זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 4 מנות
סוג: פרווה
רכיבים
קוקטייל/לפתן פירות טרופיים בשימורים
אופן ההכנה
-ממלאים כוס ערבול ריקה בפירות טרופיים עד לקו המקסימלי. ממלאים בסירופ עד לקו ומכסים. מכניסים למקפיא למשך 24 שעות.
-מוציאים את הכוס מהמקפיא ומסירים את המכסה. מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “סורבה”.
-בעזרת כף מעבירים לכוס ומגישים מיד.
טיפים והערות
*אם הסורבה יוצא במרקם מתפורר, החזירו את כוס הערבול למכונה ובחרו ב”ערבול נוסף”.
*אפשר גם להשתמש בפירות קפואים משקית קפואה או פירות שאתם חתכתם לקוביות והקפאתם ולהכין סירופ: לערבב כוס מים עם 2 כפות סוכר או 4 כפות סירופ מייפל.
View this post on Instagram
ראו גם
- פוקצה בטאבון נינג’ה |
- ארוחת בשרים בנינג’ה |
- כנפיים בנינג’ה גריל |
- פיצה בטאבון נינג’ה |
- גלידת קינדר |
- גלידה דלת קלוריות
מתכון זה שייך לאוסף: קינוחים ומתוקים
שרשמת למלא בסירופ זה סירופ מייפל?
הכוונה למים המתוקים שבקופסת השימורים:)
יש לי נינג’ה רגיל, זה גם יעבוד?
היי
בנינגה גריל אין את תכנית הערבול ולכן לא ניתן להכין בו.
מהיכן משיגים את המכשיר של הנינג’ה? האם בכל חנות שמוכרים מוצרי חשמל?
תודה.
היי
ניתן להשיג בחלק מחנויות מכשירי החשמל (למשל מחסני חשמל, אלמ, דינמיקה, ksp ועוד).
תודה. ולמי שאין את המכשיר? מה המתכון?
היי
אפשר להכין בבלנדר כמו במתכון הזה.