מתכונים ב-10 דקות

מתכונים קלים, מהירים וטעימים

dontate-top-banner

המרת תבניות

המרת תבניות

גודל התבניות (המדידה היא מקצוות החלק העליון של התבנית):

תבנית מאפינס שקעים – קוטר 7 ס"מ, עומק 3.5  (נפח שליש כוס)

תבנית מאפינס מאלומיניום – קוטר 8 ס"מ, עומק 4 (נפח חצי כוס)

תבנית אינגליש קייק – 10X31 (עומק 5 ס"מ)

תבנית אינגליש קייק קצרה- 10X23  (עומק 5 ס"מ)

תבנית מרובעת בינונית (קטנה) – 22X31 (עומק – 5 ס"מ)

תבנית מרובעת בינונית גדולה- 32X25 (עומק – 6 ס"מ)

תבנית מרובעת ענקית (בגודל של תבנית התנור)-  32X40 (עומק – 5 ס"מ)

 

המרת מידות של תבניות מאלומיניום:

תבנית מאפינס יחידה מאלומיניום קוטר 8

12 מאפינס (בקוטר 8)  = תבנית עגולה 22

8 מאפינס (בקוטר 8) = תבנית אינגליש קייק

6 מאפינס (בקוטר 8)  = תבנית אינגליש קייק קצרה

 

תבנית מאפינס מסיליקון קוטר 7

12 מאפינס (בקוטר 7) = תבנית אינגליש קייק

8 מאפינס (בקוטר 7) = תבנית אינגליש קייק קצרה

 

תבנית אינגליש קייק

1 תבנית אינגליש קייק =תבנית עגולה בקוטר 20  (עומק – 5 ס"מ)

2 תבניות אינגליש קייק = תבנית מרובעת בינונית-קטנה = תבנית עגולה בקוטר 24

3 תבניות אינגליש קייק = תבנית מרובעת בינונית-גדולה = תבנית עגולה בקוטר 26  בעומק 9 ס"מ

4 תבניות אינגליש קייק= 2 תבניות מרובעות (קטנות) = 2 תבניות עגולות בקוטר 24 = תבנית מרובעת ענקית 32X40 = תבנית עגולה 28 (בעומק 10 ס"מ)

תבנית אינגליש קייק קצרה = תבנית עגולה בקוטר 18

תבנית עגולה 24 (עומק 6) = תבנית עגולה 28 (עומק 4 ס"מ)

 

חשוב לשים לב!

*זמן האפיה משתנה לפי גודל התבנית, ככל שהתבנית גדולה יותר, זמן האפיה מתארך.

*במידה שממירים לתבנית גדולה יותר מומלץ לאפות בחום נמוך יותר אחרת העוגה תראה שחומה מבחוץ אך לא אפויה מבפנים.

*לרוב זמן אפיה בתבנית סיליקון יהיה ארוך יותר מזמן האפיה בתבנית ממתכת/אלומיניום.

תבניות אפיה

אשמח לשמוע איך יצא לכם בתגובות למטה 🙂

אהבתם? שתפו

125 תגובות

הוסף תגובה
  1. הי אפרת!
    ראשית, תודה על המתכונים הנהדרים! אני נעזרת בהם המון!
    האם אפשר להכין פאי שוקולד במקום בתבנית פאי בקוטר 26, בתבנית מלבנית? אם כן, באיזה גודל?

    1. היי אורית,
      אם את רוצה שהשוליים יהיו גבוהים אז אפשר להכין בתבנית מלבנית בגודל 31X22.

  2. היי שאלה אם יש לי מתכון ל2 אינגליש קייק קצרות ואני צריכה להכין עוגה גדולה של תבנית מלבנית ענקית 1,
    או 2 תבניות גדולות,יש מצב לעזרה ההמרה??

    1. מדובר בעוגה בחושה? כמה כוסות קמח יש במתכון של ה-2 אינגליש קייק קצרות?

