זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 2-3 מנות

סוג: פרווה

מצרכים:

סלסלת נבטים סיניים (200 גרם)

מלפפון בינוני חתוך למקלות דקים

גזר גדול קלוף מגורד בפומפיה גסה

2 כפות עלי כוסברה קצוצים

תיבול: 2 כפות שמן זית, שן שום כתושה, 3 כפות מיץ לימון, כפית דבש (או סוכר/סילאן), כפית רוטב סויה, מלח לפי הטעם




אופן הכנה:

-מניחים את הירקות בקערה.

-בצנצנת נפרדת מערבבים את חומרי התיבול.

-מתבלים לפחות חצי שעה לפני ההגשה.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
בשר טחון ופטריותבשר טחון ופטריות
שבלולי קינמון שבלולי קינמון
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
avatar
הדס (14:05 16.04.2022)

אפשר פטרוזיליה במקום כוסברה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:54 16.04.2022)

היי,
אפשר(:

avatar
מיטל (07:56 6.04.2022)

סלט מצויין, תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:57 6.04.2022)

שמחה שיצא מוצלח! תודה שחזרת לשתף🌺

avatar
זוהר (19:27 8.07.2021)

הכנתי, סלט טעים מאוד ומרענן!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:51 8.07.2021)

שמחה שאהבת(:

avatar
נחמי (20:23 19.11.2020)

מה אפשר במקום גזר למי שלא אוהב?
הקטע הקליל של הסלט ממש קנה אותי
אבל אולי… מה?
כרוב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:45 19.11.2020)

כרוב מעולה 🙂

avatar
נחמי (13:00 20.11.2020)

תודה:)

avatar
ענת (10:56 24.05.2019)

אם רוצים להוסיף תוספת של אגוזים או גרעינים קשיו פקאן בוטנים… מה מומלץ?
תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:34 24.05.2019)

אפשר להוסיף גרעיני חמניה או בוטנים גרוסים.

avatar
ברכי מיטלמן (18:09 3.07.2020)

לא מומלץ, זה הורס את כל הקטע של ה’דל קלוריות’ אבל אם את לא בקטע של לחסוך קלוריות תוכלי להוסיף קשיו ואגוזי מלך וגרעיני דלית הכול קלוי 5 דקות במחבת וזה יוצא פצצה!
אה, אני גם הייתי מוסיפה חמוציות ללא סוכר, זה מאוד מוסיף.

avatar
אלונה (16:08 15.05.2019)

הי, בחג האחרון אירחתי משפחה גדולה ורציתי לגוון בסלטים חדשים.
הכנתי את הסלט הזה – קל הכנה, נראה מעולה וטעים מאוד.
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:19 15.05.2019)

תודה לך שחזרת לעדכן 🙂

avatar
שרה (08:04 16.12.2018)

האם אפשר לדלג על רוטב סויה או להמיר במשהו אחר שיתן את הטעם? (לא רוטב קנוי)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:27 16.12.2018)

תכיני בלי רוטב סויה.

avatar
נחמה (08:43 9.09.2018)

תודה על המתכונים המעולים 🙂
יש תחליף למיץ לימון? אנחנו נוהגים לא להשתמש במיץ לימון בראש השנה,
וחבל לי להפסיד את הסלט

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:20 9.09.2018)

זה לא ייצא מוצלח בלי לימון.
שנה טובה 🌺

avatar
חני (15:50 6.10.2020)

חומץ יוצא ממש אותו דבר

avatar
טליה (15:50 7.09.2018)

טעים!!!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:40 7.09.2018)

שמחה שאהבת 🙂
שנה טובה!

avatar
סמדר (12:48 13.08.2018)

היי אפרת, כמו תמיד האתר שלך לא מאכזב. חיפשתי סלט קל ומהיר להגיש ליד האורז בסגנון אושפלאו ומצאתי את הסלט הקליל והמוצלח הזה שאומץ בחום אצלנו. תודה רבה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:04 13.08.2018)

איזה כיף לשמוע 🙂
תודה יקרה

avatar
נעמה (08:40 4.06.2018)

הכנתי לשבת וממש התענגנו עליו. תודה רבה על האתר המצוין

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:50 4.06.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
יום מקסים 🌷

avatar
דורון (16:18 2.04.2018)

והכי הכי חשוב !!!!! בוטנים קצוצים בסוף
לא מאמין ששכחתי

avatar
דורון (03:46 2.04.2018)

זה סלט בורמזי
מומלץ להוסיף מעט נענע קצוצה

avatar
גפן לוי (17:53 12.03.2018)

אפרת!!!
יצא מושלם!!!

כדאי לכולם להכין!! פצצה!!

יישר כח על האתר הזה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:04 12.03.2018)

תודה גפן, שמחה שאהבת 🙂

avatar
אקרמן רעיה (09:21 11.02.2018)

שלום אפרת הסלט יצא מאוד טעים קל להכנה
ומרענן תודה על המתכונים הקלים וטעימים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:30 11.02.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה רעיה ושבוע נפלא

avatar
אקרמן רעיה (13:04 9.02.2018)

עם חסר לי כוסברה מה אפשר במקום

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:41 9.02.2018)

את יכולה לשים פטרוזיליה.

avatar
נחמי (13:15 24.04.2020)

אפשר שמיר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:58 24.04.2020)

יותר מתאים כוסברה או פטרוזיליה אבל אם אין לך אפשר לשים שמיר.

avatar
תמרה (20:37 13.01.2018)

סלט מדהים! אחד הטעימים מכל מה שאכלתי! הכנתי לערב שבת ולא נשאר כלום. כל המשפחה ביקשו עוד ורבו מי יקח את השאריות!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:22 13.01.2018)

איזה כיף לשמוע!
תודה תמרה.
שבוע טוב 🌺

avatar
מרים (09:18 11.01.2018)

נשמע קליל וטעים ממש מגרה להכין. עד כמה שנוכחתי לראות נבטים בסלט מתרקבים מהר ולא מחזיקים מעמד….. כמה זמן לדעתך אפשר לשמור הסלט במקרר??
חשוב לי לדעת

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:26 11.01.2018)

היי מרים,
כדי שהנבטים יהיו רעננים וטריים כדאי להכין את הסלט כבר באותו יום שקונים את הנבטים.
את הסלט מומלץ להכין באותו יום או לפחות לתבל באותו יום, חצי שעה לפחות לפני ההגשה, כדי שהטעמים ייספגו.
הסלט נשמר במקרר עד יום למחרת כשהוא מתובל.
יום מקסים 🙂

לקריאת כל התגובות