שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 10-15 יחידות

סוג: פרווה/חלבי

מצרכים:

כוס קוקוס (90 ג’) טחון

7-8 כפות שמנת מתוקה/ קצפת צמחית

כף אבקת סוכר

חבילת שוקולד מריר (100 גרם)

כף שמן קנולה

אופן הכנה:

-מערבבים בקערה את הקוקוס, השמנת ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה (אם התערובת מתפרקת ניתן להוסיף עוד שמנת).

משמנים תבנית קרח (בכל צורה, עדיף מסיליקון אם יש) וממלאים את השקעים בתערובת ומהדקים היטב. מכניסים למקפיא למשך שעה לפחות.

-לאחר כשעה, מניחים בקערית קוביות שוקולד מריר וכף שמן וממיסים במיקרוגל. מערבבים עד לקבלת בלילה חלקה ומצננים מעט.

-מוצאים את התבנית מהמקפיא ומחלצים בזהירות את חטיפי הקוקוס. טובלים כל יחידה בקערית השוקולד עד לציפוי מלא (ניתן גם לטפטף בעזרת כפית את השוקולד מעל כל חטיף) ומניחים על תבנית שרופדה בנייר אפיה. מעבירים למקרר למשך כ- 10 דקות עד שהשוקולד מתקשה.

*יש לשמור במקרר וניתן להגיש בתוך מנג’טים.

הערה: למי שאין תבנית קרח אפשר להכין כדורי קוקוס: לאחר שמערבבים את מרכיבי הקוקוס (קוקוס, שמנת ואבקת סוכר)- יש להכניס למקרר למשך כשעה לפחות כדי שהתערובת תתגבש ויהיה ניתן להכין ממנה כדורים יציבים. לאחר מכן מכינים כדורים קטנים בעזרת הידיים וטובלים בשוקולד.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
מניפת תפוחי אדמהמניפת תפוחי אדמה
פשטידת בצל פשטידת בצל

תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
הדסה (21:02 26.01.2021)

הכנתי את החטיף והקפאתי בתבנית סיליקון עיגול עם חור האמצע, ציפיתי בשוקולד והמחמאות לא פסקות, משם הדרך קצרה לבקשת מתכון.
המלצתי על המתכונים שלך, אלופה, תודה רבה על המתכונים הטעמים והיפים.

מתכונים ב-10 דקות (21:50 26.01.2021)

כיף לשמוע 😃שמחה שיצא לך טעים❤️

ויקטור (13:30 7.08.2020)

המתכון טעים ומוצלח ביותר.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:25 9.08.2020)

תודה ויקטור 🙂

אסתי (10:19 31.07.2020)

היי אפרת.
תודה על המתכונים המעולים!!!
א י יכולה להמיר את השמנת בקרם קוקוס?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:02 31.07.2020)

אני חושבת שכן.

אסתי (13:17 31.07.2020)

טוב כרגע הכנתי מריץ’ שיצא פרווה. הכנתי כמות כפולה ויצא המון (:
אם אכין פעם הבאה עם קרם קוקוס אעדכן.
תודה רבה ושבת שלום!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:28 31.07.2020)

מעולה 🙂
שבת שלום!

ליאת (13:39 30.07.2020)

וואו!!!!! טעים טעים טעים, תודה תודה תודה! אחד לאחד הבאונטי שלי שאני כל כך אוהבת…

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:59 30.07.2020)

תודה ליאת ❤️

אביגיל (14:24 22.07.2020)

שלום אפרת, אני רוצה להכין פטיפור שמצפים בשוקולד תבנית שקעים קטנים, מנערים עודף וממלאים במילוי וסוגרים ש עם שוקולד. יש לך אולי איזה מתכון?
א”כ, אפשר להמיס שוקולד חלבי? הוא יוצא טוב וחלק כמו המריר?
תודה רבה וחודש טוב

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:44 22.07.2020)

