלי כמו שמנת או חלב.

Avatar
שיר (18:06 13.01.2018)

תודה רבה.
אנסה שוב.
שבוע טוב.

Avatar
ציפי (19:35 6.01.2018)

היי,
המתכון נראה מעולה.
רציתי לשאול האם אפשר במקום החלב/סיוה מים? כמה זה נורא?
בהזדמנות זו אודה לך על האדר הנפלא! באופן קבוע אני לוקחת משם מתכונים.
הכל ברור מוסבר בצורה מעולה.
תודה רבה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:47 6.01.2018)

היי ציפי, שבוע טוב,
אפשר לשים במקום החלב רבע כוס מים קרים.
שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂

Avatar
רוני (08:14 24.12.2017)

היי, סיימתי להכין את העוגה היא עכשיו במקפיא.
לא היה לי פודינג אז וויתרתי עליו, ושכחתי להוסיף שוקולד מריר מגורד.
כשסיימתי להקציף את השמנת והחלב טעמתי מהקצפת והאמת שהיה נראה לי חסר בה מתיקות כלשהי.. אבל בכל זאת סמכתי על המתכון והחלטתי לא להוסיף סוכר על דעת עצמי. כי אני תמיד מעדיפה כמה שפחות סוכר במיוחד אם לא צוין.
עכשיו העוגה במקפיא ואני מפחדת שהיא לא תצא טעימה בגלל שאין פודינג ושוקולד בבסיס.
לקצפת היה טעם ממש חסר.. פשוט שמנת מתוקה וחלב.
את חושבת שהעוגה תצא לא טעימה ?
לדעתך הייתי צרכה להוסיף סוכר או טוב שוויתרתי עליו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:17 24.12.2017)

היי רוני,
הפודינג הוא זה שמוסיף מתיקות לקרם, גם השוקולד המגורד. בדר"כ כשמוותרים על פודינג כדאי להוסיף אבקת סוכר במקום במיוחד שבהקפאה רמת המתיקות עוד יותר יורדת. בכל מקרה, לא ידעת ולא נורא. אני ממליצה כשאת חותכת את העוגה ומשכיבה אותה בצלחת תפזרי מעל שכבת הקרם הלבנה אבקת סוכר. היא כבר תימס.
שבוע מקסים 🙂

Avatar
רחל לוי (12:05 19.12.2017)

הכנתי את העוגה לשבת העוגה יצאה ממש טוב- היא ניטרפה איזה כיף לקבל מתכונים כול כך מוצלחים!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:22 19.12.2017)

שמחה מאוד לשמוע!
תודה רחל 🙂

Avatar
חני (01:42 17.12.2017)

הי אפרת, יש לי שמנת להקצפה. לא רשום עליה שהיא שמנת מתוקה. זה בסדר? יש הבדל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:44 17.12.2017)

זה בסדר גמור. אין הבדל.

Avatar
שרית (11:08 1.12.2017)

4 כפות פודינג זה שקית?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:12 1.12.2017)

5 כפות זה בערך שקית.

Avatar
אמונה (14:27 26.11.2017)

אם אני רוצה להכין את העוגה בתבנית עגולה מה הכמויות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:56 26.11.2017)

היי אמונה,
אפשר להכפיל כמויות ולהכין בתבנית עגולה בקוטר 24.

Avatar
מירל (08:02 10.11.2017)

בוקר טוב ..
אפשר מתכון שיהיה מתאים לקוטר 24 בבקשה ?
❤️❤️❤️❤️

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:57 10.11.2017)

היי מירל,
לתבנית עגולה בקוטר 24 יש להכפיל את כל הכמויות ב-2:
300 גרם ביסקוויטים מסוג פתי בר
חצי מיכל שמנת מתוקה או קצפת צמחית (כ125 מ"ל)
100 גרם שוקולד מריר
קרם וניל עם נגיעות שוקולד:
מיכל וחצי שמנת מתוקה/קצפת צמחית (כ375 מ"ל)
4 כפות גדושות אבקת אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס חלב
80 גרם שוקולד מריר מגורד בפומפיה גסה
ציפוי שוקולד:
100 גרם שוקולד מריר
4 כפות מים
2 כפות שמן
שבת שלום 🙂

Avatar
רחלי (10:33 4.11.2017)

הי, אני רוצה לעשות את התחתית עם פצפוצי אורז. מה הכמות שצריך לשים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:56 4.11.2017)

לדעתי בסביבות 3/4 כוס. התערובת צריכה לצאת עסיסית, לא נוזלית מידי ולא יבשה מידי.

Avatar
יעל (22:26 31.10.2017)

היי … אפרת עוגה ממש טובה וקלה להכנה אומנם רק הכנתי ועוד לא טעמנו… שאלה לי אלייך: האם העוגה צריכה להיות תמיד במקפיא או שהיא צריכה להיות במקרר אחרי ההקפאה ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:43 31.10.2017)

כן, תמיד במקפיא.

Avatar
אביטלי (22:00 27.10.2017)

הי אפרת.
את והאתר שלך, הם הכתובת הראשונה שלי לעוגות נפלאות וביתיות במינימום טירחה!!
אתמול, חמישי הכנתי בשתי תבניות אינגליש קטנות כסופות ח"פ. כדי להביא לארוחת שישי משפחתית.
את הציפוי הכנתי משוקולד חלב והוספתי קצת חמאה. גם בלי שוקולד מגורר, יצא נפלא וגדולים כקטנים ליקקו אצבעות.
תודה רבה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:15 28.10.2017)

איזה כיף לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

Avatar
ענת (16:30 26.10.2017)

היי יקירה, להכנת עוגת פרווה, מה יותר טעים לדעתך, חלב קוקוס או סויה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:05 26.10.2017)

היי ענת,
חלב קוקוס יותר מעשיר את הטעם.

Avatar
דפנה (08:25 24.10.2017)

עוגה מדהימה!!!
המתכון הועבר למלא חברות 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:43 24.10.2017)

תודה דפנה 🙂
יום מקסים

Avatar
אודליה (20:00 23.10.2017)

ערב טוב אפרת! שאלה קצת דחופה! סיימתי כבר את השלב השני (הקרם) והעוגה כרגע במקפיא. נראה ממש מגרה 🙂 עכשיו אני לא בטוחה אם יהיה לי זמן לחכות שעה ואז להכין את ציפוי השוקולד. האם זה בסדר להכין את הציפוי רק מחר, לצפות את העוגה ולהחזיר אותה למקפיא לקראת שבת?? תודה רבה מראש 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:01 23.10.2017)

כן, אין שום בעיה להמשיך מחר 🙂

Avatar
אודליה (15:13 30.10.2017)

היי אפרת, רציתי לעדכן (באיחור!) שהעוגה יצאה ממש ממש טעימה (הגרסה הפרווה ואפילו עם מים קרים במקום חלב!)!! המרקם של הגלידה היה ממש קרמי ועשיר, אפילו בגרסה הפרווה! אז קודם כל תודה רבה על עוד מתכון מנצח!! 🙂 אני מעוניינת להכין גרסאות שונות בעתיד – ז"א עם טעמים שונים של גלידה. למשל, אפשר לשים פירורי ביסקיוויטים במקום שוקולד בתוך הקרם, כך שיצא כמו גלידת וניל עוגיות, הטעם הכי אהוב עלי 🙂 ? שוב תודה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:14 30.10.2017)

היי יקירה,
שמחה שיצא טעים.
ובטח שאת יכולה להוסיף פירורי ביסקוויטים בתוך הקרם. זה ישתלב מעולה 🙂

Avatar
אילה (15:13 20.10.2017)

למרות שלא ממש יצא 10 דקות .ויצא לי הרבה קערות לשטוף ,תודה רבה על המתכון יצא אדיר.שווה הכל .אפילו שמתי בלמעלה שוקולד חלב במקום מריר

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:24 20.10.2017)

שמחה שיצא טעים, זה הכי חשוב 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

Avatar
חני (00:11 13.10.2017)

הכנתי לכבוד החג, יצא מושלללם!
קצת הסתבכתי עם הציפוי, הוא לא יצא נוזלי מספיק.. זה תלוי בכמות הזמן שחיממתי אותו במיקרוגל?
יצא טעים גם ככה..
האתר שלך מחזיר לי את הביטחון למטבח.. וגורם חשק להכין עוד ועוד..

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:23 13.10.2017)

היי חני,
אם השוקולד לא יצא נוזלי זה יכול להיות כתוצאה מחימום לא מספיק או חימום יתר.
בכל אופן, שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

Avatar
עמיאל בניון(אני בת) (10:54 10.10.2017)

יצאה מדהים תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:19 10.10.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן וחג שמח!