    1. לדעתי התבנית תהיה קצת קטנה. זאת עוגה בחושה? כמה כוסות קמח יש במתכון?

    2. היי
      זה עוגת קרם גבינה שפירסמת באתר
      אם אקח שתי תבניות של 29×15 זה בסדר אפשר להשאיר את המתכון כמו שהוא?

    3. אפשר אבל העוגה תצא קצת נמוכה.
      מה שאפשר לעשות זה להגדיל רק את החומרים של עוגת גבינה אפויה או עוגת גבינה קרה. מה את מעדיפה שיהיה יותר? עוגה או קרם גבינה?

  3. היי שלום,
    יש לי מתכון לעוגת גבינה אפויה לתבנית בקוטר 24 והייתי מעוניינת לעשות את העוגה בתבנית חד פעמית בצורת לב גדולה.
    בכמה עליי להמיר את המידות?

    1. תודה על התשובה, ואם אין לי תבנית עגולה בקוטר הזה איזה תבנית מלבנית, מרובעת אצטר? שוב תודה, כייף שאת חוזרת עם תשובות מהירות

    2. אם יש לך תבנית מרובעת 20X20 ס"מ זה טוב.
      אם לא, זה יוצא קצת יותר מתבנית אינגליש קייק כך שאפשר להכין באינגליש קייק ואם נשארת בלילה למלא בכמה תבניות מאפינס.

    1. מה כמות הקמח במתכון המקורי? זה יעזור לי להעריך בכמה כדאי להכפיל.

  4. עוגת מוס שוקולד שאני מכינה ברינג 22, ואני רוצה להכין ברינג 40*30, בכמה להכפיל את החומרים
    תודה מירב

    1. היי מירב,
      הכוונה לרינג מלבני בגודל 30X40?
      אם כן, יש להכפיל ב2.5.

  5. אני רוצה להמיר תבנית בינונית גדולה, מבלי לשנות את כמות החומרים, לתבנית עגולה בגובה 6.5ס״מ לאיזה קוטר עלי להמיר 28 או 26?
    תודה על אתר נפלא.

    1. היי אתי,
      לא הבנתי את השאלה. מה מידות התבנית אותה את רוצה להמיר. אורך, רוחב וגובה.

  6. תודה רבה על התשובה, עוד שאלה, במידה והתבנית בקוטר 24 איזה קוטר צריך לחצי כמות? זו הזדמנות להגיד תודה ענקית על אתר מקסים ומתכונים טעימים, מאחלת שתמשיכי

  7. שלום, במידה ויש מתכון לעוגה לתבנית בקוטר 26, אני מעונינת לאפות חצי כמות, איזה קוטר תבנית אני צריכה, תודה

  8. מעוניינת להמיר עוגה מתבנית אניגליש קייק 36 לתבנית עגולה או מלבנית. לאיזה גדלים של תבניות (עגולה/מלבנית) עליי לעות זאת ?

  9. הייי
    יש לי מתכון לעוגת גבינה אפויה לתבנית 24 עגולה והייתי מעוניינת לאפות בחד פעמי – באיזה גודל תבנית כדאי לי לאפות על מנת שהעוגה לא תצא נמוכה ?
    ושאלה נוספת אם אני רוצה לאפות את עוגת הגבינה לכמות גדולה של אנשים האם כדאי לי להכפיל את הכמויות עבור התבנית חד פעמית הכי גדולה ?

    1. כדאי לאפות בתבנית מלבנית קטנה בגודל 22X31.
      אם הכמויות לעוגת הגבינה הם לתבנית 24 אז אם תכפילי כמויות זה אמור להתאים לתבנית ענקית חד פעמית.

  10. היי
    ראיתי את התגוהות המועילות פה ויש לי גם שאלה יש לי מתכון לעוגת שוקולד לילדים עגולה בגודל 24 אבל אני רוצה להכין בתבנית מרובעת בגודל 28.5 על 19.1 האם עליי לשנות, להגדיל או להקטין כמויות?
    תודה רבה מראש!