היי אביגיל,
אין לי מתכון כזה.
אין בעיה להמיס שוקולד חלב אבל חשוב לא להוסיף לו שום דבר כדי שיתקשה בקירור. אפילו לא טיפת מים.
חודש טוב ומבורך 🌺

יפעת (16:43 7.07.2020)

היי אפרת, ושוב תודה על הסבלנות והמתכונים, רציתי לשאול האם בתבנית קרח רגילה ולא מסיליקון( כי אין לי)
זה ייצא מוצלח? אצליח לחלץ את הממתק?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:29 7.07.2020)

אני חוששת שיהיה קשה לחלץ את זה מהתבנית.

ירה (21:24 31.03.2020)

האם אפשר לעשות עם שוקולד רגיל כי לא אוהבים מריר? או שיותר מדי מתוק?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:42 1.04.2020)

כן אפשר.

קרן (19:39 29.05.2019)

תבנית מלבנית בינונית – להכפיל את המוצרים ב 4 או חמש? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:24 29.05.2019)

אם זו תבנית בגודל 21X300 אז כדאי להכפיל ב-4. הם עדיין ייצאו נמוכים אבל אם רוצים אותם כמו ביסונים קטנים זה בסדר.

קרן (06:52 29.05.2019)

היי אפרת, אפשר להכין בתבנית גדולה, לצפות מלמעלה בשוקולד ולחתוך לריבועים? את חושבת שהקוקוס מספיק יציב? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:37 29.05.2019)

אני חושבת שכן. כדאי לרפד את התבנית בנייר אפיה ולהקפיא את זה לכמה שעות. רק אחרי שזה קופא כדאי לחתוך לקוביות.
*חשוב שהתערובת של הקוקוס תהיה לחה וקצת רכה. אם היא מתפרקת יש להוסיף עוד שמנת.
הכמות במתכון מתאימה לחצי תבנית אינגליש קייק. באיזה גודל תבנית את רוצה להכין?

עדי גינסר (17:07 17.04.2019)

היי אפרת, האם אפשר בלי שמנת צמחית או מתוקה ובלי קרם קוקוס.
אם אפשר להחליף לשמן קוקוס ובאיזה כמות ואם לא אז אם יש משהו אחר?
שישאר פרווה.
תודה רבה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:43 17.04.2019)

היי עדי,
במקום קצפת צמחית אפשר לשים 7 כפות מים או חלב סויה עם 10 גרם מרגרינה מומסת.
חג שמח ❤️

שלהבת (08:14 1.02.2019)

אפרת היקרה את קרם קוקוס לא צריך להרתיח על הגז נכון?
פשוט שופכים 7/8 כפות על הקוקוס וזהו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:37 1.02.2019)

נכון. אין צורך להרתיח או לחמם. רק תערבבי אותו היטב לפני השימוש.

שלהבת (21:53 31.01.2019)

היי אפרת אם יש לי קופסא של קרם קוקוס איך אני יכולה להכין את באונטי?מה אני צריכה לשים ומה הכמויות?
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:24 31.01.2019)

שימי קרם קוקוס באותה כמות של השמנת.

שלהבת (16:30 2.01.2019)

אפרת הכנתי לפי המתכון ונשאר שמנת אפשר לשפוך אותו לשוקולד?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:52 2.01.2019)

לא מומלץ כי אז השוקולד לא יתקשה בקירור.

דנית (11:34 11.06.2018)

היי אפרת
האם ניתן לשמור במקפיא ואח”כ לצפות בשוקולד
רוצה להכין לשבת חתן של בן אחותי בהפתעה
אז צריכה להכין כמות נכבדת .
כמו כן אם יש לך עוד רעיונות לדברים מיוחדים / מרשימים
אשמח מאוד
פשוט אנחנו לא מגיעים אבל רוצים להיות ברוחנו

תודה רבה מראש
שבוע טוב דנית

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:07 11.06.2018)

