שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 5 דקות

סוג: חלבי

רכיבים

¾ כוס (180 מ”ל) שמנת מתוקה

כוס (240 מ”ל) חלב

רבע כוס (50 ג’) סוכר

תוספת: 3 אצבעות קינדר, כפית מלאה ממרח קינדר/נוטלה/אגוזי לוז

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-ממלאים את כוס הערבול של נינג’ה קרימי בשמנת מתוקה, חלב וסוכר ומערבבים עד שהסוכר נמס (שימו לב שאתם לא עוברים את קו המילוי המקסימלי).

-מכסים ומקפיאים למשך 24 שעות.

-לאחר 24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.

-כשהגלידה מוכנה יוצרים בעזרת כף חור בקוטר כ-4 ס”מ עד שמגיעים לתחתית הכוס וממלאים בכף ממרח ובאצבעות קינדר חתוכות.

-מכסים את הכוס, מרכיבים במקומה במכשיר ולוחצים על תכנית “תוספות”.

-כאשר מוכן מוציאים את הגלידה מהכוס בעזרת כף ומגישים מיד.

ראו גם
נגיסי כרוביתנגיסי כרובית
קוקטייל מרטיני קוקטייל מרטיני
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
שיראל (19:00 20.11.2024)

אפשר לעשות את זה גם עם שוקלוד אחר כי אנחנו לא אוכלים את הכשרות של הקינדר אז עם מה אפשר לעשות את זה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:01 20.11.2024)

כן אפשר עם כל שוקולד חלב אחר.

avatar
שירן לוי אורן (14:44 18.11.2024)

שלום לך אפרת
יצא מאוד טוב, אני מתחברת למתכונים שלך
אני מנסה הכל
תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:42 18.11.2024)

תודה שירן🧡

avatar
ליה פרקש (16:09 25.10.2024)

הכנתי את זה בבית לילדיי
זה יצא טעים!!!
תודה רבה על המתכון

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:34 25.10.2024)

שמחה שיצא טעים🙂