זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 60 דקות
מס’ מנות: 6-8 מנות
מצרכים:
חבילת ‘קובה למרק’ קנויה (1 קילו)
1 בצל גדול קצוץ
1 עגבנייה גדולה חתוכה לקוביות
2-3 סלקים קטנים חתוכים לקוביות קטנות
4 כוסות מים רותחים
4 כפות גדושות רסק עגבניות
חופן עלי כוסברה קצוצים
תיבול: 1 כף גדושה סילאן (או כפית גדושה סוכר), 1 כפית גדושה פפריקה מתוקה, 1 מלח, 1 כפית גדושה אבקת מרק, פלפל שחור.
אופן הכנה:
מטגנים בצל בסיר עד להזהבה. מוסיפים את קוביות העגבנייה והסלק ומערבבים. לאחר מספר דקות מוזגים מים רותחים, מוסיפים רסק עגבניות ומתבלים. מביאים לרתיחה (כשהתבשיל מבעבע) ומניחים את כדורי הקובה בתוך המרק. מנמיכים את האש ומערבבים. מכסים את הסיר ומבשלים במשך כ-40 דקות.
הפעל טיימר (40 דק’)
+
טיימר פועל
מוסיפים כוסברה קצוצה ומבשלים כ-10 דקות נוספות.
הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל
מרק קובה אדום, מרק קובה סלק
ראו גם
- שווארמה פרגית ופטריות |
- מתכון לסלמון בטריאקי |
- סלמון בחרדל ודבש |
- סינייה |
- סלמון במרינדה |
- עוף בזעתר
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים למרקים מנצחים
היי אפרת
האם אפשר להשאיר את המרק על הפלטה כל הלילה? אני רוצה אותו לשבת בבוקר, האם זה אפשרי?
תודה על המתכונים המושלמים
אני חושבת שכן. שימי מספיק נוזלים
היי בעל המתכונים כתוב 2 ליטר מים. למה במתכון שלך רק 4 כוסות זה לא קצת?
המרק אמור לצאת סמיך.
בכל מקרה אפשר להוסיף מים אם רוצים.
יצא מושלםםםם! ויתרתי על אבקת מרק ועדיין טעים מאודדד.
תודה רבה רבה!
שמחה שיצא טעים🙂
תודה מלכה
בוקר טוב אפרת, מתכננת להכין היום את המתכון. לחצי קילו קובה האם עדיף להכין חצי מכמויות המרק או את אותן כמויות שבמתכון? תודה והמשך יום שקט.
בוקר אור🙂
את יכולה להשאיר את כמות המרק כמו שהיא.
תודה על האתר המקסים, בכל פעם שאני רוצה להכין משהו חדש אני ישר פותחת את 10 דקות:)
קניתי קובה חמוסטה קפוא בסופר, האם מתאים להכין אותו עם המתכון הזה?
תודה רבה!!
כן, זה אמור להתאים🙂
אפשר להוסיף למרק תפו”א?
ואם כן מתי?
אפשר לשים קוביות קטנות יחד עם הסלק.
הכנתי לשבת וכולם פשוט התענגו!תודה על המתכון
שבוע טוב,
שמחה שיצא טעים💜
היי. האם לבשל קודם את הסלק בנפרד או שחותכים אותו חי לקוביות?
אין צורך לבשל לפני.
כדאי לחתוך לקוביות קטנות על מנת שיספיק להתבשל.
הי אפרת,
קודם כל לתשומת לבך: מרק זה לא מופיע משום-מה בקטגורית המרקים.
שאלתי היא: יש לי שתי חבילות של קובה למרק, 400 ג’ כ”א. איך לשנות את התיבול?
תודה מראש.
היי רימה,
הוספתי לקטגוריה. תודה:)
תכיני לפי המתכון. אין שינוי מבחינת הכמויות.
לאחר קריאת תגובות: האם 4 כוסות מים באמת מספיקות ל-6-8 מנות? אם ארצה שיהיו יותר נוזלים, איך לשנות? אגב, יש לי 3 אריזות של 400 ג’. אם אשתמש בכולן וארצה יותר מרק, מה היית ממליצה?
תמיד אפשר להוסיף יותר נוזלים ולשפר תיבול לפי הטעם.
את יכולה גם להכין כמות כפולה של המרק אם יש לך 3 אריזות של 400 ג’.