היי דנית,
אפשר לשמור במקפיא ואח”כ לצפות בשוקולד.
רעיונות לדברים מיוחדים: כדורי פררו רושה, קינוח שכבות שוקולד וקוקוס, ריבועי ריבת חלב, ריבועי קוקוס.
יש עוד הרבה. אני ממליצה להסתכל בקטגורית קינוחים ומתוקים 🙂

שני (21:25 29.03.2018)

הי
אין בעיה להמיס את השוקולד על הגז נכון ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:41 29.03.2018)

אפשר על אש הכי נמוכה.
חג שמח 🙂

אודליה (17:00 29.03.2018)

היי אפרת, רוצה להכין לפסח בע”ה. אם אין לי שמנת מתוקה או צמחית, אפשר אולי להשתמש בשוקולד לבן מומס (בדומה לכדורי רפאלו), ואם כן כמה? וצריך לשנות משהו בשאר המתכון? תודה רבה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:17 29.03.2018)

היי אודליה,
במקום קצפת צמחית אפשר לשים 7 כפות מים או חלב עם 10 גרם חמאה או מרגרינה מומסת. בלי קשר את יכולה להוסיף גם שוקולד לבן מומס כדי להעשיר את הטעם ואז נראה לי שמספיק להמיס 50 גרם שוקולד לבן ואולי להפחית מכמות המים/חלב.

אודליה (20:59 9.04.2018)

היי אפרת, אז באיחור רבה, רוצה לעדכן שבסוף החלטתי להשאיר אותם פרווה ושמתי 7 כפות מים ו10 גרם מחמאה בלבד. היה קצת קשה ליצור כדורים מתערובת הקוקוס, אפילו אחרי לילה במקרר, אבל בסופו של דבר ובזהירות הצלחתי ויצא מושלם!! הכנתי בפסח גם עוגת שקדים ושוקולד, עוגת תפוחים, אגרול מצה, חזה עוף עם תפוח אדמה ועוד דברים שאני לא זוכרת כרגע 🙂 אז תודה רבה רבה על החלק הגדול שלך בפסח הכשר והטעים שלנו 🙂 ערב מקסים!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:19 10.04.2018)

תודה יקירה, שמחה שהכל יצא טעים 🙂
יום מקסים 🌷

רחל (17:42 18.03.2018)

היי אפרת יש לי כמה שאלות התערובת של הקוקוס אמורה להיות קצת עיסתית ?
ממסים שוקולד במיקרו עם כף שמן ? והאם תובלים את הקוקוס כאשר השוקולד חם או כשהוא מתקרר ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:30 18.03.2018)

היי רחל,
התערובת אמורה לצאת לחה ומעט עיסתית ולא יבשה ומתפוררת.
נכון, ממיסים במיקרו שוקולד עם כף שמן במשך כ-15 שניות ומערבבים.
יש להניח לתערובת השוקולד להתקרר מעט (שתהיה חמימה אבל לא חמה מידי).

noa (03:31 11.03.2018)

היי
רציתי לשאול איך טובלים את הקוקוס בציפוי השוקולד? עם הידיים? עם מלקחיים?(האם לא יתפרק)
ולשם מה השמן נחוץ בשוקולד?
האם אפשר לטבול בשוקולד מומס עם מעט שמנת מתוקה?
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:11 11.03.2018)

היי,
אפשר לטבול בשוקולד עם מלקחיים או עם הידיים ואפשר גם להניח אותם על רשת עם תבנית מתחת ולצקת מעליהם את השוקולד.
עדיף שמן ולא שמנת מתוקה כי כשמערבבים נוזלים עם שוקולד הוא לא מתקשה חזרה.
שבוע נפלא 🙂

מישל (19:05 26.12.2017)

יום שישי הכנתי את זה. היה קשה להפסיק לאכול. איזה מתכון מוצלח! ישר כח! ה ילדים נהנו מאוד…תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:43 26.12.2017)

תודה מישל, שמחה לשמוע 🙂

ליהי (07:36 21.12.2017)

