אם זה מספיק יציב את יכולה להכין נשיקות/מרנג.
שימי בשקית זילוף ותזלפי עם צנתר משונן נשיקות על נייר אפיה. תכניסי לתנור שחומם מראש לחום נמוך במיוחד (כ-80 מעלות) ותאפי במשך 4-5 שעות, עד שהן נפרדות בקלות מנייר האפייה ומוכנות לגמרי מבפנים.
הצפי שהספר יחזור למלאי עוד 3-4 שבועות.
כרגע יש במלאי כמה ספרים פגומים (פגם קטן בכריכה) של “אוסף מתכונים נבחרים” שעליהם יש הנחה של 25 ש”ח.
אם זה יכול להיות רלוונטי לך, אשלח לך קוד קופון הנחה.
הי אפרת
תודה רבה על המתכונים משתמשת באופן קבוע וממש נהנת!
שאלה קטנה: שרשום במתכון אבקת שוקולית משנה איזה חברה של אבקה(לי בבית יש שוקונית של דרומה )
תודה רבה!
היי
אשמח שתוסיפי למצרכים לחם.
אני צריכה רעיונות לאוכל שאפשר להכין מלחם.
משהו מאד מהיר כמו טוסט או לחם מטוגן.
בלי מצרכים מיוחדים מידי והרבה סירים
תודה רבה
ערב טוב אפרת יקרה 🙂 רציתי לשאול אותך, נחשפתי לחלק שנקרא “פילה עוף” רק לאחרונה משום מה, אף פעם לא שמעתי על זה עד לפני כמה חודשים כשראיתי את השם הזה באחת התגובות כאן! עכשיו קניתי את זה ואין לי מושג מה לעשות איתו חחח. תוכלי אולי לשלוח לי קישורים למתכונים מתאימים? רוצה להכין משהו לכבוד שבת בע”ה. תודה רבה 🙂
שבוע טוב אפרת! תודה רבה רבה, אחרי שכתבת שזה מתאים למתכונים של חזה עוף או פרגיות, החלטתי להכין את המתכון של חזה עוף מקורמל עם סילאן (אמנם השתמשתי בדבש כי בדיוק נגמר הסילאן חח). כמובן שיצא טעים טעים 🙂 שוב תודה וערב מקסים יקירה 🙂
היי אפרת,
הקצפתי 8 חלבונים של ביצה עם 2 כוסות סוכר חום כי תכננתי להכין גלידה כלשהי ובסוף לא מסתדר לי.
ישלך רעיון למשהו אחר שאפשר לעשות עם זה?
אם זה מספיק יציב את יכולה להכין נשיקות/מרנג.
שימי בשקית זילוף ותזלפי עם צנתר משונן נשיקות על נייר אפיה. תכניסי לתנור שחומם מראש לחום נמוך במיוחד (כ-80 מעלות) ותאפי במשך 4-5 שעות, עד שהן נפרדות בקלות מנייר האפייה ומוכנות לגמרי מבפנים.
ערב טוב אפרת!
רציתי לשאול אם יש לך רעיון מה אפשר להכין עם גבינה שעבר התאריך (קופסא סגורה) וכנ”ל קוטג’
תמיד יש לך רעיונות…
אשמח אם תרשמי לי
תודה רבה!
היי רות,
אפשר להשתמש בזה לאפיה ולהכין פשטידות או מאפים. כמה רעיונות:
לחמניות קוטג’
מאפינס קוטג’
חטיפי זעתר
לחמניות גבינה
פיצה ללא שמרים
תודה רבה!
אנסה…
בל”נ אעדכן איך יצא
ועוד משהו- מתי יהיו במלאי ספרי הבישול של מתכונים נבחרים?
הצפי שהספר יחזור למלאי עוד 3-4 שבועות.
כרגע יש במלאי כמה ספרים פגומים (פגם קטן בכריכה) של “אוסף מתכונים נבחרים” שעליהם יש הנחה של 25 ש”ח.
אם זה יכול להיות רלוונטי לך, אשלח לך קוד קופון הנחה.
היי,
המתכונים שלך מהממים!
אשמח שתוסיפי למצרכים חלמון, הרבה פעמים נתקעים עם כמות שלמונים ואין מה לעשות איתם…
בסדר גמור:)
בינתיים יש כאן כמה רעיונות:
בצק פריך
עוגיות אלפחורס
חיתוכיות שוקולד צ’יפס
לביבות תפו”א וגזר
כל מאפה עם בצק עלים – אפשר למרוח את החלמון מעל הבצק כדי שיקבל הזהבה יפה.
הי אפרת
תודה רבה על המתכונים משתמשת באופן קבוע וממש נהנת!
שאלה קטנה: שרשום במתכון אבקת שוקולית משנה איזה חברה של אבקה(לי בבית יש שוקונית של דרומה )
תודה רבה!
היי
שמחה שאת נהנית מהמתכונים!
לא משנה החברה, אבל כן כדאי לטעום מהשוקולית לפני כן כי יש חברות פחות מוצלחות.
היי
אשמח שתוסיפי למצרכים לחם.
אני צריכה רעיונות לאוכל שאפשר להכין מלחם.
משהו מאד מהיר כמו טוסט או לחם מטוגן.
בלי מצרכים מיוחדים מידי והרבה סירים
תודה רבה
היי,
הנה כמה רעיונות לשימוש בלחם:
חטיף לחם קלוי, מקלוני טוסט, ביצה בקן, פרנץ’ טוסט, חביתה עם לחם.
בהצלחה(:
אפשר גם לחפש במתכונים של חיסול חמץ
ערב טוב אפרת יקרה 🙂 רציתי לשאול אותך, נחשפתי לחלק שנקרא “פילה עוף” רק לאחרונה משום מה, אף פעם לא שמעתי על זה עד לפני כמה חודשים כשראיתי את השם הזה באחת התגובות כאן! עכשיו קניתי את זה ואין לי מושג מה לעשות איתו חחח. תוכלי אולי לשלוח לי קישורים למתכונים מתאימים? רוצה להכין משהו לכבוד שבת בע”ה. תודה רבה 🙂
היי אודליה(:
פילה עוף מתאים להכנה כמו פרגיות/חזה עוף. אפשר להכין במחבת/בסיר/בתנור.
הנה כמה מתכונים מתאימים:
חזה עוף עם שעועית ירוקה,
חזה עוף עם ירקות,
חזה עוף חמוץ מתוק,
אושפלאו מהיר.
בהצלחה ושבת שלום🌺
שבוע טוב אפרת! תודה רבה רבה, אחרי שכתבת שזה מתאים למתכונים של חזה עוף או פרגיות, החלטתי להכין את המתכון של חזה עוף מקורמל עם סילאן (אמנם השתמשתי בדבש כי בדיוק נגמר הסילאן חח). כמובן שיצא טעים טעים 🙂 שוב תודה וערב מקסים יקירה 🙂
איזה כיף לשמוע שיצא מוצלח!
תודה שחזרת לשתף כמו תמיד❤
יש לך מתכון מעניין לקוסקוס?
לא מצאתי באתר(חוץ מהקציצות והמרק שהם מדהימים אבל אני מחפשת סגנון אחר-יותר כמו תוספת)
קוסקוס עם משהו מענין לשים למעלה?
סורי, אין לי מתכון אחר.