מצרכים להכנת לחמניות ללא שמרים
- תבנית שקעים/מאפינס (מומלץ מסיליקון)
- 2 כוסות קמח מנופה
- 2 כפיות מלאות אבקת אפייה
- רבע כפית מלח
- 2 כפות גדושות סוכר
- 1 מיכל יוגורט (200 מ”ל)
לקישוט:
- ביצה טרופה ושומשום
איך מכינים לחמניות ללא שמרים?
- מחממים תנור ל200 מעלות.
- מערבבים בקערה (בעזרת כף) את כל החומרים לפי הסדר בו רשומים עד לקבלת בצק דביק (הערבוב צריך להיות קצר ומהיר כדי לשמור על אווריריות הלחמניות). הערה: אם במקרה הבצק יוצא יבש יש להוסיף כמה כפות חלב בהדרגה או ביצה.
- משמנים תבנית שקעים וממלאים את השקעים בבצק בעזרת כף . מורחים ביצה טרופה בחלק העליון ומפזרים שומשום.
- אופים במשך כ-20 דקות עד להזהבה. מוציאים מהתנור ומשחררים בזהירות את הלחמניות מהתבנית.הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
לחמניות ללא שמרים לחמניות מהירות לחמניות מקמח תופח לחמניות בלי שמרים
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
384 תגובות
כניסה
384 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














