האתר משתמש בעוגיות כדי לנתח את תעבורת הגולשים, לייעודי אבטחת המידע שלכם ובאתרו המסור מילויו או חצייה על "מאשר/ת הכל" מהווים הסכמה לשימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות.
4 כפות חמאת בוטנים (רצוי ללא תוספת סוכר), 2 כפות רוטב סויה, 2 כפות חומץ 5%, 2 כפות שמן, כף וחצי מייפל, שן שום כתושה, מלח לפי הטעם, 3-6 כפות מים לפי הצורך.
לפיזור מעל (לא חובה):
בוטנים קלויים קלופים וקצוצים
אופן ההכנה
מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערית ומערבבים לתערובת אחידה. אם התערובת סמיכה מוסיפים כמה כפות מים בהדרגה ולפי הצורך כדי לדלל את הרוטב (הוא צריך להיות במרקם של טחינה גולמית).
מניחים את הירקות בקערה ומתבלים ברוטב חמאת בוטנים. מפזרים מעל בוטנים קצוצים ומגישים.