זמן הכנה: 5 דקות
סוג: חלבי
רכיבים
¾ כוס (180 מ”ל) שמנת מתוקה
כוס (240 מ”ל) חלב
רבע כוס (50 ג’) סוכר
תוספת: 3 אצבעות קינדר, כפית מלאה ממרח קינדר/נוטלה/אגוזי לוז
אופן ההכנה
-ממלאים את כוס הערבול של נינג’ה קרימי בשמנת מתוקה, חלב וסוכר ומערבבים עד שהסוכר נמס (שימו לב שאתם לא עוברים את קו המילוי המקסימלי).
-מכסים ומקפיאים למשך 24 שעות.
-לאחר 24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.
-כשהגלידה מוכנה יוצרים בעזרת כף חור בקוטר כ-4 ס”מ עד שמגיעים לתחתית הכוס וממלאים בכף ממרח ובאצבעות קינדר חתוכות.
-מכסים את הכוס, מרכיבים במקומה במכשיר ולוחצים על תכנית “תוספות”.
-כאשר מוכן מוציאים את הגלידה מהכוס בעזרת כף ומגישים מיד.
ראו גם
- עופות שלמים בנינג’ה |
- פרגיות ושוקיים בנינג’ה |
- המבורגר בנינג’ה |
- פוקצה בטאבון נינג’ה |
- ארוחת בשרים בנינג’ה |
- כנפיים בנינג’ה גריל
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים אחרונים
אפשר לעשות את זה גם עם שוקלוד אחר כי אנחנו לא אוכלים את הכשרות של הקינדר אז עם מה אפשר לעשות את זה?
כן אפשר עם כל שוקולד חלב אחר.
שלום לך אפרת
יצא מאוד טוב, אני מתחברת למתכונים שלך
אני מנסה הכל
תודה רבה
תודה שירן🧡
הכנתי את זה בבית לילדיי
זה יצא טעים!!!
תודה רבה על המתכון
שמחה שיצא טעים🙂