    1. תודה רבה על התשובה
      אם אפשר עוד שאלה קטנה, מה הכמויות לגנאש שוקולד עבור העוגה?
      כמה תפיסות שוקולד וכמה שמנת מתוקה?

  11. שלום, פעם ראשונה אני נעזרת במידע. מחמם לראות את התשובות לכל השאלות. רוצה להודות על העזרה. תודה!!

  12. היי
    יש לי מתכון לעוגת שוקולד לתבנית 24 ואני רוצה לעשות אותה בתבנית אינגליש קצרה בכמה אני צריכה להפחית כמויות?
    המתכון
    5 ביצים גדולות
    140 גרם חמאה
    280 גרם שוקולד מריר
    2 כפות ברנדי
    120 גרם סוכר
    תודה

    1. 2 ביצים גדולות
      50 גרם חמאה
      100 גרם שוקולד מריר
      ¾ כף ברנדי
      45 גרם סוכר

  13. הי,יש לי מתכון לרינג עגול בקוטר 22,
    האם רינג בצורת לב גם קוטר 22 זהה לרינג העגול?
    שניהם גובה 10,
    נראה שהלב הוא יותר קטן ויש בו פחות שטח מהעגול

  14. היי,
    יש לי מתכון לעוגה לגודל תבנית מלבנית גדולה 32*25 ואני רוצה להכין עוגה בתבנית ענקית 40*32,בכמה אני צריכה להכפיל את החומרים??

  15. היי,
    יש לי מתכון לתבנית עגולה בקוטר 18 ואני רוצה להמיר לתבנית עגולה שטוחה של פאי (נדמה לי קוטר 26 בערך). בכמה עליי להכפיל?
    תודה רבה!!

    1. היי שרה,
      אם המתכון הוא לתבנית רגילה בקוטר 18 ואת רוצה להמיר לתבנית פאי שהיא שטוחה/נמוכה אז יש להכפיל כמויות ב-1.5.

  16. הי,
    יש לי מתכון שמיועד לתבנית מרובעת 20*20. אני רוצה להכין אותו בתבנית מרובעת ענקית (32*40). בכמה עלי להכפיל את הכמויות?

  17. הי אפרת
    יש לי מתכון מהמם לעוגת גבינה שאני אופה בתבנית עגולה קוטר 26.
    רוצה להמיר לתבנית חד"פ אלומניום גודל בינוני (אחד פחות הענקית מגודל תנור)
    נראה לך שיהיו שינויי כמויות במתכון?

  18. היי. עוקבת אחרי כל המתכונים המהממים
    אני רוצה להכין עוגה ברינג 26 סמ. אני רק לא בטוחה מה הגדול של הרינג שיש לי.. איך אני בודקת את זה ?? תודה רבה

    1. היי דניאל,
      אפשר למדוד את הקוטר העליון של הרינג/תבנית בעזרת סרגל או מטר מדידה.

  19. היי, רוצה לאפות בתבנית זכוכית של איקאה בגודל 18*27 . האם אני יכולה להשתמש במתכונים שמתאימים ל-2 תבניות אינגליש קייק ?
    תודה מראש,

  20. הי.
    יש לי מתכון לעוגת וקלוד מהירה שמתאים לתבנית קוטר 26.
    רציתי לעדות עוגה דווקא קטנה וגבוהה, ושמתי בתבנית 20.
    זמן האפייה התארך לי מאוד. הפנים היה נוזלי ובחוץ אפוי. הגיוני?
    בכמה זמן להאריך כשמקטינים רק את התבנית ולא את כמות הבלילה?

    1. היי נאוה,
      בדר"כ ככל שהכמות קטנה יותר זמן האפיה מתקצר אבל אם הכמות לא השתנתה למרות שאפית בתבנית בקוטר 20 אז אני מניחה שהתבנית היתה גבוהה ולכן זמן האפיה התארך.
      זמן האפיה משתנה בין תנור לתנור אז קשה לי להעריך. יש לאפות עד שקיסם יוצא יבש.

