זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 4 מנות
סוג: חלבי
כף גבינת שמנת
כפית תמצית וניל
רבע כוס (50 ג’) סוכר
¾ כוס (180 מ”ל) שמנת מתוקה
כוס (240 מ”ל) חלב
תוספות (לפי הטעם): שברי אוראו, פקאן מסוכר קצוץ, שוקולד נוגט קצוץ, שוקולד לבן קצוץ, שוקולד צ’יפס בטעם קרמל.
-שמים בקערה גבינת שמנת ומכניסים למיקרוגל ל – 10 שניות. מוסיפים סוכר ותמצית וניל ומערבבים היטב. מוזגים לקערה חלב ושמנת מתוקה ומערבבים עד שהסוכר נמס.
-מעבירים את התערובת לכוס הערבול של הנינג’ה קרימי, שימו לב שאתם לא עוברים את קו המילוי המקסימלי. מכסים ומקפיאים למשך 24 שעות.
-לאחר 24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.
-כשהגלידה מוכנה יוצרים בעזרת כף חור בקוטר כ-4 ס”מ עד שמגיעים לתחתית הכוס וממלאים בתוספות שאוהבים.
-מרכיבים את הכוס במקומה במכשיר ולוחצים על תכנית “תוספות”.
-כאשר מוכן מוציאים את הגלידה מהכוס בעזרת כף ומגישים מיד.
*ניתן לשמור במקפיא עד שבועיים.
- פוקצה בטאבון נינג’ה |
- ארוחת בשרים בנינג’ה |
- כנפיים בנינג’ה גריל |
- פיצה בטאבון נינג’ה |
- גלידת קינדר |
- גלידה דלת קלוריות
אפשר להשתמש במכשיר נינג’ה קצת שונה אבל יש בא גם את תוכנית גלידה?
אמור לעבוד – בכל מתכון של גלידה.
יאוווווו תודה רבה! מתכון מוושלם.👍 באמת יותר טעים מהגלידות של מקדונלד’ס
איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️
יש לי את המכשיר, מאוד מוצלח, הגלידות יוצאות טעימות, רק יש לי בעיה שאולי לך יש פתרון,כשמכינים גלידת שוקולד שמים קקאו ואני קונה קקאו איכותי אבל כמה שאני מערבבת טוב תמיד בסוף המיכל מצטברות שאריות של קקאו🤷🏻♀️
היי
אפשר לנסות לערבב את הקקאו לפני עם מעט שמנת מתוקה כדי שימס ולא יידבק לדפנות.
אני עושה את זה, ניסיתי גם לחמם קצת את החלב, לא ממש עזר, זה נראה אחיד אבל אחרי הקפאה רואים מבחוץ שכבות. לא קורה לך?תודה על התשובה המהירה והמתכונים☺️
אני פחות אוהבת להשתמש בקקאו בגלידות ומעדיפה שוקולד מומס. אולי הסוג של הקקאו גורם לכך (למשל אם הוא דל שומן).
היי נראה ממש מגרה אבל יש בעיה קטנה אין לי מקרוגל חלבי האים אפשר לחמם בסיר במקום מקרוגל
תודה מראש מעריכה מאודדדדדד
היי
אפשר לחמם בסיר על אש נמוכה.
ולמי שאין נינג’ה?
נשמח אם תוכלי לכתוב מתחת לכל מתכון של נינג’ה- אפשרות הכנה ללא המכשיר.
תודה! 😃
היי
במקום כוס חלב רגיל אפשר לשים שליש כוס חלב מרוכז ולהקציף עד לקצפת יציבה.
אם אין לך אפשרות לשים חלב מרוכז תשימי שליש כוס חלב קר רגיל (במקום כוס) אבל המרקם יהיה קצת קשה לאחר הקפאה ולא גלידתי.