הי אפרת. אני מתכוונת להכין פעם נוספת את המרק. המשפחה אישרה להוסיף אותו לרשימה😜. הפעם יש לי שקית של קילו קובה אבל לא מצאתי סלק שלם בוואקום אלא אריזה של 500 ג בקוביות. את חושבת שזה מספיק לקילו קובות?
כן בטח שמספיק:)
תוסיפי גם את הנוזלים שבאריזה.
אשמח למתכון איך עושים קובה דלעת.
סורי, אין לי מתכון לקובה דלעת:)
היי אפרת
שאלה קטנה
אפשר להוסיף במקום הכוסברה זרעי כוסברה טחונים
אין לי כוסברה ומתחשק לי להכין 😊
לא בטוחה כמה זרעי כוסברה מתאימים כאן.
אפשר פשוט לוותר על הכוסברה🙂
היי אפרת, צהריים טובים!
את תוכלי בבקשה גם להעלאות לנו איך מכינים קובה ולאו דווקא את המרק עצמו, אלא את הכדורים?
היי
קובה דורשת זמן הכנה ארוך וההכנה לא פשוטה, לכן עדיין אין מתכון כזה באתר. יתכן ואעלה בהמשך(:
וואוו,נראה טוב,רק אין לי כרגע סלק.
יש לך אולי מרק קובה במיה?
תודה
היי,
אין לי מתכון למרק קובה במיה.
את יכולה להכין לפי המתכוון הנוכחי, רק לוותר על הסלק ולהוסיף במיה.
הכנתי יצא נדיר! הכנתי בלי הקובה ועם אורז והוספתי מיץ לימון וגזר ויצא מעולה! בכללי המתכונים שלך מעולים! תודה לך!
שמחה שיצא מוצלח, נראה מעולה!
תודה שחזרת לשתף😊
בלי אבקת מרק יצא גם טוב?
היי,
אפשר לוותר על אבקת מרק.
?ולגבי מיץ לימון בסוף זה יוסיף כי בפעמים שהכנתי ממתכון אחר היה רשום מיץ לימון
אם את אוהבת חמיצות עדינה את יכולה להוסיף.
תודה רבה על כל המתכונים והסבלנות על כל שאלה
הי,שוב תודה על המתכונים הנפלאים!
אולי יש לך מתכון טוב וקל להכין את הקובות עצמם?
היי,
שמחה שאת נהנית מהמתכונים😍
אין לי מתכון לקובות היות והן דורשות הרבה יותר מ-10 דקות הכנה…
הי
אנחנו לא כל כך אוהבים רסק עגבניות.
מה ניתן לשים במקום ? עוד עגבניות או משהו אחר ? תודה רבה
היי,
אפשר לשים עוד עגבנייה אחת מגורדת.
תודה על המתכון, אפשר מתכון למרק קובה דלעת?
היי,
מרק קובה דלעת אני מכינה באותו אופן של מרק קובה סלק, עם שינויים קלים:
במקום סלק אני שמה חצי דלעת קטנה, משמיטה את העגבנייה, ומוסיפה 2 תפוחי אדמה קטנים וכחצי כוס שעועית לבנה קפואה.
תודה לך לשלב גם סלרי וגזר?
אפשרי בהחלט(:
אפרת הי, אם הסלק רך, אפשר להשתמש בו או שכדאי לזרוק ? אני משאירה בחוץ כמו תפו”א, האם אמורים לאחסן במקרר ? אודה לתשובה.
היי,
אם הסלק יחסית רך לא הייתי משתמשת בו (זה אומר שהוא כבר אינו טרי).
אני אוהבת לאחסן במקרר וכך הסלק נשמר. אבל יש כאלה שאומרים שאפשר בחורף לאחסן מחוץ למקרר.
תודה רבה על העזרה והמענה הזריז, אז אזרוק ואקנה טרי. (בעבר קניתי תמיד מוכן בוואקום, אבל יותר טעים טרי). המשך ערב חמים ונעים 🙂
ערב מקסים וחג שמח!
יצא מעולה המרק קובה סלק, אך איך עושים מרק חמוסטה ?
היי,
אפשר לוותר על הסלק ולהוסיף 2 שיני שום וסלרי.
יצא ממש טעייםםםם וקל מאוד! תודה 😉
שמחה לשמוע! תודה וחג שמח😊
היי אפרת, יש לי שאלה קצת לא קשורה אבל אשמח לעצתך..
האם אפשר לעשות קובה מטוגן או אפילו משהו אחר שהוא לא מרק מהקובות שנשארו לי? אשמח למתכון אם כן תודה רבה🙏🏻🙏🏻
היי הודיה,
מה שנשאר לך אלה קובות שאת הכנת? קובות קנויות?