Avatar
רותי רם און (22:38 8.10.2017)

היי, במקום פטיבר , אני יכולה להשתמש בעוגת שיש ביו תפוזים בחושה ולא מבוקשת,לפורר כמו את העוגיות ולהוסיף את אותה תוספת ליצירת בסיס?
תודה.
רותי רם און

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:54 9.10.2017)

היי רותי,
לדעתי כדאי להשתמש בביסקוויטים או עוגיות שהן פריכות על מנת שגם התחתית תצא פריכה.

Avatar
אתי (16:08 6.10.2017)

היי כמה ביסקוויטים זה 150 גרם. כי יש לי חבילה של חצי קילו.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:15 6.10.2017)

זה תלוי בגודל הביסקוויטים. אם אלה הפתי בר הגדולים אז 13 יחידות. אם הקטנים יותר אז כ-17 יחידות.

Avatar
אתי (16:23 6.10.2017)

תודה רבה

Avatar
אופק (17:03 3.10.2017)

וואו יצא לי מדהים תודה רבה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:07 3.10.2017)

תודה אופק, שמחה לשמוע 🙂

Avatar
מיטל (11:55 2.10.2017)

היי, אני עושה כמות כפולה ורוצה לעשות את הציפוי עם שמנת צמחית, איזה כמות צריך? תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:18 2.10.2017)

היי מיטל,
ציפוי משמנת לכמות כפולה: 100 גרם שוקולד מריר + רבע מיכל שמנת צמחית.

Avatar
יערית (11:03 26.09.2017)

יש לי קרם קוקוס אפשר להשתמש בו במתכון הזה? אם כן אז באיזה אופן?
תודה והמשך יום טוב

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:26 26.09.2017)

היי יערית,
את יכולה לשים בתחתית במקום השמנת (רבע כוס קרם קוקוס).
בקרם עצמו את כולה לשים במקום החלב (רבע כוס קרם קוקוס)
בציפוי עצמו – 3 כפות קרם קוקוס במקום המים והשמן.

Avatar
יערית (09:46 27.09.2017)

תודה על התשובה
בקם וניל אפשר להחליף את השמנת גם בקרם קוקוס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:19 27.09.2017)

אפשר אבל כדי להקציף קרם קוקוס בצורה מוצלחת יש לשים אותו במקרר כל הלילה ולהקציף רק את החלק הלבן הסמיך. את הנוזל המימי יותר יש לשפוך.

Avatar
שרה (13:19 17.09.2017)

הכנתי את המתכון לשבת.
יצא ממש טעים!
אבל הבסיס יצא טיפה קשה.
יש לך רעיון איך היה אפשר לרכך אותו (לפעם הבאה), אולי להוסיף עוד שוקולד?
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:55 17.09.2017)

היי שרה,
אפשר להוסיף יותר שמנת.
שנה טובה 🙂

Avatar
מעיין (14:33 15.09.2017)

הי אפרת,
האם יש לך רעיון מה לעשות אם אין לי עוגיות פתיבר בכלל?
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:37 15.09.2017)

היי מעיין,
יש לך כל סוג אחר של עוגיות מתוקות?
אם אין, אפשר פשוט לוותר על השכבה התחתונה ולהכין ישר את קרם הוניל אבל כמות גדולה יותר: מיכל שמנת אחד, שליש כוס חלב, 3 כפות פודינג וניל ו-50 גרם שוקולד מגורד.

Avatar
נטלי פרי (23:27 13.09.2017)

שינית לי את החיים
עכשיו לא צריך לשבור את הראש יותר
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:40 14.09.2017)

איזה כיף לשמוע 🙂
תודה ושנה טובה!

Avatar
איילין דיינר (11:19 13.09.2017)

הכנתי שבוע שעבר לשבת – היה ממש טעים ולקח אולי 5 דקות להכין.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:23 13.09.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושנה טובה 🙂

Avatar
שושי (21:59 7.09.2017)

תודה על כל המתכונים המדהימים…
תמיד הם טעימים וקלים קלים קלים!!!
אני חיבת למצוא דרך קלה לגרד שוקולד
האם יש לך רעיון גאוני בשבילי?
תודה ושבת שלום

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:10 7.09.2017)

עדיין לא מצאתי שיטה קלה, גם אני משתמשת בפומפיה.
יש כאלה שאומרים שכדאי להקפיא את השוקולד לפני שמגרדים אותו, לא ניסיתי אבל שווה לנסות 🙂
שבת שלום

Avatar
רונית (19:45 18.09.2017)

היי,
ראשית, אפרת, אני ממש אוהבת את האתר שלך.
שנית בקשר לגירוד שוקולד, אפשר שתי שיטות מאוד קלות:
קולפן ירקות/תפוחי אדמה
טוחן קפה.
עם טוחן קפה קוביית השוקולד יוצאת ממש כמו אבקה אבל עם הקולפן השוקולד יוצא מגורד כמו בפומפיה רק טיפה רחב יותר אבל עדין ואסטתי.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:17 18.09.2017)

תודה רונית 🙂
חג שמח ושנה טובה!