  21. שלום
    התוודעתי לאתרך לא מזמן, אתר מצוין
    עכשו מתחילה להתנסות במתכונים(:
    אני רק לא מבינה, איך אני אמורה לדעת מה הגודל של התבנית?כתוב עליה?כי לא הצלחתי לראות,אני תמיד מנחשת….
    איך בודקים?
    והאם במקום תבנית עגולה 24 תבנית מלבנית פחות מהתבנית הסטנדרט מקבילה בגודלה לתבנית עגולה 24?
    תודה לך (:
    חנוכה שמח

    1. היי שרה,
      במידה והתבניות אלומיניום עטופות, זה בדר"כ רשום על האריזה. אם קונים אותן ללא אריזה לא מצוין על התבנית עצמה. בכל מקרה, אם יש לך סרגל אפשר למדוד. המדידה היא מהשוליים העליונים של התבנית.
      כן, תבנית בקוטר 24 מקבילה בנפחה לתבנית מלבנית קטנה בגודל 31X22.
      חנוכה שמח 🙂

  22. היי,
    יש לי מתכון לעוגת שוקולד בתבנית קוגלהוף, אם ברצוני להמיר לתבנית מלבנית, לאיזה גודל עליי להמיר?
    אשמח למתכון לעוגת שוקולד בתבנית אינגליש שיוצאת גבוה ועמידה, כדי שיהיה אפשר לצפות ולקשט ( מתכננת להכין את הספרה 4 מ3 עוגות אינגליש)

    בנוסף, הייתי שמחה למתכון לפרוסטינג.
    תודה
    גלי

    1. היי גלי,
      לגבי עוגת השוקולד, כמה כוסות קמח יש במתכון?
      את מכינה בתבניות אינגליש קייק חד פעמיות? אם כן אני ממליצה על המתכון הזה – עוגת שוקולד. הכמות במתכון מתאימה ל-2 תבניות אינגליש קייק. ל-3 תבניות יש להכפיל את כל הכמויות ב1.5.
      אין לי מתכון לפרוסטינג אבל אני בטוחה שתוכלי למצוא בקלות בחיפוש מהיר ב"גוגל".
      שבוע נפלא 🙂

    2. שתים וחצי כוסות .

      המתכון הוא:
      חבילה קטנה של קמח תופח אסם
      שקית אבקת אפיה + שקית סוכר וניל
      שתי כוסות סוכר
      3/4,כוס קקאו
      3/4 כוס שמן
      כוס מים פושרים
      4 ביצים
      כוס מים רותחים אותם מוסיפים אחרי ערבוב שך כל שאר החומרים ושהכל הומוגני.
      עד היום תמיד אפיתי בתבנית קוגלהוף מסיליקון והיא תמיד יצאה גבוה ויפה.
      את העוגה רציתי לעשות בתבניות אינגליש וגם בתבנית מלבנית חד פעמית מכיון שלפנינו שני אירועים שונים.
      לדעתך לכמה תבניות אינגליש תספיק הבלילה הזאת והאם זה ילך גם במלבן

      אשמח גם אם יש לך מתכון לעוגת שוקולד גבוה בתבנית מלבנית.

    3. היי גלי,
      הכמות במתכון שרשמת מתאימה לתבנית מלבנית חד פעמית בגודל 22X31 או ל-3 תבניות אינגליש קייק. אם זו תבנית מלבנית בגודל 25X32 יכול להיות שהיא תצא בגובה סביר אבל לא גבוהה.
      המתכון הזה- עוגת שוקולד מתאים לתבנית מלבנית 31X21. אפשר להכפיל כמויות ב1.5 ואז הוא יתאים לתבנית מלבנית 25X32.

  23. קודם כל תודה לך על כל המתכונים המדהימים והמהירים באתר. רציתי לשאול אם ישנה עוגה מסוימת שאני רוצה להכין המתאימה לקוטר 22 ויש לי רק קוטר 26, פי כמה עלי להכפיל את כל המרכיבים?