אם קנוי אז איזה סוג קובות קנית?
היי כן קנויות, קובות למרק רשום עליהן
האמת שלא ניסיתי לטגן קובות למרק אבל את יכולה לנסות לטגן קובה אחת משני הצדדים עד להזהבה.
לפני כן, אני ממליצה להפשיר את הקובה לגמרי, שלא תהיה קפואה.
ואוו הכנתי ויצא מושלםם ממש טעים תודה רבה על המתכון!!!!
שמחה לקרוא שאהבת הודיה 🙂
לילה טוב ❤️
יצא מושלם וטעיםםם
תודה רבה על עוד מתכון לאוסף..
נראה מעולהה הדס!
תודה שחזרת לשתף🌸
הייתה שבת חורפית לפני כמה שבועות. הכנתי את המרק הזה, אבל במקום קובות מוכנות, דליתי מתכון והעזתי לנסות. אל תפחדו מקובה, אנשים. כן, זה תהליך. אבל קל משחשבתי. המילוי ממש לא בעיה. הבצק עשוי מחומרים בודדים והקריצה והמילוי – ממש ריפוי בעיסוק. המתכון הזה למרק, הקל מאוד על התהליך. רצוי שהשעות תהיינה פנויות כדי להכין את זה בנחת, אבל זה ממש לא תורה מסיני. הפרויקט הבא אצלי, קובה דלעת.
תודה רבה שרון שמחה לקרוא שאהבת!
תודה שחזרת לשתף🌸
הי, מה מתאים להגיש כתוספת או כמנה ראשונה לארוחת קובה סלק? תודה
אורז זה מעולה 🙂
אני משתמשת בקובות מוכנות של חברת ״חמים וטעים״, קונה בשופרסל דיל, ממש טעימים !!
מעולה 🙂
תודה אורה
היי אורה,
תודה רבה על הטיפ 🙂
שבת שלום ❤️
תודה על המתכון למי שלא אוהב את המרק האדום סלק אלא את הירקות יותר, אפשרי מתכון?
אם אתה לא אוהב מרק אדום אפשר להכין את המרק הזה- מרק גריסים אבל בלי להוסיף גריסים.
אם אתה רוצה להסמיך קצת את המרק אפשר לטחון אותו באופן חלקי בעזרת מוט בלנדר ידני (בסוף הבישול) ורק אז להוסיף את הקובה.
האם לא צריך להוסיף לימון?
אפשר להוסיף כמה כפות לפי הטעם.
היי אפרת
יש מצב להכין את המרק בלי סלק… עם משהו אחר במקום?
היי אביבית,
אפשר להוסיף למרק גזר, תפו”א, בטטה או קישוא או שילוב שלהם.
שלום אפרת
תודה רבה על האתר הנהדר
האם יש לך מתכון למרק חמוסטה?
תודה
לא אין לי.
שנה טובה 🌺
היי! האם צריך באיזשהו שלב לסגור את הסיר עם מכסה? או לבשל פתוח?
והשתמשתי בסלק בואקום כששמתי אותו בתחילת הבישול, כמה זה נוראי??
היי בטי,
לאחר שמניחים את כדורי הקובה בתוך המרק, מנמיכים את האש ומכסים את הסיר.
לגבי הסלק, זה בסדר.
היי אפרת
באיזה שלב שמים את הסלרי
וכמה גבעולים
אפשר להוסיף כחצי כוס עלי סלרי קצוצים בשלב שמוסיפים את הכוסברה. 10 דקות לפני הסוף.
היי אפרת יקרה! תודה רבה על כל המתכונים המעולייים באמת!!
רציתי לשאול, האם צריך לקלף את הסלק? רק זה לוקח לי עשר דקות 🙁
תודה!!
היי שירן,
צריך לקלף את הסלק. זה אמור לקחת פחות מ2 דקות עם קולפן 🙂
היי, קודם כל אגיד שיש לך מתכונים מעולים ואני תמיד חוזרת לאתר הזה כשבא לי להכין משהו. כמובן שגם ממליצה בטירוף.
לגבי הקובות, רציתי לשאול, במידה ואני מכינה קובות בבית בעזרת אחת התגובות פה, כמה זמן עליהן להתבשל במרק? אני מניחה שלא אותו פרק זמן כמו הקובה הקפואה.
