מצרכים להכנת סלט בורגול עם בטטה
- כוס בורגול רגיל או עבה
- בטטה גדולה קלופה חתוכה לקוביות קטנות
- 2-3 כפות חמוציות מיובשות
- חצי כוס עלי פטרוזיליה קצוצים
- חצי כוס עלי כוסברה קצוצים
- רבע כוס עלי נענע קצוצים
- גבעול בצל ירוק קצוץ דק
תיבול לסלט:
- 2 כפות שמן זית, 2 כפות מיץ לימון, כפית מייפל או דבש, חצי כפית שטוחה שמלח, קמצוץ פלפל שחור.
איך מכינים סלט בורגול עם בטטה?
- שמים את הבורגול בקערה ומכסים במים רותחים (בגובה כ-3 ס”מ מעל הבורגול) במשך 30-40 דקות עד שהבורגול נעשה רך למאכל (אין צורך לבשל את הבורגול). מעבירים את הבורגול למסננת.
- במקביל, מניחים את קוביות הבטטה על נייר אפיה ואופים בתנור שחומם ל190 מעלות במשך 25-30 דקות, עד לריכוך. מוציאים מהתנור ומצננים מעט.
- מערבבים את הבורגול עם הבטטה ומוסיפים חמוציות, פטרוזיליה, כוסברה, נענע ובצל ירוק. מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מייפל, מלח ופלפל שחור ומערבבים.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
*ניתן להוסיף לסלט אגוזי מלך חתוכים או חצי כוס עדשים שחורות מבושלות.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
40 תגובות
כניסה
40 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














