שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 15-20 דקות

מס’ מנות: 2-3 מנות

סוג: פרווה

ספרי מתכונים ב10 דקות

מצרכים:

500-600 גרם נתחי סלמון טרי או קפוא שהופשר (כ-3 נתחים)

10 עגבניות שרי חצויות

בצל בינוני קצוץ גס

תיבול לעגבניות ולבצל: כף וחצי שמן זית, מעט מלח ופלפל שחור

תיבול לדג: כף שמן זית, 2 כפות מיץ לימון, 3 שיני שום כתושות, כף רוטב סויה, חצי כפית דבש, מעט מלח ופלפל שחור

אופן הכנה:

–מחממים תנור מראש ל-200 מעלות.

-מתבלים בקערה את עגבניות השרי והבצל בשמן זית, מלח ופלפל שחור ומניחים בתבנית על נייר אפיה.

-באותה קערה מערבבים את חומרי התיבול לדג (שמן זית, מיץ לימון, שום כתוש, רוטב סויה, דבש, מלח ופלפל שחור). מניחים את נתחי הדג בתבנית ומתבלים אותם ברוטב.

-מכניסים לתנור החם ואופים במשך 15-20 דקות.

הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל

*מומלץ להגיש עם לימון.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגת בננה ומייפל
סלט חצילים וחומוס

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
ואלרי (05:49 2.08.2021)

מתכון שאני תמיד חוזרת אליו,בין הטעימים שיש להכנת סלמון. את תמיד מצילה אותי עם מתכונים טעימים וקלים להכנה. תודה .

מתכונים ב-10 דקות (09:47 2.08.2021)

שמחה שאהבת את המתכון! תודה ואלרי🌺

חיה (00:18 5.05.2021)

וואו הדג הזה פשוט טעים בטירוף
וגם נראה ממש יפה
תודה על מתכון מוצלח

מתכונים ב-10 דקות (00:32 5.05.2021)

איזה כיף שאהבת! תודה חיה🌷

יוכי (00:17 4.05.2021)

הי אפרת,
אין מילים על האתר המושקע הברור והמובן הזה, כל המתכונים אחד אחד מוצלחים!!
שאלה קטנה המתכון הזה יכול במקרה להתאים גם לדג מושט? הלואי שכן..

מתכונים ב-10 דקות (05:59 4.05.2021)

היי יוני,
תודה על המילים החמות😊
אפשר להכין גם עם מושט…
יום מקסים!

יוכי (22:27 4.05.2021)

תווודה:)
באמת יצא טעים פצצה! הבעלול שלי אהבבבב:)

מתכונים ב-10 דקות (22:45 4.05.2021)

מעולה, איזה כיף לשמוע❤

נטלי (21:50 20.01.2021)

היי אפרת
2 שאלות
1. אין לי מספיק שרי אפשר פרוסות לשלב עם עגבניות רגילות?
2. מה הסיבה שאני לא מקבלת התראות למייל על תגובות שלך, לא בספאם ולא בשום מקום

מתכונים ב-10 דקות (08:19 21.01.2021)

היי נטלי😃
בקשר לשאלה 1: תוכלי להשתמש בעגבניות רגילות ובשרי.
בקשר לשאלה 2: את אמורה לקבל התראות תמיד, בדקי שרשמת את המייל נכון כנראה שזאת הבעיה, ואולי גם באמת זה נשלח לספאם. אם לא מסתדר עדכני אותי❤️

inbal asherov (06:22 23.11.2020)

אפשר לא להוסיף דבש? ולא סילאן? למי שיש בעיה עם סוכר?1

מתכונים ב-10 דקות (09:49 23.11.2020)

היי ענבל
הדבש והסילאן מאוד מוסיפים במנה, תוכלי לוותר אבל הטעם יושפע מאוד
יש לך מתכונים באתר לסלמון בתנור עם תיבול שונה ותוכלי להוסיף ירקות שתרצי
דג סלמון בתנור
סלמון בציפוי אגוזים
מתכון לסלמון בטריאקי

נ (22:37 1.10.2020)

האם אפשל להקפיא את הדג אחרי ההכנה? (כולל העגבניות והבצל?)

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:13 2.10.2020)

אפשר להקפיא (אם מקפיאים רצוי להשתמש בדג טרי).

שירה גלבוע (02:58 19.07.2020)

הכנתי לשבת יצא ממש מושלם.
תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:56 19.07.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂

ברוריה (11:14 10.07.2020)

עשיתי את המתכון הזה עם מושטים במקום סלמון עם סילאן במקום דבש ויצא מדהים

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:09 10.07.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה ברוריה

May Kaizer (09:10 19.06.2020)

הייי שמן זית חייב ? או אפשר שמן אחר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:10 19.06.2020)

אפשר שמן רגיל.

חני (12:00 2.06.2020)

היי אפרת
האם אפשר להכין גם עם מושט? אם כן, כמה זמן אפיה ?(עבור שתי מנות)

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:16 2.06.2020)

כן אפשר.
אם זה פילה מושט, זמן אפיה כ-15 דקות.

