זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 25 דקות
מס’ מנות: 3-4 מנות
רכיבים
בצל קטן קצוץ
פלפל אדום קטן (גמבה) קצוץ (כמו לסלט)
2 קישואים בינוניים קלופים קצוצים (כמו לסלט)
3 שיני שום קצוצות
חצי כוס מים
תיבול: חצי כפית מלח, שליש כפית פפריקה מתוקה, קמצוץ פלפל שחור
אופן ההכנה
-מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן זית (רצוי להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק) ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
-מוסיפים את הגמבה, הקישואים והשום וממליחים מעט עם המלחייה. מוסיפים חצי כוס מים, מכסים את המחבת ומבשלים על אש בינונית במשך כ-20 דקות, עד שהתערובת מתרככת ונעשית קצת עיסתית.
הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל
-מתבלים במלח, פפריקה מתוקה ופלפל שחור וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב (ללא מכסה) במשך כ-5 דקות. טועמים ומשפרים תיבול לפי הטעם.
הפעל טיימר (5 דק’)
+
טיימר פועל
ראו גם
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים לסלטים
טעים ממש וקליל תודה רבה !
תודה מירי, שמחה שיצא טעים:)
מתכון פשוט ונפלא. היום אחרי כמה פעמים שהכנתי, הוספתי ביצה (כמו שקשוקה).
אחלה רעיון:)
תודה על השיתוף
תודה רבה!
תוספת מושלמת. יצא טעים מאוד. הוספתי בטטה.
נראה מעולה🙂
תודה על השיתוף!
הי תודה על המתכון המהמם!! יצא מושלם!!מגישה חם וזה בול מתאים למזג אויר הקר בחוץ.
הוספתי קצת בצל מטוגן ופלפל כי זה מה שאוהבים אצלנו.
שמחה שיצא מוצלח! נראה טעים ומחמם(:
תודה שחזרת לשתף וחנוכה שמח❤
אפרת יקרה!
אין על המתכונים שלך!!!
אפשר להקפיא?
שמחה שאת נהנית מהמתכונים🌷
אפשר להקפיא(:
האם מתאים לאכול קר?
היי,
כן, אפשר גם קר🙂
מתכון מצויין עשיתי שבוע שעבר לא נישאר כלום אכלו ישר מהמחבת השבוע עושה פעם שנייה נהנית מאד מהאתר הכל כל כך מדוייק קל לביצוע 100% הצלחה בכל מתכון שעשיתי
תודה אהובה 🙂
שמחה לקרוא שאת נהנית ❤️
שבת שלום!
מצטרפת למילים
התחלתי להכין מהאתר הזה.
בעיקר מתכוני ילדים. כדי להצליח אולי שהילד שלי יאכל עוף ובשר.
זה עשה את העבודה. הילד התלהב מחטיפי העוף שהכנתי.
ממשיכה לקחת מתכונים ונהנת מתבשילים שמרעננים את המטבח והמשפחה נהנית!ב”ה.
אז אשרייך על האתר!
היי נתנאלה,
תודה רבה על המילים החמות והפרגון!
איזה כיף שאתם נהנים מהמתכונים באתר, שמחת אותי מאד❤
אין על המתכונים שלך!
לא היה לי פפריקה מתוקה. אז השתמשתי בפפריקה חריפה.
והוספתי כורכום , ותבלין “על האש”. יצא מושלם! תודה!
נראה מעולה 🙂
תודה מורן וחנוכה שמח!
מהמם תודה רבה
כמה זמן אפשר לשמור במקרר?
תודה על המתכונים! אני מכינה כל יום משהו אחר.
3-4 ימים.
אפשר להקפיא את הסלט לאחר ההכנה ואחכ להפשיר ולהשתמש?
מניחה שכן.
בוקר טוב
מגישים את זה חם או קר?
חם או בטמפ’ החדר
יצא מהמם!!
תודה רבה
תודה אביגיל 🙂
נראה מעולה!!
אכין בעז”ה לשבת קודש.
אעדכן איך יצא במוצ”ש.
תודה על כללל המתכונים המצוינים שלך.
שבת שלום
מעולה 🙂
שבת שלום 🌺