מצרכים להכנת כבד עוף בסילאן
- 8-9 חתיכות כבד עוף
- בצל גדול חתוך לפרוסות עגולות
תיבול:
- שליש כוס סילאן, כשליש כפית מלח וקמצוץ פלפל שחור
איך מכינים כבד עוף בסילאן?
- לשומרי כשרות- יש לצלות את הכבד לפני על אש גלויה.
- מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
- מזיזים את הבצל לצידי המחבת, מוסיפים את הכבדים ומטגנים כחצי דקה מכל צד.
- מתבלים בסילאן, מלח ופלפל שחור. מערבבים היטב, מבשלים במשך 4-5 דקות, עד למידת העשייה הרצויה, ומסירים מהאש.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
85 תגובות
כניסה
85 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות







