שיפון ערך תזונתי
מאת:
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות,
10 מאי 2020
השיפון עשיר יותר במינרלים מאשר חיטה ולכן מזין יותר.
מומלץ בעיקר לסוכרתיים מאחר והוא מתפרק באופן איטי יותר מחיטה ומווסת את רמות הסוכר בדם.
מכיל סיבים תזונתיים, ויטמינים מקבוצת B, מינרלים כדוגמת מגנזיום ונוגדי חימצון.
השיפון מכיל פחות גלוטן, הוא בעל טעם חמצמץ ומרקם דחוס יותר.
ראו גם:
פיצה מקמח מלא ושיפון
שלום האם יש לך מתכונים עם קמח שיפון בלבד? תודה
עם קמח שיפון בלבד לא. אני תמיד מעדיפה לשלב אותו עם קמח רגיל או מלא רגיל כדי לשפר את המרקם והטעם.