שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 6-7 מנות

סוג: פרווה

רכיבים

חבילת עלי תרד בייבי (200 ג’)

תפוח עץ חתוך לחצאי או רבעי עיגולים

רבע כוס חמוציות

שליש כוס פקאן סיני קצוץ גס

רוטב: 4 כפות שמן זית, 2 כפיות חרדל דיז’ון, 4 כפות מייפל או דבש, 4 כפות מיץ לימון, כשליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מניחים בקערה: עלי תרד, תפוח וחמוציות.

-מערבבים בקערית/צנצנת את חומר הרוטב ומתבלים רגע לפני ההגשה. מפזרים פקאן סיני ומגישים.

ראו גם
קינוח גבינה וקרמל מלוחקינוח גבינה וקרמל מלוח
מק אנד צ’יז מק אנד צ’יז
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
שרה וונדמגן (20:05 17.10.2023)

סלט מעולה!!

סלט עלי תרד
avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:51 17.10.2023)

שמחה שאהבת🙂

avatar
רעות (07:45 15.09.2023)

מה אפשר במקום תרד? מנגולד הולך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:56 15.09.2023)

כן(:

avatar
עינת (09:14 29.06.2022)

בוקר טוב אפרת
חמוציות מיובשות או חמוציות מוקפאות מה יתאים פה?
ללא סוכר אפשר?
תודה מראש ויום נפלא.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:12 29.06.2022)

היי,
אפשר להשתמש בחמוציות יבשות, גם ללא סוכר.

avatar
עינת (15:30 8.06.2022)

היי אפרת
במקום 2 כפיות חרדל דיז’ון
מה אפשר ולא חרדל?
תודה על המענה .

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:00 8.06.2022)

היי,
לא מומלץ לוותר על חרדל, אך אם אין אפשרות אפשר לוותר עליו.
אפשר להוסיף כפית טחינה אם רוצים שהרוטב יהיה בסגנון שונה.