www.10dakot.co.il

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 4 מנות

סוג: פרווה

רכיבים

כוס בורגול רגיל או דק

כוס עלי פטרוזיליה קצוצים דק

חצי כוס עלי נענע קצוצים דק

חצי כוס בצל ירוק קצוץ (החלק הלבן + הירוק)

2 עגבניות חתוכות לקוביות (רצוי אדומות וקשות)

תיבול: 4 כפות שמן זית, 2 כפות מיץ לימון, כחצי כפית מלח, מעט פלפל שחור

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

אופן ההכנה

-משרים את הבורגול בקערה עם מים רותחים במשך חצי שעה לפחות ומסננים (מומלץ לטעום ולוודא שהוא מוכן).

-מערבבים בקערה את הבורגול עם הפטרוזיליה, הנענע, הבצל הירוק והעגבניה. מתבלים לפני ההגשה.

ראו גם
עוגת פנקייקעוגת פנקייק
מרק שום חלבי מרק שום חלבי
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

62 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות
לקריאת כל התגובות
שתפו