זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 3-4 מנות
סוג: חלבי
רכיבים
בצל לבן בינוני חתוך לרבעים
2 שיני שום קלופות
2 כפות שמן זית
4 כוסות ברוקולי מפורק לפרחים (בגודל כ-3 ס”מ)
2.5 כוסות (600 מ”ל) מים
חצי כוס (120 מ”ל) מיכל שמנת לבישול
כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
אופן ההכנה
-מניחים בקנקן הבלנדר בצל, שום ו-2 כפות שמן זית ובוחרים בתוכנית SAUTE (צריבה).
-מוסיפים את יתר המרכיבים ובוחרים ב- SMOOTH SOUP (מרק במרקם חלק).
ראו גם
- פתיתים ואצבעות שניצל |
- אורז וכנפיים בצ’ילי |
- מרק איטלקי |
- מרק קרם כרובית |
- מרק גזר ובטטה |
- שניצלונים וחזה עוף בנינג’ה
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים אחרונים
היי יש לי את המכשיר הזה נינגה חם קר האם אפשר לטחון בו קטהיות ואם כן באיזה מצב?ממשתודה רבה
אם את טוחנת קטניות מבושלות בתוך מרק אז אפשר להכין באותו אופן כמו במתכון הזה.
האם אפשר לשים קרם קוקוס במקום שמנת לבישול?
כן
ואיך מכינים את המרק הזה בסיר רגיל ולא בנינג’ה?
בסיר רגיל: מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה, מוסיפים שום לחצי דקה ואז מוסיפים את יתר החומרים. מבשלים במשך 30-40 דקות ואז טוחנים במוט בלנדר ידני.
היי,
תודה למתכון מרק הברוקולי המעולה!!!
אני הכנתי בסיר על הכיריים:השתמשתי בפרחי ברוקולי קפואים, שהרתחתי בסיר מים.
(כ- 5 דקות רתיחה להפשרה.) לאחר מכן במעבד המזון קצצתי את הברוקולי עם 2 כוסות
מי -הבישול ,הוספתי את שאר המרכיבים ומעט אגוז מוסקט שהוסיף המון לטעם.
יצא מעולה והכול חוסל.
מרק נפלא שמומלץ בחום.
מעולה, תודה שחזרת לעדכן🧡