כתור בת שיש לה צליאק כבר 11 שנה לא טעמתי משהו
כ”כ מושלם 😍😍😍

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:59 21.12.2017)

שמחה שאהבת 🙂
תודה ויום מקסים

טלי (22:17 17.09.2017)

היי, עשיתי את הכדורים במספר אירועים והם היו להיט! כולם עפו עליהם. עכשיו ביקשו ממני לנסות לעשות אותם בגירסה טבעונית 🙂 האם קצפת צמחית היא טבעונית (השתמשתי תמיד בשמנת מתוקה) והאם הטעם יוצא אותו דבר? ועם שאר הרכיבים אין בעיה נכון? תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:24 17.09.2017)

היי טלי,
נכון, יש להשתמש בקצפת צמחית. אין הרבה הבדל בטעם במקרה הזה. עם שאר החומרים אין בעיה.
חג שמח ושנה טובה 🙂

שירן (23:20 8.07.2017)

שבוע טוב.
אני מחפשת מתכונים ללא אפיה תוכלי לעזור לי בזה.תודה

מתכונים ב-10 דקות (12:39 9.07.2017)

היי שירן,
מה את בדיוק מחפשת? יש הרבה דברים שהם ללא אפיה.
מצרפת לינק לעוגות ללא אפיה.
כמובן שגם בקינוחים ניתן למצוא הרבה מוסים, גלידות וכו’ שהם ללא אפיה.

Talitali (16:26 18.05.2017)

היי
הכנתי מושלם לאוהבי הקוקוס
איזה כייפים של מתכונים
שוב תודה

אמונה (01:31 16.04.2017)

שלום, אפשר להחליף את השמנת מתוקה בחלב? אין לי חמאה/מרגרינה/ריצ’..רק שמן. תודה

מתכונים ב-10 דקות (09:05 16.04.2017)

היי אמונה,
השמנת יותר מדביקה את החומרים בגלל המרכיב השומני שבה אבל אם אין לך שימי חלב.
חג שמח 🙂

אמונה (16:25 24.04.2017)

ובקרם קוקוס?

מתכונים ב-10 דקות (16:51 24.04.2017)

קרם קוקוס מצוין.

אמונה (17:17 27.04.2017)

תקשיבי, יצא מדהים!! סוווףףף!!!!אלופהה..(:

מתכונים ב-10 דקות (20:48 27.04.2017)

תודה אמונה, שמחה לשמוע 🙂

מיטל (17:35 5.03.2017)

היי, אני רוצה להכין את זה למשלוח מנות, יכול להיות שהשוקולד ימס מחוץ למקרר? או שאפשר להכין בלי הציפוי? תודה

מתכונים ב-10 דקות (19:50 5.03.2017)

היי מיטל,
לדעתי השוקולד יימס. אפשר להכין בלי הציפוי אבל כדי להיות בטוחים שזה מספיק יציב אני ממליצה להכין מתכון לכדורי קוקוס אפויים.

אפרת (03:12 9.02.2017)

אין לי בנמצא חבילת שקולד אלא חבילת שוקולד צ’יפס, האם אני יכולה להמיס 100 גרם שוקלד צ’יפס במקום חבילת שוקולד?

מתכונים ב-10 דקות (08:33 9.02.2017)

כן אפרת, אין בעיה.

שלי (23:18 18.01.2017)

ערב שבת שלום אפרת יקירה
כמה גרם זה הקוקוס?

מתכונים ב-10 דקות (08:26 19.01.2017)

כ-90 גרם.
יום מקסים 🙂

שרה (10:04 30.12.2016)

יצא מעולה! הילדים אכלו הכל מיד כשהיה מוכן!

מתכונים ב-10 דקות (10:06 30.12.2016)

שמחה לשמוע!
תודה שרה ושבת שלום 🙂

שירה (13:15 4.08.2016)

אפשר חלב מרוכז במקום השמנת? ואם כן באותו יחס?

