שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20 דקות

מס’ מנות: כ-4 מנות

סוג: פרווה

רכיבים

250 גרם נודלס (אטריות ביצים)

חצי בצל בינוני קצוץ

400 גרם פרחי ברוקולי טריים קצוצים

2 כוסות שעועית ירוקה חתוכה משקית קפואה

3 שיני שום קצוצות

כוס בצל ירוק חתוך לעיגולים

תיבול: כף שמן זית, 5 כפות רוטב סויה, כף סילאן, שליש כפית פפריקה מתוקה, רבע כפית פפריקה חריפה (לא חובה), חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מבשלים את אטריות הביצים לפי ההוראות שעל גבי האריזה. מעבירים למסננת, מזלפים מעל מעט שמן זית ומערבבים קלות עם מזלג.

-מחממים מחבת רחבה או סיר סוטאז’ עם 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים שום קצוץ ומערבבים כחצי דקה (שימו לב שהשום לא יישרף).

-מוסיפים את פרחי הברוקולי והשעועית הירוקה ומבשלים במשך כ-10 דקות עד שהברוקולי מתרכך אבל לא מידי (יש לערבב מידי פעם).

-מוסיפים למחבת את הנודלס המבושל ומתבלים בכף שמן זית, רוטב סויה, סילאן, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, מלח ופלפל שחור. מערבבים כ-2 דקות לספיגת הטעמים.

 

ראו גם
פרגיות בנינג’הפרגיות בנינג’ה
פיצה מבצק פילו פיצה מבצק פילו
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
יפית (11:19 23.07.2024)

איזה אטריות ביצים אלה? כי בתמונה זה נראה עבה כזה ? יש לך תמונה או מותג לומר י שאדע מה לרכוש? תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:10 24.07.2024)

מצורפת תמונה. כדי לצבוע אותן בצהוב אני מוסיפה למי בישול קצת כורכום

נודלס עם שעועית וברוקולי
avatar
Atzmona (10:14 28.11.2023)

בוקר טוב, מעוניינת להוסיף חזה עוף למתכון. באיזה שלב והאם כדאי לתבל לפני את העוף?
משתמשת באתר המון, תודה על מתכונים מצויינים.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:10 28.11.2023)

כן בטח. תוסיפי קובית חזה עוף אחרי טיגון הבצל והשום. תטגני כדקה מכל צד ואז תוסיפי את השעועית והברוקולי וזה ימשיך להתבשל יחד איתם.

avatar
Atzmona (15:30 29.11.2023)

לתבל את העוף לפני? סויה? פפריקה? פלפל שחור?….

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:55 29.11.2023)

את יכולה לשים קצת מכל דבר כדי להוסיף לו טעם.
בכל מקרה אחרי שאת מוסיפה את הנודלס את מתבלת את הכל ביחד.

avatar
תהילה (14:00 5.09.2023)

אם משתמשים בברוקולי קפוא , יש שינוי בהכנה? להפשיר /לבשל אותו לפני כן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:39 5.09.2023)

היי
אין שינוי, כדאי להפשיר כמה דקות.

avatar
אריאלה (10:00 25.07.2023)

אפשר עם ברוקולי קפוא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:17 25.07.2023)

כן(:

avatar
אריאלה סימס (13:20 25.07.2023)

תודה אפרת על תגובה כה מהירה. בהזדמנות זו מודה לך על כל המתכונים הנפלאים שאת חולקת.

avatar
00000 (16:44 16.05.2023)

איך עושים בלי ברוקולי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:09 16.05.2023)

פשוט מוותרים עליו(:

avatar
רחל (11:33 3.05.2023)

זה טוב גם עם פסטה רגילה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:59 3.05.2023)

כן, גם אפשר.

avatar
עינת (09:06 3.03.2023)

היי אפרת
רוטב סויה וסילאן
יש תחליף לזה ?
במיוחד לרוטב סויה?
תודה לך מראש.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:41 3.03.2023)

היי עינת,
במקום סילאן אפשר לשים דבש/סירופ מייפל טבעי.
את משתמשת ברוטב טריאקי? אם כן את יכולה לשים 2 כפות במקום הסויה.
אם לא- את יכולה לוותר על הסויה ולהוסיף קצת יותר מלח לפי הטעם, וכן כף-שתיים מים.

avatar
רינה (19:53 2.03.2023)

שלום אפשר לא לשים שום?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:34 2.03.2023)

היי,
כן אפשר לוותר.

לקריאת כל התגובות