שום דבר לא נמצא

עוגה עם גושים או טעם מר

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
מאת: אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות, 29 יונ 2014
עוגה עם גושים/ טעם מר

העוגה יצאה עם טעם לוואי מר:

  1. בתערובת היה יותר מידי אבקת אפיה או סודה לשתיה.
  2. העוגה נאפתה בטמפרטורה נמוכה מידי וכל החומרים לא נמסו כמו שצריך.
  3. ערבוב לא נכון של החומרים.
  4. הקערה שבה עורבבו החומרים או תבנית האפיה לא היו נקיות.

 

יש גושים בתוך העוגה:

  1. עיבוד לא נכון של הבלילה שגרם לאי- איחוד החומרים.

 

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
דנה (14:05 9.01.2019)

אם יצאו בעוגה גושי קמח, ניתן עדיין לאכול אותה או שצריך לזרוק?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:36 9.01.2019)

כן, אפשר לאכול את העוגה.

Avatar
מירב (13:42 18.09.2018)

איך מערבבים בצורה נכונה כך שלא ישארו גושים בבלילה? קראתי איפה שהו שיש צורך לנפות לפני אני קונה כבר מנופה ובכל מקרה מקרה גם כשניפיתי לפני עדיין היו הרבה גושים..

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:00 18.09.2018)

כדאי להשתמש במטרפה ידנית ולא לערבב בעזרת כף.

Avatar
שני (09:14 6.05.2018)

תודה על המתכונים המעולים, משתמשת בלי סוף.
יש לי תנור דלונגי ולמרות שהמליצו לי עליו מאד, לרוב, העוגות לא מצליחות מספיק, תמיד חסר להן משהו.
כשקראתי שוב את ההוראות של התנור, היה נראה לי שכתוב שמומלץ להשתמש בטמפרטורה של 160 מעלות ולא 180 כפי שכתוב ברוב המתכונים.
ידוע לך אם זה נכון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:47 6.05.2018)

היי שני,
אין לי ניסיון עם התנור הזה אבל אם תתארי לי מה בדיוק הבעיה בעוגות שאת אופה בתנור אולי אוכל להבין יותר איך ניתן לתקן.
שבוע מקסים 🙂

Avatar
ריקי (16:28 17.10.2016)

יש מה לעשות?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:20 17.10.2016)

היי ריקי,
אם העוגה יצאה לא מתוקה אפשר להכין סירופ סוכר ולהרטיב אותה.
אם העוגה יצאה מרה מאוד או עם גושים אין הרבה מה לעשות.

הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.