שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 15 דקות

מס’ מנות: 4-5 מנות

סוג: פרווה

רכיבים

1 חבילה ספגטי (500 גרם) 

חצי בצל בינוני קצוץ דק-דק

4 שיני שום כתושות

400 גרם עגבניות מרוסקות

2 כפות גדושות רסק עגבניות

כוס ורבע מי בישול (*המים בהם בישלנו את הפסטה)

כף מלאה אריסה חריפה (אריסה זה ממרח פלפלים חריפים קנוי מוכן)

תיבול: כפית מלאה סוכר, כפית מלח, חצי כפית תבלין בזיליקום, רבע כפית שטוחה פלפל שחור

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מכינים את הספגטי לפי ההוראות על גבי האריזה. שומרים כוס ורבע ממי הבישול ומעבירים את הספגטי למסננת. מזלפים מעל מעט שמן זית ומערבבים קלות בעזרת מזלג.

-מחממים סיר עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל כ-2 דקות. מוסיפים שום כתוש ומערבבים כחצי דקה.

-מוסיפים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות ומי בישול ומערבבים. מבשלים כ-5 דקות.

-מוסיפים כף אריסה ומתבלים בסוכר, מלח, בזיליקום ופלפל שחור. מבשלים כ-7 דקות, טועמים ומשפרים תיבול לפי הטעם.

-יוצקים את הרוטב על הספגטי ומערבבים.

*מי שלא אוהב חריף אפשר להמיר כף אריזה בכף נוספת של רסק עגבניות.

ראו גם
צ’יפס מתנפחצ’יפס מתנפח
כדורי רפאלו כדורי רפאלו
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
רות (14:01 15.01.2024)

שלום,
תודה על המתכונים המקסימים,
האם זה משנה אם מוסיפים את הרוטב על הפסטה או להיפך?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:02 15.01.2024)

לא משנה.

avatar
ליטל (15:18 13.11.2023)

היי אפרת,
האם אפשר להכין את הרוטב יום לפני ואז למחרת להכין את הפסטה ולערבב?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:13 13.11.2023)

בטח:)

avatar
חיה (12:13 18.11.2021)

האם אפשר להמיר את האריסה בפלפל אדום חריף? כיצד?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:15 18.11.2021)

במקום אריסה אפשר לקצוץ דק פלפל ירוק חריף ולטגן עם הבצל כ-5 דקות. להוסיף את יתר החומרים ולהמשיך כרגיל.
אפשרות נוספת היא להוסיף פפריקה חריפה לפי הטעם.

avatar
עדי (19:03 6.10.2020)

יצאה מעולה!
תודה רבה על המתכונים המוצלחים!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:23 6.10.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
תהילה (11:53 24.08.2020)

תודה רבה יצא סוףףף

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:50 24.08.2020)

שמחה לשמוע 🙂

avatar
יסכה (11:52 24.08.2020)

אני לא רוצה חריףףףף

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:50 24.08.2020)

אפשר לוותר על האריסה.

avatar
מירב (14:04 23.06.2020)

בן שלי בן עשר הכין יצא שללמות הוא גם הוסיף גבינה צהובה
אין עליך תותחית!!!!!!!
עם אפשר בבקשה מתכון לעוגת ווניל שטובה לשכבות כי הכנתי עוגת שכבות אבל העוגה היתפוררה לי תודה רבה

ספגטי ברוטב עגבניות חריף
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:47 23.06.2020)

כל הכבוד לו! נראה מעולה 😍
יש את העוגה הזאת – עוגת וניל אבל חשוב להמתין עד שהעוגה תתקרר לגמרי לפני שחותכים אותה באמצע. מומלץ אפילו להכין אותה יום לפני שממלאים.

avatar
אביגיל בוקעי (14:25 9.06.2020)

מה זה מי בישול?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:48 9.06.2020)

הכוונה למים שבישלת בהם את הפסטה.
אפשר להשתמש גם במים רגילים.

avatar
נויה (14:19 8.06.2020)

איך מורידים את הקליפה של העגבניה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:21 8.06.2020)

אם את משתמשת בעגבניות טריות אז אפשר לגרד 4 עגבניות בפומפיה גסה, בלי הקליפה.

avatar
רויטל (13:28 7.05.2020)

יצא טעים ממש!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:04 7.05.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה רויטל

avatar
יעקב (15:44 9.12.2019)

איך אפשר להכין פסטה טעימה ללא להכין רוטב ולטגן וכו’

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:14 9.12.2019)

היי יעקב,
יש את המתכון הזה- פסטה מתובלת.

avatar
מלכה (22:04 10.09.2019)

אין לי עגבניות 🙁 רק רסק עגבניות. האם רסק עגבניות לבד גם יתאים?
תודה על מתכונים נהדרים!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:50 10.09.2019)

אפשר להכין את הרוטב רק עם רסק עגבניות אבל הרוטב ייצא פחות עשיר.
יש להוסיף עוד 2 כפות רסק בנוסף לכמות הרשומה ועוד קצת מים.

avatar
חן (16:40 17.08.2019)

אני תמיד עושה ככה והספגטי לא יוצא צבוע כולו ברוטב
למה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:14 17.08.2019)

כמות הרוטב אמורה להספיק לחבילת פסטה (500 גרם).
גם אחרי שערבבת את הרוטב היטב עם הפסטה זה לא מספיק לכל הספגטי?
הוספת כוס ורבע מים? *יש להשתמש בכוס זכוכית רגילה עם ידית.

avatar
עינת (10:38 11.04.2019)

היי אפרת

מה אפשר במקום רסק עגבניות (כן משתמשת בעגבניות מרוסקות קנוי בבקבוק)

עגבניות טריות הבנתי שזה יצא חמצמץ יותר? ובכל זאת ?

