זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 3-4 מנות
סוג: חלבי
רכיבים
בצל לבן בינוני חתוך לרבעים
2 שיני שום קלופות
2 כפות שמן זית
4 כוסות ברוקולי מפורק לפרחים (בגודל כ-3 ס”מ)
2.5 כוסות (600 מ”ל) מים
חצי כוס (120 מ”ל) מיכל שמנת לבישול
כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
אופן ההכנה
-מניחים בקנקן הבלנדר בצל, שום ו-2 כפות שמן זית ובוחרים בתוכנית SAUTE (צריבה).
-מוסיפים את יתר המרכיבים ובוחרים ב- SMOOTH SOUP (מרק במרקם חלק).
ראו גם
- מרק קרם כרובית |
- מרק גזר ובטטה |
- שניצלונים וחזה עוף בנינג’ה |
- מרק בשר בנינג’ה |
- עופות בגריל |
- פרגיות ושוקיים בנינג’ה
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים אחרונים
ואיך מכינים את המרק הזה בסיר רגיל ולא בנינג’ה?
בסיר רגיל: מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה, מוסיפים שום לחצי דקה ואז מוסיפים את יתר החומרים. מבשלים במשך 30-40 דקות ואז טוחנים במוט בלנדר ידני.