Avatar
רונית (16:17 19.09.2017)

אסתטי 🙂

Avatar
גל (11:50 7.09.2017)

היי
מה הכמויות לתבנית קוטר 24?
תודה מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:31 7.09.2017)

היי גל,
יש להכפיל את כל הכמויות ב-2.

Avatar
ולריה (15:03 18.08.2017)

האם ניתן במקום פודינג וניל לשים פודינג שוקולד?
שמחה לתגובה מהירה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:25 18.08.2017)

כן אפשר.

Avatar
זהר כהן (12:11 9.08.2017)

היי האם ניתן לשים את העוגה במקפיא ללילה ואז לשים במקרר? זה יפגע בעוגה? פחות אוהבים קפוא.. תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:32 9.08.2017)

היי זהר,
העוגה אמורה להיות במקפיא. אני ממליצה לשים אותה במקפיא לאחר ההכנה וכשעתיים-שלוש לפני ההגשה להעביר למקרר פשוט אם היא תפשיר לגמרי במקרר יהיה קשה לחתוך אותה.

Avatar
אורי (16:28 7.08.2017)

הכנתי את העוגה והיא יצאה ממש טעימה!
איך אמרו לי? – אז מי אמר שגברים לא יודעים להכין אוכל טעים???!!!
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:50 7.08.2017)

שמחה שיצא טעים!
תודה אורי 🙂

Avatar
שירה (19:44 6.08.2017)

היה לי אורחים לשבת והכנתי את הדבר המופלא הזה בגרסה הפרווה והיה התלהבות עצומה זה ייצא מוצלח!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה רבה !!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:45 6.08.2017)

תודה שירה, שמחה שיצא טעים 🙂
שבוע נפלא

Avatar
אורי (00:34 4.08.2017)

הכנתי היום את העוגה.
יצא מ-ד-ה-י-ם!!!!
עוגה מיוחדת וקלה להכנה
רציתי לשאול, אני עשיתי אותה עם חלב, אם הייתי שם מים הטעם היה שונה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:14 4.08.2017)

היי אורי,
שמחה שיצא טעים. עם חלב הטעם יוצא יותר עשיר מאשר עם מים.

Avatar
שירה (23:08 6.08.2017)

אני עשיתי עם מים קרים יצא סוףףףףףףףףףף הדרך!!

Avatar
נורית (18:59 2.08.2017)

אפרת היקרה
העוגה הזו היא טעימה בטירוף!
ממש עוגת גלידה
כולם אהבו (השתמשתי במים קרים במקום החלב ויצא מצוין)
תודה לך על ששיתפת במתכון נפלא

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:55 2.08.2017)

תודה נורית, שמחה שיצא טעים 🙂

Avatar
דני (16:59 28.07.2017)

היי
קודם כול כבוד על הספר
איך עושים גנאש של ריבת חלב?
תודה ומזל טוב

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:04 28.07.2017)

תודה דני 🙂
האמת שלא יצא לי לנסות אבל אני חושבת שאפשר להכין מחצי מיכל שמנת (125 מ"ל) + 125 גרם ריבת חלב. אם זה יוצא נוזלי מידי מומלץ להכניס לקירור להתייצבות.
שבת שלום

Avatar
לאה (23:35 26.07.2017)

העוגה ממש מושלמת כולם טורפים אותה,תודה!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:16 27.07.2017)

שמחה לשמוע!

Avatar
ליאת (16:43 22.07.2017)

יצא פצצה. נחטף. כמו כל המתכונים שלך

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:22 22.07.2017)

תודה ליאת, שמחה שיצא טעים 🙂
שבוע טוב

Avatar
שנהב (18:22 21.07.2017)

שבת שלום:)
אחרי שהעוגה הייתה מספיק זמן במקפיא ,אפשר להעביר אותה במקרר? או ששומרים אותה במקפיא?

