מכניסים את הקורנפלקס לתוך שקית אוכל ובעזרת מערוך מרסקים לפירורים קטנים. מוצאים מהשקית ומעבירים לקערה. מוסיפים ממרח השחר ומערבבים היטב עד שכל הקורנפלקס מצופה בשוקולד (אפשר להוסיף ממרח במידת הצורך).
יוצקים כמות של כפית מהתערובת לכל מאפינס ומשטחים בתחתית.
בקערה חדשה מקציפים את השמנת המתוקה, סוכר ואינסטנט פודינג עד לקצפת יציבה. מוסיפים את הגבינה הלבנה ומקציפים במשך כחצי דקה נוספת לאיחוד החומרים. יוצקים את קרם הגבינה על תערובת השוקולד ומשטחים לגובה אחיד.