www.10dakot.co.il

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 22-27 דקות

מס’ מנות: 10 יחידות

סוג: חלבי/ פרווה

רכיבים
  • 1 דף פילו
  • 25 גרם חמאה/ מחמאה
  • 1 כף דבש
  • 1 כף גדושה סוכר חום
  • 1/2 כוס אגוזי מלך/ שקדים/ פקאן/ פיסטוקים קצוצים (ניתן לשלב לפי בחירה)
  • תרסיס שמן בטעם חמאה של פאם

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

אופן ההכנה

-מומלץ לקרוא לפני ההכנה: איך עובדים עם בצק פילו.

  1. מחממים במחבת חמאה, דבש וסוכר עד שהחמאה נמסה והתערובת מבעבעת (כדקה וחצי).
  2. מכבים את האש ומוסיפים מייד את תערובת האגוזים, מערבבים היטב ומצננים לטמפ’ החדר.
  3. מחממים תנור ל190 מעלות.
  4. פורשים דף פילו על משטח עבודה ומתיזים אותו בתרסיס שמן של פאם.
  5. מניחים את המלית לאורך בצד שבו מתחילים את הקיפול. מקפלים את השוליים ומגלגלים לצורה של סיגר.
  6. מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפיה, משמנים את החלק העליון והתחתון בתרסיס שמן ואופים 20-25 דקות עד להזהבה יפה.
    הפעל טיימר (20 דק’)
    +
    טיימר פועל
  7. מוציאים ומצננים. פורסים בזהירות עם סכין את הסיגר לעיגולים בעובי של 2 ס”מ ומגישים.

 

ראו גם
כדורי אורזכדורי אורז
שטרודל תפוחים מבצק פילו שטרודל תפוחים מבצק פילו
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

85 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות
לקריאת כל התגובות
שתפו