והאם אפשר להחליף את הכוסברה בתבלין אחר? אני מתכוונת להכין את המרק בלי סלק אז אני לא רוצה שהוא יצא חסר טעם.
תודה מראש.
היי מיכל,
זמן הבישול אינו משתנה (40-50 דקות).
במקום כוסברה אפשר לשים עלי סלרי או פטרוזיליה.
את יכולה להוסיף למרק גזר, בטטה או קישוא אם את אוהבת.
טעים מאד 👌👌
תודה!
תודה יפעת, שמחה שאהבת 🙂
שלום!
אני ממש אוהבת את המרק, אבל לא כ”כ את הטעם של הקובה הקנויה.
אפשר אולי להחליף לדעתך את הקובה באורז? כמה להוסיף?
תודה!
היי יונה,
את יכולה להכין את המרק בנפרד ואורז לבן בנפרד ולחבר בניהם בקערית אישית לפי הכמויות שאת אוהבת.
שלום, ניסיתי פעמיים עם 2 יצרנים שונים, “שלושת האופים”, ו”חטיפי אלקיים”, הקובות יוצאות קשות כמו אבנים, לא סופגות את טעם המרק בכלל, את חטיפי אלקיים צריך לפתוח עם סכין כדי לאכול, קשה מאד עם הכף, בקיצור, וויתרתי, אחפש מישהי שמכינה באופן פרטי ומוכרת, זה פשוט לא יוצא טעים..
היי איתמר,
יכול להיות שהשתמשת בקובות רגילות? הכוונה לא קובות שרשום עליהן “קובות למרק”?
קובה של חברת יסמין ממש טוב,ניסיתי כמה חברות אחרות,ממש לא טעים
שלום, האם צריך להפשיר את הקובה מראש, או לשים ישר קפוא?
אין צורך להפשיר.
המרק יצא ממש טעים.אם אני רוצה להשתמש בקובה של חברת יסמין איזה מהם מתאים לקובה סלק?
היי אודליה,
את יכולה להכין כל קובה שרשום על האריזה שהיא קובה למרק. גם קובה במלית בשר מתאימה (קובה מטפוניה).
שלום,
תודה על האתר המושקע והיפה! הוא מסודר בצורה מאוד נוחה!
המתכונים פה טעימים וקלים עם מוצרים שיש בבית שזה חשוב.
ואת נותת רעיונות לארוחות קלות מהירות וטעימות שזה מה שכולם מחפשים היום…
כל מי שמבקשת ממני מתכון מענין לארוחת צהריים אני מפנה לאתר שלך!!!!
בכל אופן רציתי לתת לך מתכון לקובות ביתיות טעימות:
שמים בקערה קילו סולת מעט מלח ובערך 2 כפות שמן ואז מוסיפים מים בחופשיות עד שניהיה בצק נוח לעבודה
במחבת מטגנים הרבה בצל ועליו מטגנים בשר טחון ומטבלים במלח, פפריקה ובהרט או תבלין קציצות
לוקחים חתיכת בצק ומגלגלים לכדור ומועכים אותו דק וממלאים בבשר ומכדררים לכדור סגור חזרה
בין לבין טובלים את הידיים בכלי עם מים כדי שהבצק יותר יזרום ולא ידבק לידיים.
ניתן להקפיא את הכדורים ולהכין את המרק ביום אחר ולהשתמש בהם.
במרק שכתבת ניתן להוסיף מעט בהרט זה יוצא ממש טעים
ועדיף לבשל קצת את הסלק לפני הוספת כל שאר הדברים.
תודה רבה מוריה! 🙂
היי אפרת
ראיתי בתגובות שמישהי שאלה איך עושים קובה אז אם לא אכפת לך אצלינו
אני תמיד את הקובה לבד וזה הולך ככה
בוררת סולת מוסיפה שמן 2סיבובים מלח פלפל שחור ומים בכמויות קטנות עד שאני מגיעה למרקם הרצוי של העיסה כמו שהיא רכה ככה היא אחרי בישול ואני תוכנת פטריות עם בצל מטגנת מטבלת וממלאת את הקובה ויוצא קובה פרווה
אני רוצה לנסות את המרק שלך אצלנו זה מרק אחר לגמרי
אפשר במקום עגבניה להשתמש בעגבניות מרוסקות? אם כן כמה?
תודה וסליחה
היי שלי,
קודם כל תודה על המתכון 🙂
במקום עגבניה אפשר לשים כרבע כוס עגבניות מרוסקות.
שבוע נפלא
רציתי לשאול אם אפשר לעשות את המתכון הזה בלי סלק?
