זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 6-7 מנות
סוג: פרווה
רכיבים
חבילת עלי תרד בייבי (200 ג’)
תפוח עץ חתוך לחצאי או רבעי עיגולים
רבע כוס חמוציות
שליש כוס פקאן סיני קצוץ גס
רוטב: 4 כפות שמן זית, 2 כפיות חרדל דיז’ון, 4 כפות מייפל או דבש, 4 כפות מיץ לימון, כשליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
אופן ההכנה
-מניחים בקערה: עלי תרד, תפוח וחמוציות.
-מערבבים בקערית/צנצנת את חומר הרוטב ומתבלים רגע לפני ההגשה. מפזרים פקאן סיני ומגישים.
ראו גם
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים לסלטים
סלט מעולה!!
שמחה שאהבת🙂
מה אפשר במקום תרד? מנגולד הולך?
כן(:
בוקר טוב אפרת
חמוציות מיובשות או חמוציות מוקפאות מה יתאים פה?
ללא סוכר אפשר?
תודה מראש ויום נפלא.
היי,
אפשר להשתמש בחמוציות יבשות, גם ללא סוכר.
היי אפרת
במקום 2 כפיות חרדל דיז’ון
מה אפשר ולא חרדל?
תודה על המענה .
היי,
לא מומלץ לוותר על חרדל, אך אם אין אפשרות אפשר לוותר עליו.
אפשר להוסיף כפית טחינה אם רוצים שהרוטב יהיה בסגנון שונה.