Avatar
שנהב (18:23 21.07.2017)

*למקרר

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (18:34 21.07.2017)

היי שנהב,
רצוי לשמור אותה במקפיא.
שבת שלום 🙂

Avatar
רעות (08:57 20.07.2017)

היי,
העוגה נראית מעולה, האם ניתן להוסיף גבינה לבנה על מנת להעשיר אותה, ואם כן האם עדיין להקפיא וכמה גבינה
תודה.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:42 20.07.2017)

היי רעות,
אפשר להוסיף לקרם הוניל 2-3 כפות מלאות גבינה לבנה. מאחר והגבינה מעט חמצמצה אני ממליצה להוסיף גם כף גדושה אבקת סוכר.
אין בעיה להקפיא גם אם הוספת גבינה.
יום מקסים 🙂

Avatar
אושי ברוך (08:19 20.07.2017)

בוקר טוב
אני כל שבוע מחפשת את המתכונים שלך ורק אחר כך מתחילה להרכיב לפיהם את
התפריט לסוף שבוע.
מאוד נהנת מהתפריטים ומהגיוון שלהם.
כל מתכון הוא הצלחה.
בזכותך כייף לי לבשל. את נותנת הרבה השראה וטיפים .
ישר כוח.
באהב

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:41 20.07.2017)

תודה אושי, כיף גדול לשמוע 🙂
יום מקסים

Avatar
שלי (14:34 16.07.2017)

היי
אם אני מכינה את העוגה בתבנית סיליקון של 12אחדים מה הכמויות?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:49 16.07.2017)

היי שלי,
את מתכוונת לתבנית מאפינס של 12 שקעים? לדעתי הכמות במתכון אמורה להספיק.

Avatar
מרים (11:33 16.07.2017)

יצא מהמם!!!
תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:56 16.07.2017)

תודה מרים 🙂
שבוע נפלא

Avatar
תמי (11:03 16.07.2017)

הכנו לשבת, היו הרבה אורחים כולם התלהבו ובקשו מנה נוספת, היה גיוון לגלידה ולמוס הקבועים- היה מעולה, תודה
הכמות הספיקב לשתי תבניות זה מתוכנן מראש?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:55 16.07.2017)

היי תמי,
שמחה שיצא טעים 🙂
הכמות אמורה להספיק לתבנית אינגליש קייק אחת. אולי השתמשת בתבניות ארוכות קטנות?
סה"כ השתמשת במיכל אחד של שמנת נכון?

Avatar
הדר (09:33 16.07.2017)

בוקר טוב
מתכון עולמי…כמו כל שאר המתכונים באתר

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:43 16.07.2017)

תודה הדר 🙂
שבוע מקסים

Avatar
ליה (13:47 14.07.2017)

אם אין לי פודינג?
בכלל ושום דבר שדומה לו…
נחוץ לשים?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:46 14.07.2017)

היי ליה,
אם יש לך תמצית וניל כדאי להוסיף כפית. אם יש לך סוכר וניל אפשר להקציף עם השמנת.
אם לא, פשוט תכיני בלי.
שבת שלום 🙂

Avatar
ליה (11:00 14.07.2017)

היי אפרת,אני ממש אוהבת את המתכונים שלך וכשיש לי זמן אני מכינה….
והיום יש לי המון זמן להכין את העוגה הזו שנראת לי ממש טעימה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:46 14.07.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ליה ושבת שלום

Avatar
לאה (19:51 13.07.2017)

כמה חבילות של ביסקויטים זה 150 גרם?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:05 13.07.2017)

היי לאה,
תלוי איזה גודל חבילה יש לך. כמה גרם רשום על האריזה?

Avatar
מרים (15:50 13.07.2017)

אפשר להשתמש בחלב שקדים במקום סויה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:17 13.07.2017)

כן, אפשר.

Avatar
ענת (14:01 12.07.2017)

שלום יקרה,

האם לדעתך אפשר להכין בכוסיות שקופות – כמו של קינוח?

בברכה ותודה,
ענת

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:30 12.07.2017)

כן, אפשר בהחלט.

Avatar
שירי (22:28 11.07.2017)

נראה מעולה…
כמה כפות זה 60 מ"ל שמנת מתוקה?
תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:48 11.07.2017)

בסביבות 6-7 כפות.

