מצרכים להכנת עוגת סילאן ושוקולד
- תבנית אינגליש קייק
- 2 ביצים
- 2 כפות (25 ג’) סוכר
- שליש כוס (80 מ”ל) שמן
- שליש כוס (80 מ”ל) סילאן
- חצי כוס (120 מ”ל) מיץ תפוזים
- כוס (140 ג’) קמח תופח (או כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה)
- כפית וחצי אבקת קקאו
- רבע כפית אבקת סודה לשתיה
איך מכינים עוגת סילאן ושוקולד?
- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
- מערבבים את כל החומרים לפי הסדר הרשום עד לקבלת תערובת אחידה (ניתן לערבב ידנית או במיקסר).
- יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ואופים במשך כ-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
הפעל טיימר (30 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
103 תגובות
כניסה
103 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