ואם אוותר על כפית סוכר ואשתמש בעגבניות טריות כמה עגבניות במקום כמות הרסק שרשמת ?

ועגבניות מרוסקות מבקבוק כמה כפות יוצא (400 גרם קופסת שימורים)

תודות .

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:19 11.04.2019)

אם את לא שמה רסק אני מציעה להשתמש בעגבניות מרוסקות מבקבוק קנוי ולא בעגבניות טריות.
400 גרם זה יוצא 20 כפות.

avatar
אתי (18:07 10.12.2018)

האם אפשר לוותר לגמרי על העגבניות?
פשוט אין לי עגבניות בבית

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:58 10.12.2018)

אפשר להכין את הרוטב רק עם רסק עגבניות אבל הרוטב ייצא פחות עשיר.
יש להוסיף עוד 2 כפות רסק בנוסף לכמות הרשומה.

avatar
נטלי (21:47 27.10.2018)

האם חייב ספגטי? או שאפשר סוג אחר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:10 28.10.2018)

אפשר להכין עם כל פסטה.

avatar
יעלי (12:00 17.10.2018)

תודב רבה על המתכונים המדהימים…
אשמח לדעת האם אפשר להכין ללא עגבניות מרוסקות. תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:37 17.10.2018)

במקום עגבניות מרוסקות אפשר לרסק 4 עגבניות טריות או לגרד בפומפיה (רצוי בלי הקליפה).

avatar
תמר (16:11 28.08.2018)

אפרת הי
יצא טעים בטירוף, עשיתי עם פלפל חריף במקום אריסה והטעם יצא מושלם!
תודה רבה על האתר הכה יעיל ופשוט לשימוש!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:32 28.08.2018)

תודה תמר, שמחה לשמוע 🙂

avatar
אמונה (17:50 19.08.2018)

חייב אריסה?
אפשר לחליף בממרח חריף אחר? אשמח אם תצרפי לי מתכון לממרח כזה אם יש לך…
תודה
אמונה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:20 19.08.2018)

במקום אריסה אפשר לקצוץ דק פלפל ירוק חריף ולטגן עם הבצל כ-5 דקות. להוסיף את יתר החומרים ולהמשיך כרגיל.
אפשרות נוספת היא להוסיף פפריקה חריפה לפי הטעם.
אם לא רוצים את זה פיקנטי אפשר לוותר על האריסה לגמרי ואין צורך בתחליף.

avatar
יעל (12:20 15.08.2018)

נדיר!!!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:59 15.08.2018)

שמחה שאהבת! 🙂

avatar
רינה (22:51 8.08.2018)

דחוף דחוף!…
אני רוצה להכין ספגטי אבל לא חריף
להוריד את האריסה וזהו?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:04 8.08.2018)

כן.

avatar
רעות (17:07 7.07.2018)

היי אפרת, אפשר להשתמש בסחוג במקום באריסה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:29 7.07.2018)

אפשר אבל יש לשים כמות קטנה יותר. ממליצה להתחיל מחצי כפית ולטעום.

avatar
יצחק (12:44 4.07.2018)

היי אפרת
תודה לך על הכל!!!
אפשר לרסק עגבניות ידני?
ואם כן כמה לשים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:00 4.07.2018)

כן אפשר לרסק 4 עגבניות (רצוי בלי הקליפה).

avatar
מאיר (20:28 4.06.2018)

שלום רב
קודם כל תודה רבה
שנית למה יש הרבה טעויות כתיב

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:34 4.06.2018)

היי מאיר,
אודה אם תפנה אותי לטעות.

avatar
יוני (16:59 28.06.2018)

מה אתה כותב שטויות?אין שום טעות בכל מקרה תתרכז במתכון יותר חשוב מאשר לצאת “גאון וחכם”
אתר מספר 1!מרגיש כמו שף מאז שנכנסתי אליו.תודה לך על הכל ותמשיכי כך

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:09 28.06.2018)

תודה יוני 🙂

avatar
נירה (13:53 23.05.2018)

שלום אפרת,
אין לי אריסה.
האם יש אפשרות להשתמש בפלפל ירוק חריף/פפריקה חריפה או שילוב של שניהם?
ואם כן, מתי להוסיף?

תודה רבה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:29 23.05.2018)

כן, אפשר לקצוץ דק פלפל ירוק חריף ולטגן עם הבצל כ-5 דקות. להוסיף את יתר החומרים ולהמשיך כרגיל.
בסוף אפשר לטעום את הרוטב, אם חסרה חריפות אפשר להוסיף פפריקה חריפה לפי הטעם.

avatar
זלדה (21:48 17.04.2018)

שלום!
האם יש משהו שאפשר להמיר אותו בבזילקום?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:51 18.04.2018)

אפשר לוותר על הבזיליקום.

avatar
ענבל (19:09 4.03.2018)

שלום
אפשר גם עם פסטה מלאה?
תודה על נדיבותך במתכונים טעימים.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:49 4.03.2018)

היי ענבל,
אני אישית פחות אוהבת את הטעם של פסטה מלאה אבל אפשרי בהחלט.

לקריאת כל התגובות