Avatar
גלית (14:28 9.07.2017)

המתכון נראה מעולה
אנסה להכין עוד השבוע!!!
אין עלייך במתכונים תמיד מוצאת פה משהו קליל וזריז להכנה וכמובן שגם טעים.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:08 9.07.2017)

תודה גלית, כיף לשמוע 🙂

Avatar
אלעד (22:25 8.07.2017)

הי,
האם ניתן להכין את העוגה הזאת בתבנית רינג /עגולה?
מניח שצריך יהיה להגדיל כמויות… אבל בכמה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (23:13 8.07.2017)

היי אלעד,
הכמות שבמתכון מתאימה לתבנית עגולה בקוטר 20.
לתבנית עגולה 24 יש להכפיל את כל הכמויות ב-2.
שבוע טוב 🙂

Avatar
דפנה (09:42 7.07.2017)

היי אפרת,
איזה מרקם יוצא לעוגה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:07 7.07.2017)

דומה לגלידה.
שבת שלום 🙂

Avatar
שרון (08:14 7.07.2017)

פתרון טוב לאורחים שבאים בהפתעה!אפשר לוותר על השוקולד המגורר בקרם?כמה זמן מחזיקה במקפיא?כמה זמן צריך להוציא מהמקפיא כדי לחתוך אותה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:03 7.07.2017)

כן אפשר למרות שזה מוסיף.
העוגה מחזיקה בין שבועיים לחודש במקפיא.
בגלל שחם מספיק להוציא אותה כמה דקות לפני.
שבת שלום 🙂

Avatar
צילה (14:58 6.07.2017)

הי
כדי שיהיה פרווה מה ניתן עוד לשים חוץ מחלב סויה או קרוב(אין לי כרגע בבית)?
תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:09 6.07.2017)

היי צילה,
החלב מעשיר את הקרם אבל אם אין אפשר לשים 4 כפות מים קרים.

Avatar
אסתי (14:46 6.07.2017)

הי,
משום מה אני לא מצליחה להדפיס את המתכון,
את יודעת להגי לי למה?
תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:06 6.07.2017)

היי אסתי,
את לוחצת על כפתור ההדפסה הכחול מתחת למתכון?
אם כן, מה קורה שאת מנסה להדפיס?

Avatar
רוחמה (08:19 7.07.2017)

גם אני מנסה להדפיזס ולא מצליחה. זה לוקח אותי לדף הבית שלך

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:05 7.07.2017)

היי רוחמה,
אצלי זה עובד באופן תקין. כשאת לוחצת על הדפס זה לא פותח לך דף עם המתכון?

Avatar
מורן (14:10 6.07.2017)

כמה זמן זה צריך להיות במקפיא?
תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:25 6.07.2017)

היי מורן,
מומלץ שהעוגה תהיה במקפיא 3 שעות לפחות לפני ההגשה.

Avatar
ענת (13:14 6.07.2017)

היי…נראה מעולה
האם ניתן להכין בתבנית סיליקון מחולקת לריבועים?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:19 6.07.2017)

כן, אפשרי.
המשך יום מקסים 🙂

Avatar
שרה (11:12 6.07.2017)

תודה אפרת, הצלחה בכל עניניי האתר ובכלל.
והגופן- מתוק לגמרי.
מקווה שלא יקרו יותר כאילו תקלות לא נעימות..

Avatar
שרה (10:52 6.07.2017)

וואו, תפסתי את זה טרי טרי..
דבר ראשון משהו משתנה באתר, אתמול לא היתה גישה, והגופן השתנה…
נשמע מצוין, מתכננת להכין בקרוב, מבטיחה לשתף איך יצא..
(אגב אני מחכה לתשובה בענין העוגת חלווה..)

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:02 6.07.2017)

היי שרה,
נכון, נעשו כמה שינויים וקרתה גם תקלה שבעקבותיה חלק מהתגובות של היומיים האחרונים נמחקו, כולל התשובות שלי 😐
לגבי עוגת החלווה אני זוכרת ששאלת אותי לגבי תבנית קוגלהוף 26 (אם אני לא טועה) אז אלה הכמויות המומלצות לתבנית 26:
3 כוסות קמח תופח (או 3 כוסות קמח לבן מעורבבות עם 3 כפיות מלאות אבקת אפיה)
כוס וחצי סוכר
3 כפות דבש (או 3 כפות סוכר)
4 ביצים גדולות
כוס טחינה גולמית
כוס וחצי מיץ תפוזים
כפית תמצית וניל
כוס שמן + 2 כפות שמן
לקישוט: קוקוס (לא חובה)
*יש למלא את התבנית מקסימום עד גובה 3/4 ולא יותר. אם יש בלילה עודפת ניתן לצקת לתבניות מאפינס בודדות, לפי הצורך.
יום מקסים!

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.