מתכון לבצק עלים ממולא בתערובת חצילים, גמבה ועגבניה - תוספת פרווה מושלמת לאירוח


*ניתן להכין את התערובת יום-יומיים לפני וביום ההגשה למלא בבצק עלים לאפות.אם נשארו לכם שאריות של בצק עלים אפשר להכין מקלות קינמון.
המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.