שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 5 דקות

מס’ מנות: 3 מנות

סוג: פרווה

רכיבים

קופסת שימורים גדולה של שעועית לבנה שטופה ומסוננת מנוזלים (550 גרם משקל נקי)

בצל בינוני קצוץ

כף מלאה פטרוזיליה טריה קצוצה דק

תיבול: 2 כפות שמן זית, 2 כפות מיץ לימון, רבע כפית שטוחה כמון, מלח (בין שליש לחצי כפית), פלפל שחור לפי הטעם

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מטגנים את הבצל במחבת עם 1-2 כפות שמן, עד להזהבה קלה ומעבירים לקערה.

-מוסיפים לקערה שעועית לבנה, פטרוזיליה ומתבלים בשמן זית, מיץ לימון, כמון, מלח ופלפל שחור.

*מומלץ להכין כשעה לפחות לפני ההגשה ולשמור במקרר.

טיפים והערות

*אם משתמשים בקופסת שימורים של שעועית לבנה ברוטב עגבניות יש לסנן ולשטוף את השעועית מהרוטב.

*במקום שעועית משימורים אפשר להשתמש ב-2 כוסות שעועית לבנה מבושלת רכה.

ראו גם
טורטית בשרטורטית בשר
קבבונים עם ירקות צלויים קבבונים עם ירקות צלויים
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה