זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 30 דקות
מס’ מנות: 3-4 מנות
סוג: חלבי/ פרווה
רכיבים
1 בצל קטן חתוך ל-4 רבעים
2 שיני שום קצוצות
2 כפות שמן זית
חצי כוס עגבניות מרוסקות
1 גזר חתוך לקוביות
1 תפוח אדמה/קישוא גדול חתוך לקוביות
גבעול סלרי חתוך
כוס שעועית לבנה מבושלת משקית קפואה
כוס פסטה יבשה קצרה מהסוג שאוהבים
2 כפות גדושות רסק עגבניות
חצי כוס עלי סלרי קצוצים
4 כוסות (960 מ”ל) מים
כפית וחצי מלח, כפית גדושה אבקת מרק (פרווה), רבע כפית פלפל שחור
גבינת פרמז’ן לפיזור מעל (לא חובה)
אופן ההכנה
-מניחים בקנקן הבלנדר בצל, שום ו-2 כפות שמן זית ובוחרים בתוכנית SAUTE (צריבה).
– מוסיפים את יתר המרכיבים (למעט הפסטה) ובוחרים ב- HEARTY SOUP
-10 דקות לפני סיום התוכנית, מוסיפים פסטה.
ראו גם
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים אחרונים
- כל התגובות (0)
- חוות דעת וטיפים
- שאלות
הוסיפו
תגובה חדשה