שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 3-4 מנות

סוג: חלבי

רכיבים

בצל לבן בינוני חתוך לרבעים

2 שיני שום קלופות

2 כפות שמן זית

4 כוסות ברוקולי מפורק לפרחים (בגודל כ-3 ס”מ)

2.5 כוסות (600 מ”ל) מים

חצי כוס (120 מ”ל) מיכל שמנת לבישול

כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

0/5 (0 Reviews)

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

0/5 (0 Reviews)
אופן ההכנה

-מניחים בקנקן הבלנדר בצל, שום ו-2 כפות שמן זית ובוחרים בתוכנית  SAUTE (צריבה).

-מוסיפים את יתר המרכיבים ובוחרים ב- SMOOTH SOUP (מרק במרקם חלק).

ראו גם
שניצלונים וחזה עוף בנינג’השניצלונים וחזה עוף בנינג’ה
עוגת מייפל עוגת מייפל
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
שרה (12:46 19.06.2025)

היי יש לי את המכשיר הזה נינגה חם קר האם אפשר לטחון בו קטהיות ואם כן באיזה מצב?ממשתודה רבה

0/5 (0 Reviews)
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:11 19.06.2025)

אם את טוחנת קטניות מבושלות בתוך מרק אז אפשר להכין באותו אופן כמו במתכון הזה.

0/5 (0 Reviews)
avatar
הילית (10:06 26.04.2025)

האם אפשר לשים קרם קוקוס במקום שמנת לבישול?

0/5 (0 Reviews)
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:02 26.04.2025)

כן

0/5 (0 Reviews)
avatar
עינת (18:54 26.01.2025)

ואיך מכינים את המרק הזה בסיר רגיל ולא בנינג’ה?

0/5 (0 Reviews)
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:06 27.01.2025)

בסיר רגיל: מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה, מוסיפים שום לחצי דקה ואז מוסיפים את יתר החומרים. מבשלים במשך 30-40 דקות ואז טוחנים במוט בלנדר ידני.

0/5 (0 Reviews)
avatar
שרון (06:37 26.03.2025)

היי,
תודה למתכון מרק הברוקולי המעולה!!!
אני הכנתי בסיר על הכיריים:השתמשתי בפרחי ברוקולי קפואים, שהרתחתי בסיר מים.
(כ- 5 דקות רתיחה להפשרה.) לאחר מכן במעבד המזון קצצתי את הברוקולי עם 2 כוסות
מי -הבישול ,הוספתי את שאר המרכיבים ומעט אגוז מוסקט שהוסיף המון לטעם.
יצא מעולה והכול חוסל.
מרק נפלא שמומלץ בחום.

0/5 (0 Reviews)
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:12 26.03.2025)

מעולה, תודה שחזרת לעדכן🧡

0/5 (0 Reviews)