כן, אפשר להכין גם בלי הסלק.
שבוע נפלא 🙂
שלום אפרת, קובה טבעונית לאפיה גם מתאים פה?
היי אורלי,
אני לא בטוחה כי בדר”כ קובה שמיועדת לאפיה פחות מתאימה ויש להשתמש בקובה למרק. אני לא מכירה את הקובה הטבעונית ולכן אני לא יודעת.
אפשר לדעתך לאפות את הקובה בתנור, לבשל את המרק בנפרד ואז לשפוך על הקובה כרוטב?
השאלה אם הקובה תספוג את הרוטב או שיש לה ציפוי קשה.
יואו אפרת, הכנתי, והמרק יצא כל כל כך טעים, היתה לו סמיכות נעימה וצבע מעלף!
להבא אכין את הקובה גם ואכניס למרק המושלם הזה. (הפעם קניתי – זה חוסך מלא זמן והטעם אחלה אבל אין על קובה ביתי)
חזרתי פה כדי לכתוב לך שאני מכינה מלא מתכונים מהאתר שלך וחוץ מהעיצוב הפחות נעים לעין שלו (בלשון המעטה -סורי) הוא מושלם ממש המתכונים שלך ברורים, קלים וטעימים בטירוף.
תודה לך על הסבלנות וההשקעה!
היי חמדה,
שמחה שאת נהנית מהמתכונים.
אשמח אם תפרטי לי לגבי העיצוב ותשלחי לי הערות למייל matkon@10dakot.co.il והאם את גולשת מדסקטופ או ממכשיר נייד.
תודה ויום מקסים 🙂
מעוניינת להכין את התבשיל הנ”ל איכן אפשר לקנות קובות טבעוניות (ילדים טבעונים)
תודה
היי טלי,
אני יודעת שיש קובות טבעוניות במילוי סייטן. אני מניחה שאפשר למצוא במחלקות green של שופרסל או ברשתות/חנויות טבע.
שנה טובה 🙂
בס”ד
הי אפרת, יש לך מתכון להכנת קובה?
(מהתחלה, לא מוכן)
תודה ויום נפלא 🙂
סורי הילה, אין לי 🙂
הקובות התפרקו לי לפני סוף הבישול
מה יכולה להיות הסיבה?
היי ריקי,
באיזה סוג השתמשת?
בחבילה של ” שלושת האופים ” יש 14 חתיכות .
המתכון הוא ל 14 חתיכות או חלק מהכמות ?
היי קרין,
הכמות אמורה להספיק לחבילה שלמה.
יום מקסים 🙂
תודה רבה
בס”ד
שלום
הכנתי אבל הסתבכתי עם הסלק, בסוף קניתי טרי ולא בוואקום.
הקובות היו מוכנות והסלק היה קשה
הוצאתי אותן והמשכתי לבשל רק את הסלק.
אולי זה קשור בטיגון לפני הבישול {עם העגבניות}?כמה זמן צריך?
חתכתי קטן יחסית.
יצא ממש טעים.
היי שירה,
בדר”כ אם חותכים את הסלק לקוביות קטנות הוא אמור להתרכך בזמן הזה (זה כמעט שעה בישול) אבל הכל תלוי בסוג הסלק. יש סלקים שהם יותר סיביים (בדר”כ הגדולים) או קצת פחות טריים ולוקח להם יותר זמן להתרכך.
הכי מומלץ לקנות סלקים שהם קטנים וקשים (שיניתי במתכון לסלקים קטנים במקום סלק אחד גדול).
בכל אופן אני שמחה שבסופו של דבר יצא טעים 🙂
בס”ד
עשיתי עם 3 קטנים….אולי לא חתכתי מספיק דק כמו שחשבתי?
תודה בל זאת:}
אז או שהסלקים לא היו חתוכים מספיק קטן או שלא היו מאוד טריים.
בס”ד
שלום
אם אני משתמשת בסלק מבושל {בוואקום}
איך אני מכינה?
היי שירה,
בגלל שהסלק כבר מבושל, תוסיפי אותו לקראת הסוף, נגיד אחרי חצי שעה של בישול.
אם יש בשקית הואקום קצת מיץ מהסלק, אל תשפכי אותו, תוסיפי אותו למרק.
בס”ד
תודה רבה
אני מחכה להכין
סבתי ז”ל הייתה מכינה את המרק עם אורז לבן בצלחת ליד והוספנו למרק.
