זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 5 דקות
מס’ מנות: 3 מנות
סוג: פרווה
רכיבים
קופסת שימורים גדולה של שעועית לבנה שטופה ומסוננת מנוזלים (550 גרם משקל נקי)
בצל בינוני קצוץ
כף מלאה פטרוזיליה טריה קצוצה דק
תיבול: 2 כפות שמן זית, 2 כפות מיץ לימון, רבע כפית שטוחה כמון, מלח (בין שליש לחצי כפית), פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
-מטגנים את הבצל במחבת עם 1-2 כפות שמן, עד להזהבה קלה ומעבירים לקערה.
-מוסיפים לקערה שעועית לבנה, פטרוזיליה ומתבלים בשמן זית, מיץ לימון, כמון, מלח ופלפל שחור.
*מומלץ להכין כשעה לפחות לפני ההגשה ולשמור במקרר.
טיפים והערות
*אם משתמשים בקופסת שימורים של שעועית לבנה ברוטב עגבניות יש לסנן ולשטוף את השעועית מהרוטב.
*במקום שעועית משימורים אפשר להשתמש ב-2 כוסות שעועית לבנה מבושלת רכה.
ראו גם
- סלט כרוב עם פיצוחים |
- סלט חסה חגיגי |
- מרק עשיר לחורף |
- לחמניות קוטג’ |
- שווארמה טבעונית |
- פסטה במיקרוגל
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים לסלטים
- כל התגובות (0)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות
הוסיפו
תגובה חדשה