מצרכים להכנת קסטה ביתית
- ביסקוויטים מסוג “לוטוס”
- 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ”ל)
- 1/2 כוס חלב
- 3 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
- 3 כפות גדושות אינסטנט פודינג בטעם שוקולד
איך מכינים קסטה ביתית?
- מקציפים בקערה את השמנת המתוקה במשך כדקה. מוסיפים את החלב וממשיכים להקציף כחצי דקה נוספת עד שמתקבלת קצפת רכה.
- מחלקים את התערובת שהתקבלה ל2 קערות קטנות:
- *לקערה אחת מוסיפים 3 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל.
- *לקערה שניה מוסיפים 3 כפות גדושות אינסטנט פודינג בטעם שוקולד.
- מקציפים כל קערה בנפרד עד לקבלת קצפת יציבה.
- מורחים בקצה אחד של כל ביסקוויט מתערובת הוניל ובקצה השני מתערובת השוקולד. מניחים מעליו ביסקוויט נוסף ומהדקים קלות. בעזרת סכין מסירים את שאריות הקרם מסביב ומסדרים בתבנית.
- מעבירים להקפאה למשך כ-4 שעות לפחות לפני ההגשה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
181 תגובות
כניסה
181 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














