שום דבר לא נמצא

שיפון ערך תזונתי

מאת: אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות, 10 מאי 2020

השיפון עשיר יותר במינרלים מאשר חיטה ולכן מזין יותר.

מומלץ בעיקר לסוכרתיים מאחר והוא מתפרק באופן איטי יותר מחיטה ומווסת את רמות הסוכר בדם.

מכיל סיבים תזונתיים, ויטמינים מקבוצת B, מינרלים כדוגמת מגנזיום ונוגדי חימצון.

השיפון מכיל פחות גלוטן, הוא בעל טעם חמצמץ ומרקם דחוס יותר.

ראו גם:
פיצה מקמח מלא ושיפון

ראו גם
תגובותתגובות

יציאה לחופשה:

שלום לכולם, יצאתי לחופשה עד ה-25.7 ולכן לא אוכל לענות לתגובות בתקופה הזו.

בינתיים אתם מוזמנים להמשיך לשתף בתמונות ובתוצאות המתכונים שהכנתם – אשמח מאוד לראות את כל היצירות כשאחזור!

תודה על ההבנה😊

הוספת תגובה
avatar
שרה פארסט (20:23 13.08.2020)

שלום האם יש לך מתכונים עם קמח שיפון בלבד? תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:02 14.08.2020)

עם קמח שיפון בלבד לא. אני תמיד מעדיפה לשלב אותו עם קמח רגיל או מלא רגיל כדי לשפר את המרקם והטעם.