מחממים בסיר קטן על אש גבוהה: חלב, חמאה, סוכר, מלח ומערבבים עד שהחמאה נמסה. מכבים את האש, מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים במהירות בעזרת כף מעץ עד שהבצק מתנתק מדפנות הסיר. מעבירים לקערה.
בעזרת מיקסר ידני מערבבים במשך כ-10 שניות ואז מוסיפים את הביצה. מערבבים היטב עד לקבלת בלילה חלקה (הבצק לא צריך להיות דליל מידי ולא מוצק מידי).
מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם פיה משוננת רחבה.
מחממים סיר קטן עם שמן (1/3 מגובה הסיר) וכשהשמן חם, מזליפים פסים לתוך השמן באורך 7-10 ס”מ (ניתן לחתוך את הקצה בעזרת מספריים). מטגנים עד להזהבה יפה. מעבירים לצלחת עם סוכר, מגלגלים ומגישים מיד.