זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 4 מנות
סוג: חלבי
4 כפות (40 מ”ל) שמנת מתוקה
50 גרם שוקולד לבן או בלונדי
3 כפות סוכר
חצי כוס (120 מ”ל) שמנת מתוקה
כוס (240 מ”ל) חלב
רוטב בייגלה מלוח:
שליש כוס (80 מ”ל) שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד לבן בלונדי או קרמל
4 כפות חלב ממותק מרוכז
רבע כפית מלח
לפיזור מעל: בייגלה במלח מפורר
-מניחים בקערה שוקולד לבן ו-4 כפות שמנת מתוקה וממיסים במיקרוגל. מערבבים עד לתערובת חלקה.
-מוסיפים סוכר ומערבבים היטב. מוזגים חלב וחצי כוס שמנת המתוקה ומערבבים עד שהסוכר נמס.
-מעבירים את התערובת לכוס הערבול של הנינג’ה קרימי, שימו לב שאתם לא עוברים את קו המילוי המקסימלי. מכסים ומקפיאים למשך 24 שעות.
-לאחר 24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.
-מכינים את הרוטב: מניחים בקערה שליש כוס שמנת וקוביות שוקולד בלונדי/קרמל ומחממים במיקרוגל כחצי דקה עד להמסה. מערבבים לתערובת חלקה. מוסיפים חלב מרוכז ורבע כפית מלח ומערבבים.
-כשהגלידה מוכנה, מעבירים לכוסות גלידה (או גביעים), מעל שמים את הרוטב ומפזרים פירורי בייגלה.
*ניתן לשמור במקפיא עד שבועיים.
View this post on Instagram
- מרק גזר ובטטה |
- מרק קרם ברוקולי |
- שניצלונים וחזה עוף בנינג’ה |
- מרק בשר בנינג’ה |
- עופות בגריל |
- פרגיות ושוקיים בנינג’ה
היי, המתכון נראה מצוין!
קניתי בסופר ממרח קרם ביגלה, נראה לך שאפשר להשתמש בו?
אולי לערבב בתנועות קיפול עם הגלידה?
נראה לי שכן
בתנועות קיפול עדיף
תודה על המענה, ניסיתי בדיוק כך – ערבוב בעדינות עם הגלידה (הכנתי בלי נינג’ה, עם מיקסר ופודינג).
ערבבתי וטעמתי, הוספתי וטעמתי, עד שהחלטתי שזה מספיק 🙂
יצא ממש ממש טעים!
תודה שחזרת לעדכן🙂
האם ניתן להשתמש בשוקולד לבן רגיל ורכיבים נוספים שיתנו את הטעם הבלונדי?
תוסיפי קמצוץ מלח.
לכמה תבניות אינגליש קייק זה מתאים?
לא יותר מתבנית אחת.
היי,
נהנית מאד מהמתכונים!
מה אפשר לשים במקום חלב מרוכז ממותק? או שאפשר לוותר?
היי
לא מומלץ לוותר על חלב מרוכז כי הוא זה שנותן את המרקם של הגלידה. בלעדיו המרקם יהיה קצת יותר קשה.
שלום ותודה על המתכון,
אשמח אם תוכלי לתת הוראות גם למי שאין את מכשיר הנינג’ה המהולל. ואני מניחה שלהרבה אין אותו. תודה
היי
ממיסים במיקרו:
4 כפות שמנת מתוקה
50 גרם שוקולד לבן או בלונדי
מקציפים במיקסר:
מיכל שמנת מתוקה
שליש כוס חלב מרוכז
1-2 כפות אינסטנט פודינג וניל
ומוסיפים את תערובת השוקולד שהמסנו בהתחלה
במידה ואין לי נינג’ה קרימי אני יכולה להשתמש בנינג’ה רגילה עם 4 שלבי עירבוב (מחלש לחזק) ?
אם כן באיזה שלב לבחור?
היי
מה הכוונה נינג’ה רגיל? איזה דגם?
אפשר להכין במיקסר:
4 כפות שמנת מתוקה
50 גרם שוקולד לבן או בלונדי
*את שני אלה ממיסים במיקרו
מקציפים במיקסר:
מיכל שמנת מתוקה
שליש כוס חלב מרוכז
1-2 כפות אינסטנט פודינג וניל
ומוסיפים את תערובת השוקולד שהמסנו בהתחלה