    תודה רבה

    1. היי לואיזה,
      זה תלוי איזה עוגה מדובר (פאי, קרם, עוגה בחושה) ומה גובה תבנית 26. אם זו עוגה בחושה, כמה כוסות קמח יש במתכון של תבנית 22?

  24. ועוד שאלה.
    אני רוצה להכין בראוניז אם רשום לי כוס קמח. אז גמה צריך לשים פירורי ביסקיוויטים אם אני אמיר את הקמח לביסקיוויטים.
    תודה.

    1. היי ניצן,
      הכוונה בדר"כ לתבנית מלבנית קטנה בגודל 22X31
      בגדול יש להמיר באותה כמות אבל צריך לקחת בחשבון שבגלל שקמח סופח יותר נוזלים אז עם פירורים סביר להניח שהמרקם ייצא יותר לח ונימוח.

  25. כשאומרים תבנית עוף בינונית (כבר שמעתי משני אנשים שונים…), מתכוונים לתבנית בינונית גדולה (32*25?

  26. אם יש לי מתכון לעוגה שמתאימה לתבנית 24 ואני רוצה לאפות ב 26, האם להכפיל את הכמויות פי 1.5?

    1. תודה רבה! ורציתי לשאול עוד שאלה, אם אומרים במתכון לשים קמח ואבקת אפיה אפשר להחליף בקמח תופח?

    2. כן, במקום כוס קמח וכפית אבקת אפיה אפשר לשים כוס קמח תופח.
      שבת שלום 🙂

  27. אם אני רוצה להכפיל כמויות לעוגה שמיועדת לתבנית קוטר 22,באיזו תבנית אני יכולה להשתמש? עדיפות לתבנית עגולה

    1. היי דניאלה,
      הכמות עשויה להתאים לתבנית 26 חד פעמית (עומק 5 ס"מ) או תבנית 24 רגילה/נשלפת (לא חד פעמית).

  28. היי רציתי לדעת אם אני עושה עוגה בתבנית קוטר 26 במקום 24 האם צריך להוסיף משהו לעוגה או לשנות טמפרטורה? או שפשוט העוגה תצא קצת יותר נמוכה..? פשוט זה לא הבדל גדול במיוחד

    1. היי חן,
      כשאופים עוגה בתבנית גדולה יותר יש כמובן להכפיל את כל החומרים ב-1.5. הטמפרטורה נשארת אותו הדבר אבל משך זמן האפיה מתארך ב 10-15 דקות יותר.

  29. שלום,

    ראשית תודה על המתכונים המעולים!

    שנית, אני מעוניינת להכין את עוגת השוקולד העסיסית שבאתר שלך ורשום שם שזה מתאים לתבנית בינונית, 2 תבניות אינגלית קייק ותבנית עגולה 24.

    יש לי תבנית מתכת בצורת לב ואני מכינה בה את כלל המתכונים שמתאימים לתבנית בינונית בגודל 26X32 האם יתאים לשם?

    1. היי אתי,
      מומלץ שתכיני את הכמויות האלה:
      4 ביצים גדולות
      2 כוסות סוכר
      כוס ושליש שמן
      2.5 כוסות מים חמים
      3 כוסות קמח
      3 כפיות מלאות אבקת אפיה
      כפית אבקת סודה לשתיה
      6 כפות קקאו
      לציפוי שוקולד (מומלץ מאוד להכין): 150 שוקולד מריר + 3/4 כוס שמנת מתוקה או קצפת צמחית
      יום נפלא 🙂

  30. היי
    מעוניינת להכין עוגה בתבנית חד פעמית אלומיניום ענקית כשהמתכון הוא ל 3 תבניות אינגלייש קייק, כמה להוסיף?
    עוגת שוקולד בסיסית

    תודה!!

    1. היי,
      אם יש לך מתכון שהכמות בו מתאימה ל-3 אינגליש קייק אז יש להכפיל את כל הכמויות במתכון ב- 1.33 כדי שזה יתאים לתבנית ענקית בגודל של התנור.

