שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 10 דקות

סוג: פרווה

מצרכים:

3 ביצים קשות קלופות

בצל בינוני קצוץ

כף מיונז

כשליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

-מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל על אש בינונית, במשך כ-10 דקות עד להזהבה יפה (יש לערבב מידי פעם ולהשגיח שהבצל לא נשרף. במידה וכן, יש להנמיך את האש). מעבירים לצלחת עמוקה ומניחים לבצל להתקרר.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

-מועכים את הביצים בעזרת מזלג (ניתן גם לגרד בפומפיה גסה) ומערבבים עם הבצל המטוגן.

-מוסיפים כף מיונז, מלח ופלפל שחור לפי הטעם ומערבבים.

*שומרים במקרר.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
עוגיות קקאועוגיות קקאו
פטריות עם אפונה פטריות עם אפונה
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
לירוי (12:01 2.06.2024)

בתור אדם שחושש מניסיונות חדשים במטבח, אני מודה לך המון על הפשטות, הבהירות והנוחות שבה את מנגישה את המתכונים שלך.
הכנתי מספר סלטים ויצא נהדר
תודה.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:48 2.06.2024)

תודה לירוי🙂

avatar
ברוריה (08:00 17.05.2024)

רציתי לשאול כמה זמן אפשר לשמור את הסלט במקרר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:04 17.05.2024)

4-5 ימים.

avatar
אורי (07:18 13.04.2024)

מציע להוסיף גם 2 בצלים ירוקים חתוכים קטן. מוסיף המון.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:20 13.04.2024)

תודה אורי

avatar
ברכה לוי (13:35 1.03.2024)

וואי, טעים בטירוווף!!!
הכנתי עם כוסברה:)
תודה!!!!!!

avatar
ברכה לוי (13:38 1.03.2024)

אני רואה בתגובות שזה פעם שניה שאני מכינה… באמת מתכון אליפות!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:29 1.03.2024)

אין עליך שאת תמיד חוזרת לעדכן!

avatar
ברכה לוי (14:39 1.03.2024)

ברור, מגיעה לך, לא?!
שבת שלום:)

avatar
Zipi (12:46 6.08.2023)

האם ניתן בנוסף להוסיף בצל ירוק קצוץ דק?תודה למענה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:01 6.08.2023)

היי
בטח(:

avatar
ברכה לוי (21:07 5.08.2023)

הכנתי אתמול לשבת, הוספתי קפסולה אחת של כוסברה דורות, ויצא מושלם!!! תודה אפרת על עוד מתכון מוצלח:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:19 5.08.2023)

שמחה מאד שיצא מוצלח!

avatar
ברוריה (22:28 5.01.2023)

מעניין אם מתאים להוסיף לזה חציל מטוגן מה את אומרת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:02 6.01.2023)

היי,
אפשר להוסיף קוביות חציל מטוגן(:

avatar
בנימין (12:46 18.08.2022)

שלום,
האם אפשר להוסיף פטריות ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:59 18.08.2022)

היי,
אפשר להוסיף פטריות, לטגן כמה דקות עם הבצל.

avatar
ירין (11:05 31.08.2020)

אפשר גם להוסיף טונה ביחד זה יוצא בובה

avatar
אנאל (22:18 2.03.2019)

היי מיכל!
איזה תחליף פרווה יש למיונז?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:08 3.03.2019)

היי,
אין לי רעיון לתחליף פרווה. אפשר לשים טחינה מוכנה אבל לדעתי היא תשתלט על הטעם.

avatar
שירה. (19:52 20.03.2019)

במקום המיונז ,
תוסיפי לביצים הקצוצות חצי בצל-קצוץ,
4 כפות שמן-זית,
2 כפות מיץ-לימון,
מלח ופלפל,
תקשטי במעט פטרוזיליה קצוצה ,
יוצא טעים מאוד ללא צורך במיונז.

avatar
עדן אלבז (23:07 12.05.2021)

התגובה אמנם ישנה .. אבל מיונז זה פרווה 😁

avatar
לילך (20:43 1.03.2019)

האם אפשר להשתמש במעבד מזון (נינג’ה סטייל) לערבוב וקיצוץ של הביצים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:28 2.03.2019)

אני חושבת שעדיף לקצוץ אותן עם סכין או למעוך עם מזלג. הרבה יותר פשוט.

avatar
שירה (17:32 28.02.2019)

אמא שלי עושה את זה עם תפוח אדמה מבושל מגורד

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:14 28.02.2019)

נשמע מעולה 🙂

avatar
בלה (13:44 28.02.2019)

שלום אפרת! האם אפשר להחליף מיונז, סיוגורט עם חרדל ומיץ לימון? אם כן באיזה כמות כל דבר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:37 28.02.2019)

אפשר לשים בסביבות כף וחצי יוגורט, חצי כפית חרדל, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מיץ לימון תוסיפי רק אם את מרגישה שחסר.

לקריאת כל התגובות