שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 4 מנות

סוג: חלבי

רכיבים

4 כפות (40 מ”ל) שמנת מתוקה

50 גרם שוקולד לבן או בלונדי

3 כפות סוכר

חצי כוס (120 מ”ל) שמנת מתוקה

כוס (240 מ”ל) חלב

רוטב בייגלה מלוח:

שליש כוס (80 מ”ל) שמנת מתוקה

100 גרם שוקולד לבן בלונדי או קרמל

4 כפות חלב ממותק מרוכז

רבע כפית מלח

לפיזור מעל: בייגלה במלח מפורר

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מניחים בקערה שוקולד לבן ו-4 כפות שמנת מתוקה וממיסים במיקרוגל. מערבבים עד לתערובת חלקה.

-מוסיפים סוכר ומערבבים היטב. מוזגים חלב וחצי כוס שמנת המתוקה ומערבבים עד שהסוכר נמס.

-מעבירים את התערובת לכוס הערבול של הנינג’ה קרימי, שימו לב שאתם לא עוברים את קו המילוי המקסימלי. מכסים ומקפיאים למשך 24 שעות.

-לאחר 24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.

-מכינים את הרוטב: מניחים בקערה שליש כוס שמנת וקוביות שוקולד בלונדי/קרמל ומחממים במיקרוגל כחצי דקה עד להמסה. מערבבים לתערובת חלקה. מוסיפים חלב מרוכז ורבע כפית מלח ומערבבים.

-כשהגלידה מוכנה, מעבירים לכוסות גלידה (או גביעים), מעל שמים את הרוטב ומפזרים פירורי בייגלה.

*ניתן לשמור במקפיא עד שבועיים.

 

ראו גם
ניוקי עננים צבעוניניוקי עננים צבעוני
לחמניות בריוש לחמניות בריוש
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
רות (22:26 7.10.2024)

היי, המתכון נראה מצוין!
קניתי בסופר ממרח קרם ביגלה, נראה לך שאפשר להשתמש בו?
אולי לערבב בתנועות קיפול עם הגלידה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:36 8.10.2024)

נראה לי שכן
בתנועות קיפול עדיף

avatar
רות (20:27 8.10.2024)

תודה על המענה, ניסיתי בדיוק כך – ערבוב בעדינות עם הגלידה (הכנתי בלי נינג’ה, עם מיקסר ופודינג).
ערבבתי וטעמתי, הוספתי וטעמתי, עד שהחלטתי שזה מספיק 🙂
יצא ממש ממש טעים!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:17 8.10.2024)

תודה שחזרת לעדכן🙂

avatar
לאה (22:35 4.12.2023)

האם ניתן להשתמש בשוקולד לבן רגיל ורכיבים נוספים שיתנו את הטעם הבלונדי?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:20 5.12.2023)

תוסיפי קמצוץ מלח.

avatar
לאה (12:15 4.12.2023)

לכמה תבניות אינגליש קייק זה מתאים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:10 4.12.2023)

לא יותר מתבנית אחת.

avatar
רחל (10:20 30.06.2023)

היי,
נהנית מאד מהמתכונים!
מה אפשר לשים במקום חלב מרוכז ממותק? או שאפשר לוותר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:49 30.06.2023)

היי
לא מומלץ לוותר על חלב מרוכז כי הוא זה שנותן את המרקם של הגלידה. בלעדיו המרקם יהיה קצת יותר קשה.

avatar
מרים (10:47 29.06.2023)

שלום ותודה על המתכון,
אשמח אם תוכלי לתת הוראות גם למי שאין את מכשיר הנינג’ה המהולל. ואני מניחה שלהרבה אין אותו. תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:29 29.06.2023)

היי
ממיסים במיקרו:
4 כפות שמנת מתוקה
50 גרם שוקולד לבן או בלונדי
מקציפים במיקסר:
מיכל שמנת מתוקה
שליש כוס חלב מרוכז
1-2 כפות אינסטנט פודינג וניל
ומוסיפים את תערובת השוקולד שהמסנו בהתחלה

avatar
אלישבע (09:21 29.06.2023)

במידה ואין לי נינג’ה קרימי אני יכולה להשתמש בנינג’ה רגילה עם 4 שלבי עירבוב (מחלש לחזק) ?
אם כן באיזה שלב לבחור?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:58 29.06.2023)

היי
מה הכוונה נינג’ה רגיל? איזה דגם?
אפשר להכין במיקסר:
4 כפות שמנת מתוקה
50 גרם שוקולד לבן או בלונדי
*את שני אלה ממיסים במיקרו
מקציפים במיקסר:
מיכל שמנת מתוקה
שליש כוס חלב מרוכז
1-2 כפות אינסטנט פודינג וניל
ומוסיפים את תערובת השוקולד שהמסנו בהתחלה

לקריאת כל התגובות