

זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 4 מנות
סוג: פרווה
כוס בורגול רגיל או דק
כוס עלי פטרוזיליה קצוצים דק
חצי כוס עלי נענע קצוצים דק
חצי כוס בצל ירוק קצוץ (החלק הלבן + הירוק)
2 עגבניות חתוכות לקוביות (רצוי אדומות וקשות)
תיבול: 4 כפות שמן זית, 2 כפות מיץ לימון, כחצי כפית מלח, מעט פלפל שחור
רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!
-משרים את הבורגול בקערה עם מים רותחים במשך חצי שעה לפחות ומסננים (מומלץ לטעום ולוודא שהוא מוכן).
-מערבבים בקערה את הבורגול עם הפטרוזיליה, הנענע, הבצל הירוק והעגבניה. מתבלים לפני ההגשה.