  31. שלום לך
    האם תוכלי לכתוב לי מהן המידות המדויקות אורך ורוחה, של תבנית מלבנית מידה 22, 24, 26, 28?
    כמו כן, כשקונים תנורי אפייה יש להם תבניות גדולות מאוד ונמוכות מאוד. מדדתי את התבנית של התנור שלנו והיא בערך 40 ס"מ על 38 ס"מ.
    לתבנית כזו האם צריך להכפיל מתכונים של תבנית 24? 26? האם תוכלי לתת לי איזו הכוונה בהשוואה למתכון רגיל של עוגה שיש בה 2-4 ביצים- כשאני רוצה להכין בתבנית גדולה כזו, פי כמה לעשות?
    תודה רבה מראש וסליחה על השאלות הרבות.
    עטרי

    1. היי עטרי,
      כאומרים תבניות 22,24,26,28 מתכוונים לתבניות עגולות בקוטר הזה (לתבנית עגולה אין אורך ורוחב, יש רק קוטר שמודדים אותו מהשוליים העליונים של התבנית). שימי לב שיש גם נתון של עומק שזה קשור אם התבנית גבוהה או נמוכה (רשום בדף ליד כל תבנית).
      תבנית תנור סטנדרטית היא 40X32. תמדדי בבקשה פעם נוספת אם המידות שרשמת לי (40X38) נכונות וגם את העומק של התבנית שזה אומר הגובה ואז אני אוכל לחשב לך את הכמויות שאת צריכה להכין בתבנית הזאת.
      שבת שלום 🙂

  32. שלום, האם במתכון לפשטידת תירס ללא גלוטן ניתן להמיר תבנית מרובעת בגודל 20*20 ס"מ / 9 כלים אישיים בנפסח 1/3 כוס כ"א (80 מ"ל) בתבנית סיליקון של 12 מאפינס או בתבנית פאי?

    1. כוס קמח
      3/4 כוס שמן
      אבקת אפיה
      כוס סוכר
      5 ביצים
      כוס שוקולית
      חצי ריץ
      זה מתכון שטוב גם לפסח עם קמח תפו"א. אבל מלא זמן לא עשו אותו וכשאני ואחים שלי ניסינו להכין אותו, אז שמנו תנור על 180, זה היה כמעט שעה בתנור לפעמים אפילו יותר ואפילו נשרף לנו והוא תמיד תופח כאילו הכל בסדר ואחרי שזה מוכן ואנחנו מוציאים את זה, זה לאט לאט צונח ונהיה כמו ברוניז. אז אולי תוכלי לעזור גם עם זה?

    2. היי שירה,
      המתכון מתאים לתבנית 24 או תבנית בינונית קטנה בגודל 22X31.
      כנראה שהתנור שלך חזק יחסית ופעם הבאה כדאי לאפות על 170 מעלות. כדאי גם לשים כפית וחצי אבקת אפיה במקום שקית שלמה. עודף של אבקת אפיה גורם לעוגה לעלות מהר אבל גם לצנוח מהר.
      על איזה תוכנית אפיה את אופה? חשוב לאפות בתוכנית האפיה הרגילה (קו עליון וקו תחתון) כאשר העוגה צריכה להיות במרכז התנור. יש לשמן את התבנית לפני שיוצקים את הבלילה.
      בהצלחה ושנה טובה 🙂

    3. בעיקרון זה טוסטר אובן אז השאלה אם זה שונה שם? אפינו על התוכנית עם הקו התחתון והטורבו. וגם כמה זמן זה צריך להיות בתנור? ובכל מקרה וואו תודה רבה על כל העזרה, שאלנו הרבה אנשים ולא מצאנו מישהו שכל כך יודע אז ממש ממש תודה ושנה טובה 🙂

