זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 30-40 דקות
מס’ מנות: 5 מנות
סוג: פרווה
מצרכים:
40 עגבניות שרי שלמות
4 בצלים בינוניים קלופים וחתוכים לרבעים
רבע כוס שמן זית
כפית תבלין בזיליקום מיובש
חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
אופן הכנה:
-מערבבים את כל החומרים בקערה.
-מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה ומשטחים את התערובת על הנייר.
-מכניסים לתנור שחומם ל190 מעלות במשך 30-40 דקות.
הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל
ראו גם
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים אחרונים
צריך לחמם מראש אם כן כמה זמן?
יש לחמם את התנור מראש תמיד, כ-9 דקות לפחות.
אפשר תחליף לתבלין בזיליקום
ורוצה להגיד תודה בזכותך לא מפחדת להיכנס למטבח והכל יוצא מושלם
היי
אפשר לשים טימין או לוותר.
שמחה שאת נהנית מהמתכונים❤️
מאוד טעים!
שמחה לשמוע!
הי,
אפשר להקפיא?
היי,
אפשר(:
היי אפרת,רציתי לשאול מה ההבדל בין המתכון הזה לבין מתכון עגבניה ובצל בתנור, ולמה את המתכון השני אופים שעה ואת המתכון הזה חצי שעה. בגלל גודל העגבניות?
נכון רבקה,
העגבניות שרי מתייבשות מהר יותר בתנור
סוף סוף הבנתי מה עושים עם העגבניות שכבר רכות לי מידי לסלט! הכנתי וערבבתי עם פסטה כוסמין,יצא מעדן.
מעולה 🙂
תודה אורלי
היי אפרת, אפשר להכין את זה בלי תבלין פטרוזיליה? או שיש משהו אחר שאפשר לשים בסוף.
אפשר להכין גם בלי.
שלום אפרת, אפשר לערבב את הסלט עם פסטה?
כן.
יצא פצצה !!!
שמחה לשמוע 🙂
תודה עידן.
זה מתאים לסלט לשבת?
כן 🙂
תודה על המתכון. האם אוכלים קר או חם? יש המלצה?
אפשר לאכול חם או בטמפ’ החדר אבל לא קר מהמקרר.
הכנתי אתמול. מתכון קל להכנה ויצא טעים מאוד. תודה על עוד מתכון נהדר!
תודה אורנה, שמחה לשמוע 🙂
אפרת היקרה, יצא ממש טעים. תוספת טובה ובריאה לכל חלבון (:
תודה ענת, שמחה שאהבת 🙂
הכנתי את הסלט הזה,
הוא טעים בטירוף וממש דקה של הכנה,
אין אין אין על המתכונים שלך!!!!
שמחה שאהבת 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושבוע טוב!