מתכונים ב-10 דקות (13:49 4.08.2016)

כן שירה, אפשר באותו יחס. בגלל שהחלב המרוכז מאוד מתוק יכול להיות שיהיה כדאי להפחית קצת מכמות אבקת הסוכר. תטעמי ותחליטי.

סנטנה (18:13 24.07.2016)

היי
ניתן לוותר על אבקת סוכר או להחליף במשהו אחר?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (20:32 24.07.2016)

היי סנטנה,
אפשר לשים סוכר לבן במקום רק כדאי להמיס עם השמנת על ידי ערבוב כמה שניתן.

לאה (17:58 1.06.2016)

אפשר לשים מים במקום מה שכתוב

מתכונים ב-10 דקות (19:45 1.06.2016)

היי לאה,
במקום שמנת אפשר להמיס 7 כפות מים או חלב עם 10 גרם חמאה או מרגרינה.

פנינה (17:56 8.05.2016)

שלום אפרת
הכנתי הרגע.מזמן לא הייתי באתר שלך.
יצא פיצוץ!
שמתי חלק על נייר אפיה וכשנגמר הנייר שמתי על צלחת וזו הייתה טעות כי זה נדבק קשה לצלחת.
אז בפעם הבאה אקפיד שיהיה נייר אפיה בבית.
חוץ מזה, כאמור – פיצוץ!
תודה
פנינה

מתכונים ב-10 דקות (18:10 8.05.2016)

תודה פנינה, שמחה שיצא טעים 🙂
שבוע נפלא!

נאור (22:32 25.04.2016)

כדורי הקוקוס מתפרקים לי כשאני טובל אותם בשוקולד, שמתי אותם במקרר לשעה. מה יכולה להיות הבעיה?

מתכונים ב-10 דקות (22:35 25.04.2016)

היי נאור,
הכסת למקרר או למקפיא? צריך להכניס למקפיא לשעה.

נאור (22:46 25.04.2016)

הכנסתי למקרר (רשום גם באחת התגובות שלכם שאפשר)
מה מטרת הקירור? למנוע התפרקות בעת הטבילה בשוקולד?
כמו כן בעת הטבילה נוצרת לי שכבה עבה מאוד למה?

מתכונים ב-10 דקות (22:56 25.04.2016)

מטרת הקירור היא לייצב את כדורי הקוקוס לפני שטובלים אותם בשוקולד ולכן עדיף להכניס למקפיא.
יכול להיות שתערובת השוקולד עדיין קצת חמה והיא ממיסה את הכדורים?
לגבי השכבה, התערובת אמורה להיות נוזלית. יכול להיות שהיא הסמיכה ולכן השכבה יוצאת מאוד עבה?

נאור (23:06 25.04.2016)

הבנתי… תודה!!
וכמובן תודה על המתכון ! 🙂

הדר (21:34 21.04.2016)

הי

הבן שלי אלרגי ולא אוכל שוקולד מריר. האם אפשר להחליף בקקאו? וגם לגבי המתכון של אצבעות שוקולד עם קוקוס.
תודה
הדר

מתכונים ב-10 דקות (23:05 21.04.2016)

היי הדר,
לגבי המתכון הזה לא חושבת שאפשר להמיר בקקאו כי מדובר בציפוי שמתקשה.
לגבי אצבעות שוקולד עם קוקוס, בשכבה התחתונה אני חושבת שאת יכולה להמיס חצי מיכל שמנת + 4 כפיות אבקת קקאו + 4 כפיות סוכר + 25 גרם חמאה/מרגרינה.
בשכבת העליונה- תכיני ציפוי שוקולד פשוט: כף וחצי קקאו + 2 כפות מלאות סוכר + 20 גרם חמאה/מרגרינה + 2 כפות מים.
חג שמח 🙂

רחלי (05:13 20.04.2016)

את הקצפת מקציפים?

