האתר משתמש בעוגיות כדי לנתח את תעבורת הגולשים, לייעודי אבטחת המידע שלכם ובאתרו המסור מילויו או חצייה על "מאשר/ת הכל" מהווים הסכמה לשימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות.
מחממים מחבת רחבה עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את קוביות הסלמון כדקה מכל צד עד שהסלמון מתבשל מבחוץ אך מבפנים עדיין לא מבושל לגמרי. מעבירים לצלחת.
מנגבים את המחבת משאריות נוזלים. מחממים כף שמן ומוסיפים את חומרי הרוטב: דבש, רוטב סויה, צ’ילי מתוק, מיץ לימון, שום כתוש ופלפל שחור. מחממים כדקה על אש בינונית ומוסיפים את קוביות הסלמון. מערבבים בעדינות ומכסים את המחבת. מבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כ-5 דקות, עד שהסלמון מבושל מבפנים (יש לערבב מידי פעם ובעדינות כדי שהקוביות לא יתפרקו).