    4. היי שירה,
      אפיה בתוכנית הרגילה של חימום עליון וחימום תחתון (קו למעלה וקו למטה) היא הכי מומלצת. גם בתנור וגם בטוסטר אובן. אם אין לך תוכנית כזאת את יכולה לאפות על טורבו אבל על טמפרטורה נמוכה יותר, בסביבות 170-160 מעלות. יש לבדוק את העוגה עם קיסם (לנעוץ במרכז העוגה) לפי הזמן שרשום במתכון. אם הקיסם יוצא רטוב או פירורי יש להמשיך לאפות 5-10 דקות נוספות ולבדוק שוב וכך הלאה. יש להסתכל על העוגה במהלך האפיה ואם היא משחימה יותר מידי בחלק העליון יש להנמיך ב10-20 מעלות ולהמשיך לאפות.
      בהצלחה 🙂

  33. היי יש לי מתכון לעוגנ שהוא לתבנית עגולה בקוטר 18 בכמה אני צריכה להכפיל את המצרכים בשביל תבנית בקוטר 28?
    חג שמח

  34. היי,
    יש לי מתכון של תבנית מרובעת 20X20.
    בבית יש לי תבנית עגולה 26 או תבנית מרובעת 26X32 או אינגליש קייק.
    כמה אני צריכה להוסיף מהמתכון כדי שיתאים לאחת התבניות?
    המון תודה!

    1. היי ניצן,
      כדי שאוכל לתת לך תשובה יותר מדויקת אני צריכה לדעת מה זה המתכון (עוגה, בראוניז, מאפה או משהו אחר) וכמה קמח יש במתכון.
      בגדול לתבנית עגולה 26 יש להכפיל כמויות ב-2 או 2+1/4. אני מניחה שגם לתבנית 32X26 אותו הדבר.
      לתבנית אינגליש קייק אני מניחה שיש להשאיר את הכמויות כמו שהן או להפחית את הכמויות ברבע.
      שנה טובה 🙂

  35. היי,
    שאלה של מתחילה- אני מעוניינת לאפות עוגה בתבנית מלבנית בגודל 28, מה זה?? איך אני יודעת את הגודל הנכון של התבנית, הלכתי לחנות לכלים חד פעמיים ומדדו לי בס"מ. התבנית נראתה לי קטנה מידיי לעוגה שאני רוצה לאפות. האם אפשר לציין את האורך והרוחב של התבנית?
    תודה מראש,
    ורוניקה

    1. היי ורוניקה,
      יש תבניות עגולות שהן לפי קוטר ואז יש קוטר 20, 22, 24, 26, 28.
      ויש תבניות מלבניות שהן לפי אורך ורוחב (אגב המידות מצוינות בדף הזה).
      איזה תבנית מדדת בחנות? עגולה או מלבנית?

  36. היי
    אני מעויינת להכין פאי של 24 קוטר בחצי כמות במרשם המקורי. איזה גודל תבנית עגולה היא חצי של 24?
    תודה רבה

  37. היי
    יש לי תבנית פאי מלבנית ( אינגליש קייק )גודל 35 ס"מ אני רוצה להכין מתכון של פאי שמתאימה לתבנית פאי עגולה 24 האם זה מתאים או שצריך להפחית או להוריד מהכמות??
    אשמח לקבל את תשובתך..

    1. היי שיר,
      התבנית שיש לך היא קצת יותר גדולה מאינגליש קייק רגילה לכן אני חושבת שמבחינת נפח היא יותר קרובה לתבנית עגולה 22 (זה בהנחה והיא בגודל 35×10). אם זה הגודל את צריכה להפחית 25% מהכמויות (להכפיל כל כמות ב75%) או שתכיני את הכמות במתכון ואת העודף תמלאי בתבניות מאפינס.

חזור למעלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

כל הזכויות שמורות לאתר מתכונים ב10 דקות © 2013
אין להעתיק, לשכפל, להפיץ, למכור, לשווק מידע כלשהו מהאתר, לרבות תמונות וטקסטים, ללא קבלת אישור מראש ובכתב מהנהלת האתר
Frontier Theme | מפת אתר