מתכונים ב-10 דקות (08:40 20.04.2016)

לא, אין צורך להקציף, רק לערבב עם כף.
חג שמח 🙂

הדס (11:33 25.02.2016)

במה אפשר להחליף את אבקת הסוכר? זה אקוויולנטי לסוכר וניל?
תודה!

מתכונים ב-10 דקות (11:41 25.02.2016)

היי הדס,
אפשר להמיר את אבקת הסוכר בכף סוכר רגיל או סוכר וניל אבל קחי בחשבון שיכול להיות שירגישו מעט את הגרגירים לכן אולי כדאי להמיס את הסוכר קודם בשמנת ואז לערבב עם הקוקוס.

מוניקה (13:44 19.01.2016)

היי, במה אפשר להחליף את השמנת?

מתכונים ב-10 דקות (14:03 19.01.2016)

היי מוניקה,
במקום השמנת אפשר לשים אפשר לשים חלב או קרם קוקוס
או
כף חמאה/מרגרינה מומסת + 6-7 כפות חלב רגיל.
בהצלחה 😉

אילנה (20:39 23.04.2015)

מעולה, הכנתי לכבוד יום הולדת בצורת לב, בציפוי שינוי קל שמתי שמנת במקום שמן

מתכונים ב-10 דקות (21:29 23.04.2015)

מעולה! תודה על השיתוף 🙂

אורי (12:31 6.04.2015)

טעים מרשים וקל הכנה. קצר הרבה מחמאות על כלןם עבודה. האמת.. מכל הקינוחים שסחבתי לצפון הבאונטי וכוסיות הקוקוס גנאש שלך שהןכנו ללא מאמץ כמעט ברגע האחרון זכו למחמאות על הטעם ומראה. רוב תודות!!

מתכונים ב-10 דקות (12:49 6.04.2015)

תודה אורי! כיף גדול לשמוע 🙂
חג שמח!

אור (13:55 29.03.2015)

מזה תבנית קרח?

מתכונים ב-10 דקות (14:00 29.03.2015)

היי אור,
תבנית קרח זאת התבנית שמקפיאים בה קוביות קרח. תבנית עם שקעים קטנים שממלאים במים ומכניסים למקפיא. אם אין לך תבנית כזאת אפשר להכין כדורים.
יום נעים 🙂

יעל (12:39 24.03.2015)

הכנתי לפי המתכון 1:1, הקוביות נשלפו בקלות והציפוי יצא פשוט מעולה!!!
בתור חובבת קוקוס מושבעת, זה באונטי משובח וביתי. מעולה לפסח הקרב ובא 🙂
תודה רבה וחג שמח!

מתכונים ב-10 דקות (12:47 24.03.2015)

היי יעל,
שמחה לשמוע! תודה לך שחזרת לשתף 🙂
חג שמח!

שרית ק (19:15 21.03.2015)

עשיתי סרופ מיפל כי לא היה לי דבש ביחד עם פצפומי אורז טחון יצא מהמם ממש!

מתכונים ב-10 דקות (20:28 21.03.2015)

מצוין! תודה שרית ושבוע טוב 🙂

רונית (15:27 13.03.2015)

שלום.
אני מכינה את הדבר הזה עם בוטנים גרוסים ואני רוצה עדיין לשים שוקולד במקום דבש.
אפשר עזרה עם הרכיבים?

מתכונים ב-10 דקות (15:57 13.03.2015)

הי רונית,
הדבש הוא רק כדי לחבר בין הבוטנים הגרוסים. ציפוי שוקולד מומלץ להכין בכל מקרה.
הכוונה: כוס בוטנים גרוסים + 1-2 כפות מלאות דבש – לערבב היטב, ליצור כדורים או לדחוס לתבנית קרח משומנת ולהקפיא.
לאחר כשעה – להכין את ציפוי השוקולד מכף שמן + חבילת שוקולד מריר מומסת ולצפות כל יחידה.
בהצלחה ושבת שלום 😉

מיטל (16:23 11.03.2015)

אפשר לשים שמנת לבישול במקום שמנת מתוקה?