:}
היי,
שאלה- היכן ניתן למצוא את השקיות קובה המוכנות?
רשת מסויימת של סופר? חברה שמייצרת?
תודה,
שבוע מקסים
היי סיון,
בדר”כ ניתן למצוא בכל סופר במקררים (בדר”כ ליד הסיגרים והבצקים הקפואים).
יש כמה חברות שמייצרות אבל אני ממליצה על “שלושת האופים”. מבחינת טעם לדעתי זה הכי מוצלח.
בהצלחה 😉
לאחר ששמים את הקובה נדרש להנמיך את האש
אתה צודק בהחלט 🙂
הוספתי הערה במתכון עצמו.
תודה דוד ושבת שלום
אשמח לדעת האם צריך לטחון את המרק לפני ששמים את הקובות ???
לא דודו, אין צורך.
בס”ד
לא ידעתי שיש קובה מוכנה למרק…
חבל שלא ידעתי את זה קודם :{
זה המרק שאני הכי אוהבת…מקווה שיש את זה בסופר שלנו.
כן שירה, רק תוודאי שרשום על האריזה “קובה למרק” ולא קובה במילוי בשר.
חג חנוכה שמח 🙂
בס”ד
תודה אפרת
מיד מוסיפה לרשימה של הסופר.
חג שמח :}
לאפרת תודה יצא מדהים!
שמחה לשמוע יהודית 🙂
תודה לך שחזרת לעדכן
האם אפשר לוותר על הכוסברה?
היי סיגל,
הכוסברה מוסיפה טעם אבל אפשר להכין גם בלי.
שלום
רוצה להכין את המתכון
יש לי קובה של שלושת האופים “קובה במילוי בשר” ואין איזכור של המילה מרק, ידוע לך אם זה מתאים?
היי אורטל,
לצערי לא 🙂 הקובה הזה מיועד לאפיה או לטיגון.
צריך להיות רשום “קובה למרק” כי זה קובה שמיועד להתבשל בתוך נוזלים והמרקם שלו הוא אחר.
תודה על התשובה המבירה
4 כוסות מים זה לא מעט מים בשביל לעשות שקית שלמה של קובה קנוי ? אני רוצה לעשות כמות גדולה וזה נראה לי מעט מיץ
היי לירון,
כמות המים אמורה להספיק אבל תמיד אפשר להוסיף יותר בהתאם לצורך ולשפר תיבול בהתאם.
אם רוצים כמות גדולה של מרק אפשר להכפיל כמויות.
שלום!
לפני שנה בערך לקחתי מפה מתכון קציצות עם סלק. תוכלי בבקשה, להגיד לי אם אני יכולה במקום חבית קובה קנויה להכין את הקציצות מבשר טחון שיש לי במקפיא?
היי שירן,
בגדול הרעיון נחמד אבל מאחר ולא ניסיתי אין לי מושג איך זה ייצא.
אם תנסי אשמח לקבל עדכון 😉
יום נפלא!
הי אפרת, גם אני הגעתי לכאן תוך כדי חיפוש אחר מתכון אהוב של קציצות בשר במרק סלק \’כמו קובה\’ שהיה מאוד פופולרי אצלנו לפני כמה שנים.. אך המתכון לא נמצא.. האם תוכלי לעזור בזה? תודה
היי נאוה,
אין לי מתכון כזה באתר. אולי לקחת את זה מאתר אחר.
יש לי מתכון לכדורי אורז ובשר ברוטב סלק.
היי אני רוצה להכין .את הסלק אני מבשלת לפני חוץ משאני רוצה לשלב במרק ??
הי עדי,
אין צורך לבשל את הסלק לפני. אם את חותכת אותו לקוביות קטנות (1.5-2 ס”מ) הוא מספיק להתבשל ולהתרכך עם המרק.
טרפנו! ממש טעים!
שמחה לשמוע! תודה נטלי 🙂
חיפשתי ״קובה למרק״ אבל לא מצאתי. של איזו חברה?
הי נטלי,
קובה למרק של “שלושת האופים”.
יוו טעים ולא רק זה…
יש לכם גם אפליקציה לסמארט פון?
היי ענבל, שמחה לשמוע 🙂
ועדיין אין אפליקציה..
שבוע נפלא:)
שלום,
הכנתי את מרק הקובה ויצא מעולה וטעים.תודה על המתכון ובזכות האתר הזה התחלתי לבשל!!!
ימית
מעולה! שמחה לשמוע 🙂
תמשיכי לבשל ותודה על העדכון 😉