שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 5-7 דקות

סוג: פרווה

ספרי מתכונים ב10 דקות

מצרכים:

סלסלת פטריות שמפיניון טריות חתוכות גס

100 גרם פקאן סיני מסוכר (ניתן לקצוץ אותם גס או להשתמש בהם שלמים)

1-2 כפות עירית קצוצה (ניתן להשתמש במקום בבצל ירוק קצוץ- בחלק הירוק)

תיבול:  כף שמן זית, 2 כפות רוטב סויה

אופן הכנה:

-מחממים מחבת עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את הפטריות במשך 5-7 דקות, עד שהן מגירות נוזלים. מסננים מנוזלים, מעבירים לקערה ומצננים מעט.

לפני ההגשה: מוסיפים פקאן סיני ועירית קצוצה. מתבלים בשמן זית ורוטב סויה, מערבבים היטב ומגישים.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
ממרחים ומטבלים
אצבעות שוקולד וגבינה

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
דבי (18:27 19.09.2019)

הי,
האם אפשר להכין יום לפני?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:27 20.09.2019)

כן. את הפקאן מומלץ להוסיף סמוך להגשה ולערבב.

Avatar
לידיה (06:54 28.02.2019)

סלט באמת מנצח בגדול..להכין לפי ההוראות..הכי מושלם..תודה על המירשמים המדהימים..את תמיד אצלי במטבח ! תמשיכי לפנק וללמד אותנו..נהדרת !

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:01 28.02.2019)

תודה לידיה 🌷

Avatar
שלמה (08:01 2.01.2019)

היי
פקאן סיני הכוונה פקאן מסוכר?
היכן ניתן לקנות?

תודה ויום טוב

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:55 2.01.2019)

כן. ניתן למצוא בכל סופר ובחנויות תבלינים.
יום מעולה 🙂

Avatar
ענתי מיטב (11:39 9.12.2018)

הכנתי לארוחת שישי, עם שתי סלסלות של פטריות. ייצא מעולה וניגמר בדקות. תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:19 9.12.2018)

כיף לשמוע!
תודה ושבוע נפלא 🌷

Avatar
בטי (22:38 29.11.2018)

היי מה אפשר לשים במקום הסויה?
סילאן/מייפל/ברבקיו

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:06 30.11.2018)

אפשר לשים כף מייפל וכף סילאן. הטעם ייצא שונה כי זה לא סויה.

Avatar
מרגלית (12:23 30.09.2018)

היי, אין לי עירית ולא בצל ירוק להכין בלי או לוותר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:37 30.09.2018)

את יכולה להכין בלי.
חג שמח 🌺

Avatar
מרגלית (13:17 30.09.2018)

תודה! חג שמח!!

Avatar
שרית (12:03 16.07.2018)

סלט מצוין! אנחנו מכינים אותו כמעט בכל אירוח וקוצרים תמיד המון מחמאות . מכינים עם פטריות טריות ולא מטגנים.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:56 16.07.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה על העדכון.

Avatar
חני בר (20:38 14.02.2018)

היי,
הכנתי ויצא סלט מופלא !
תודה
חני

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:07 14.02.2018)

שמחה שאהבת 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

Avatar
רינה (18:24 11.08.2017)

נראה לי שכן צריך לטגן קודם. חבל שלא ראיתי את זה לפני שהכנתי את הסלט כי הוא יצא קצת מגעיל…

Avatar
חני (15:00 12.01.2017)

מגישים חם או קר?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:21 12.01.2017)

קר או בטמפ' החדר.

Avatar
שרי (19:41 27.01.2016)

היי .תודה על המתכון. מה אפשר במקום פקאן? אפשר אגוזים?או פקאן רגיל?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:45 27.01.2016)

היי שרי,
במקרה הזה אני לא ממליצה לוותר על הפקאן המסוכר. עם פקאן רגיל זה יהיה פחות טעים.

Avatar
ללי (11:59 25.09.2015)

היי,
אפשר להשתמש בפטריות מקופסת שימורים?
אפשר להשתמש בבצל סגול/ירוק?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:52 25.09.2015)

היי ללי,
אפשר להשתמש בפטריות משימורים. עדיף פטריות שלמות אם יש לך ואז לחצות אותן לשתיים.
בצל ירוק יותר מתאים – יש לקצוץ את החלק הירוק שלו.
שבת שלום 🙂

Avatar
נעמה (18:17 24.09.2015)

אותו המתכון בדיוק רק בלי הסויה ושמן הזית, במקום שמים מיונז, לימון מלח פלפל… נשמע מוזר אבל כבר כמה שנים זה הסלט המועדף בשישי בערב!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:41 24.09.2015)

האמת נשמע מעניין 🙂

Avatar
חנה (10:48 31.10.2014)

היי

חבל שאין אפשרות להעתקת המתכון יחד עם התמונה לשמירה !!
אני מנסה מתכונים ונזכרת את טעמם וצורתם בעזרת התמונה . המתכון טוב
והילדים אהבו ולא יכולתי לשמור אותו בוורד כמו שהוא!!

Avatar
רוחלה (17:19 6.06.2014)

הי
יש צורך לשים מעט סוכר…..

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (19:08 22.09.2014)

הי שירן,
אפשר להקפיץ לפני במחבת ואפשר גם לא. לפי הטעם האישי 😉

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.