מתכונים ב-10 דקות (16:33 11.03.2015)

הי מיטל,
לא ניסיתי אבל אני לא חושבת שאמורה להיות בעיה. ההבדל הוא ששמנת לבישול פחות מתוקה ובעלת אחוזי שומן יותר נמוכים.
תנסי לשים ואם את רואה שהתערובת לא מתגבשת תוסיפי לתערובת הקוקוס כף חמאה מומסת.

מיטל (09:12 12.03.2015)

גם עם שמנת לבישול, פשוט מושלם!

מתכונים ב-10 דקות (09:22 12.03.2015)

תודה מיטל, איזה כיף שחזרת לעדכן 🙂

אילנה. (11:20 11.03.2015)

נראה מעולה!!!
רציתי לשאול האם זה אפשרי לעשות את העוגיות האלה בתבנית קרטון של ביצים או שהן לא נוחות?

מתכונים ב-10 דקות (11:30 11.03.2015)

היי אילנה,
פחות מתאים להכין בתבנית קרטון.
אם יש לך תבנית קרחונים זה מצוין ואם לא פשוט תגלגלי לכדורים בעזרת הידיים 😉
יום נפלא!

מירי (08:56 11.03.2015)

האם אפשר משהו אחר במקום שמנת מתוקה או צמחית לבאונטי?

מתכונים ב-10 דקות (09:19 11.03.2015)

היי מירי,
אפשר לשים במקום השמנת:
* חלב קוקוס או קרם קוקוס
* כף חמאה/מרגרינה מומסת + 6-7 כפות חלב רגיל.
יום נעים 🙂

גדא (13:37 10.03.2015)

אני רוצה להכין אבל אין לי את משטח של הקרח אפשר לעשות כדורים רגיל בידים ??

מתכונים ב-10 דקות (13:48 10.03.2015)

היי גדא,
כן, אפשר להכין כדורים קטנים בעזרת הידיים ולהכניס למקרר או למקפיא למשך כשעה ורק אח”כ לטבול בציפוי השוקולד.

גדא (13:26 10.03.2015)

אני מאוד רוצה להכין היום אבל יש לי שטח של קרח אבל קטן מדיי
אפשר להכין את הכדורים רגיל בידידם ולשים אותם במקרר?

שרית (11:53 8.03.2015)

מעולה.אז אם הבנתי נכון .כוס קורנפלקס תירס .ו7כפות דבש?
אגגב בדקתי היום את המתכונים של פסח .אוהו אני כבר מחכה להכין אותם

מתכונים ב-10 דקות (12:00 8.03.2015)

לא, זה המון דבש. מזל ששאלת 🙂
תתחילי מכף אחת של דבש, תערבבי היטב עם פירורי הקורנפלקס ותוסיפי עוד לפי הצורך, עד שנראה לך שהתערובת מספיק דביקה. לאחר שאת דוחסת את התערובת לתבנית קרח או מכינה מזה כדורים, תכניסי את זה למקפיא למשך שעה, כי זה מה שעוזר לתערובת להתגבש ולהתחבר. אח”כ תצפי בשוקולד.

שרית (09:34 8.03.2015)

אוהו.אני מאד רוצה לעשות את זה אבל אני לא אוהבת קוקוס יש לך תחליף לקוקוס ?
תודה רבה רבה

מתכונים ב-10 דקות (10:55 8.03.2015)

היי שרית,
את יכולה לשים במקום הקוקוס תערובת של שקדים ואגוזים טחונים דק רק שבמקום שמנת ואבקת הסוכר אני ממליצה לשים דבש כדי שהתערובת תדבק ותתחבר (כ המרקם שלהם שונה מקוקוס ושמנת לא מספיקה פה).
אותו דבר לגבי קורנפלקס תירס או פצפוצי אורז טחונים.
אם תנסי משהו מזה אשמח לקבל עדכון 😉
שבוע מצוין:)

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.