Hadas Bloygrund (02:01 8.04.2020)

שלום אפרת האם מניחים את הדגים על הירקות? או אחד ליד השני? תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:29 8.04.2020)

אחד ליד השני.
חג שמח 🌺

קרינה (00:29 29.03.2020)

היי אפרת,
יש לי דג סלומון ומאוד רוצה להכין את המתכון במיוחד עם עגבניות שרי האם ניתן לוותר על הבצל ובמקום דבש לשים חצי כפית סילאן?שמעתי שלא מומלץ לחמם דבש.תודה רבה על המתכונים:)

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:17 29.03.2020)

כן אפשר.

דבי (08:03 10.03.2020)

בוקר טוב!
אפשר לבשל סלמון בסיר בסגנון דומה לחריימה?
תוכלי להנחות אותי?
לא מצאתי מתכון כזה ולא כזו שאלה כך שאני נאלצת להטריד אותך.
פורים שמח!

דבי (08:06 10.03.2020)

מדובר בנתח של כ-2 קילו לעשר מנות.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:06 10.03.2020)

כן, אפשר להכין את המתכון של החריימה עם סלמון.
אם את רוצה שיהיה הרבה רוטב אז אפשר להכפיל את כמות הרוטב.

רחל (10:40 31.01.2020)

הי אפרת, קודם כל תודה על המתכונים המושלמים!!
שאלה – יש תחליף לרוטב סויה? אני לא כ\”כ אוהבת להכניס רטבים מהסוג הזה לבית מטעמי בריאות…
או שאפשר לוותר על הרוטב סויה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:13 31.01.2020)

היי רחל,
אפשר לוותר על הסויה ולתבל בכף שמן זית, 2 כפות מיץ לימון, 3 שיני שום כתושות, כף סילאן, מעט מלח ופלפל שחור.

דבי (10:13 10.03.2020)

אני רואה שלא ענית אז אשאל כך:
אפשר לבשל רוטב מפלפלים בצבעים שונים שיני שום ועגבניות עם מים לשפוך על סלמון בתבנית ולאפות? בסיר אני חוששת שיתפרק.
יש לך המלצות לשיפור? יתאים להוסיף כרוב ברוטב?
תודה לך!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:14 10.03.2020)

עכשיו רק ראיתי.
כן, אפשר.
אפשר להוסיף כרוב לרוטב אבל תבשלי אותו קצת קודם יחד עם הפלפלים והעגבניות.

לאה (14:29 25.10.2019)

תודה, אפרת! יוצא נהדר!
לא העזתי לנגוע קודם בדגים ועכשיו אני מכינה את המתכון הזה לכל שבת 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:41 25.10.2019)

שמחה לשמוע!
תודה לך ושבת שלום 💗

שולמית (10:29 23.10.2019)

המתכון יכול להתאים גם לדג מושט?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:48 23.10.2019)

כן.

עדי (14:05 4.08.2019)

יצא פצצה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:55 4.08.2019)

שמחה שאהבת 🙂

אילה (10:05 7.07.2019)

היי אפרת
אפשר עגבניות שרי צהובות??
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:37 7.07.2019)

כן.

דדדדד (20:39 1.07.2019)

את הדג את אופה מכוסה או גלוי????

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:19 1.07.2019)

גלוי, ללא כיסוי.

נורית (16:41 26.06.2019)

היי אפרת, תודה על המתכונים הטעימים! שאלה קטנה רוטב הסויה מוסיף או שאפשר לוותר עליו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:09 26.06.2019)

הוא מוסיף טעם אבל אם אין לך את יכולה להכין בלי ולשים כף סילאן במקום חצי כפית דבש.

רחל (08:00 26.06.2019)

אפשר לותר על השום? ולהוסיף משהו אחר במקום?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:25 26.06.2019)

השום מוסיף טעם לדג אבל אם לא אוהבים אפשר לוותר עליו.

gilonot (12:30 20.06.2019)

שלום וברכה!
האם כל מתכונים מהסוג הזה שאת מציעה אפשר לעשות גם דרך אפיה בשקית אפיה סגור,פשוט כדי להשאיר יותר נוזלים שהתבשיל לא ייצא קצת יבש או שיש איזה הבדל משמעותי בטעם באפיה גלויה? מובן שכוונתי לא לעוגות,אלא לבשר עופות דגים ואולי ירקות.
פשוט אחרי שפעם קניתי בסופר עוף כזה עם תבלינים שנמכר בכזה שקית שפשוט לפי ההוראות על האריזה היה צריך לשים אותו בתנור באריזה שלו לשעה וחצי שעתיים מאתיים מעלות.לא האמנתי,אך העוף יצא רך ועסיסי ביותר.מאז אני אופה עופות רק בשקיות אפיה ובאמת יוצא עסיסי ביותר.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:11 20.06.2019)

כן, אפשר להכין דגים, בשר ועופות בשקית קוקי.

רבקה (14:51 17.06.2019)

לא הבנתי, מתי מוסיפים את העגבניות והבצל

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:10 17.06.2019)

בהתחלה. מתבלים אותם ושמים בתבנית ומוסיפים את הסלמון.

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.