שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 25 דקות

מס’ מנות: 3-4 מנות

ספרי מתכונים ב10 דקות

רכיבים

בצל קטן קצוץ

פלפל אדום קטן (גמבה) קצוץ (כמו לסלט)

2 קישואים בינוניים קלופים קצוצים (כמו לסלט)

3 שיני שום קצוצות

חצי כוס מים

תיבול: חצי כפית מלח, שליש כפית פפריקה מתוקה, קמצוץ פלפל שחור

אופן ההכנה

-מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן זית (רצוי להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק) ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.

-מוסיפים את הגמבה, הקישואים והשום וממליחים מעט עם המלחייה. מוסיפים חצי כוס מים, מכסים את המחבת ומבשלים על אש בינונית במשך כ-20 דקות, עד שהתערובת מתרככת ונעשית קצת עיסתית.

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

-מתבלים במלח, פפריקה מתוקה ופלפל שחור וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב (ללא מכסה) במשך כ-5 דקות. טועמים ומשפרים תיבול לפי הטעם.

הפעל טיימר (5 דק’)
+
טיימר פועל
ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגת גבינה שיש
אורז מוקפץ עם פרגית

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
חיה מושקא (06:55 11.09.2020)

אפשר להקפיא את הסלט לאחר ההכנה ואחכ להפשיר ולהשתמש?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:03 11.09.2020)

מניחה שכן.

Avatar
אלישבע (08:22 28.08.2020)

בוקר טוב
מגישים את זה חם או קר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:28 28.08.2020)

חם או בטמפ' החדר

Avatar
אביגיל (11:54 16.08.2020)

יצא מהמם!!
תודה רבה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:43 16.08.2020)

תודה אביגיל 🙂

Avatar
אביגיל (20:35 13.08.2020)

נראה מעולה!!
אכין בעז"ה לשבת קודש.
אעדכן איך יצא במוצ"ש.
תודה על כללל המתכונים המצוינים שלך.
שבת שלום

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:25 13.08.2020)

מעולה 🙂
שבת שלום 🌺

הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.