מצרכים להכנת טורטיה במילוי בשר טחון
- חבילת טורטיות (ניתן לקנות בכל סופר)
- 500 גרם בשר טחון
- 1 בצל גדול קצוץ
- 1 גזר בינוני קצוץ דק
- 1 גמבה קצוצה דק
- 1 כוס פטריות קצוצות דק
- חצי כוס זיתים ירוקים קצוצים דק
תיבול:
- 2 כפות רסק עגבניות, 3 כפות רוטב צ’ילי מתוק, כפית פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור לפי הטעם
איך מכינים טורטיה במילוי בשר טחון?
- מטגנים בצל במחבת עד להזהבה קלה ומוסיפים את הבשר הטחון. מערבבים במשך מספר דקות עד שהבשר משחים קלות.
- במקביל ובמחבת נפרדת, מטגנים את כל הירקות (גזר, גמבה, פטריות וזיתים) מספר דקות עד שהגזר מתרכך.
- מעבירים את הירקות למחבת עם הבשר, מתבלים ברסק עגבניות, צ’ילי מתוק, פפריקה, מלח ופלפל שחור. מערבבים היטב 2 דקות ומסירים מהאש.
- מחממים טורטיה במחבת כ-3 שניות מכל צד או מכניסים למיקרוגל ל-5 שניות (על מנת שהטורטיה תהיה גמישה בעת הקיפול). מניחים במרכז (ובצד שבו אנו מתחילים את הקיפול) את מילוי הבשר ומגלגלים את הטורטייה.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
165 תגובות
כניסה
165 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות







