שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 3-4 מנות

סוג: חלבי

רכיבים

בצל לבן בינוני חתוך לרבעים

2 שיני שום קלופות

2 כפות שמן זית

4 כוסות ברוקולי מפורק לפרחים (בגודל כ-3 ס”מ)

2.5 כוסות (600 מ”ל) מים

חצי כוס (120 מ”ל) מיכל שמנת לבישול

כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מניחים בקנקן הבלנדר בצל, שום ו-2 כפות שמן זית ובוחרים בתוכנית  SAUTE (צריבה).

-מוסיפים את יתר המרכיבים ובוחרים ב- SMOOTH SOUP (מרק במרקם חלק).

ראו גם
שניצלונים וחזה עוף בנינג’השניצלונים וחזה עוף בנינג’ה
עוגת מייפל עוגת מייפל
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
עינת (18:54 26.01.2025)

ואיך מכינים את המרק הזה בסיר רגיל ולא בנינג’ה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:06 27.01.2025)

בסיר רגיל: מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה, מוסיפים שום לחצי דקה ואז מוסיפים את יתר החומרים. מבשלים במשך 30-40 דקות ואז טוחנים במוט בלנדר ידני.