www.10dakot.co.il

עוגת סילאן ושוקולד

עוגת שוקולד בלי הרבה סוכר, מבוססת בעיקר על סילאן. טעימה ורכה.

אפרת סיאצ'י
מתכונים ב-10 דקות
עוגת סילאן ושוקולד
זמן הכנה

10 דקות

בישול/אפייה

30 דקות

כשר מסוג

מצרכים להכנת עוגת סילאן ושוקולד

  • תבנית אינגליש קייק
  • 2 ביצים
  • 2 כפות (25 ג’) סוכר
  • שליש כוס (80 מ”ל) שמן
  • שליש כוס (80 מ”ל) סילאן
  • חצי כוס (120 מ”ל) מיץ תפוזים
  • כוס (140 ג’) קמח תופח (או כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה)
  • כפית וחצי אבקת קקאו
  • רבע כפית אבקת סודה לשתיה

איך מכינים עוגת סילאן ושוקולד?

  1. מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
  2. מערבבים את כל החומרים לפי הסדר הרשום עד לקבלת תערובת אחידה (ניתן לערבב ידנית או במיקסר).
  3. יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ואופים במשך כ-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
    הפעל טיימר (30 דק’)
    +
    טיימר פועל
*מומלץ לעטוף את העוגה עם ניילון נצמד כ-5 דקות לאחר שהיא יוצאת מהתנור (האדים שמצטברים מרככים אותה והופכים אותה לעסיסית יותר). הערה: העוגה יוצאת במתיקות מתונה. לחיזוק המתיקות ניתן להוסיף 1-2 כפות סוכר נוספות.
ספרי מתכונים ב-10 דקות

המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!

גולשים משתפים

מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)

תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון

כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם

הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.

נסו גם את אלו
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
אוסף מתכונים נבחרים2
ספר מתכונים נבחרים2
מתכונים דיאטטיים
ספר מתכונים דיאטטיים
מתכונים ללא גלוטן
ספר מתכונים ללא גלוטן
מתכונים לילדים
ספר מתכונים לילדים
מתכונים לחגים ולאירוח
ספר מתכונים לחגים ואירוח
עוגות עוגיות וקינוחים
ספר עוגיות עוגיות וקינוחים
אוסף מתכונים נבחרים
ספר מתכונים נבחרים
מחפשים מתכונים נוספים?
תוספות
קינוחים ומתוקים ללא גלוטן
קינוחים ומתוקים
עוף ובשר
עוגות יום הולדת
מתכונים צמחוניים
103 תגובות
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

103 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות