האתר משתמש בעוגיות כדי לנתח את תעבורת הגולשים, לייעודי אבטחת המידע שלכם ובאתרו המסור מילויו או חצייה על "מאשר/ת הכל" מהווים הסכמה לשימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות.
מטגנים את קוביות העוף כדקה מכל צד (חצי טיגון – עד שהעוף משנה את צבעו ללבן) ומעבירים לקערה (העוף יעבור טיגון נוסף. הליך זה נועד לשמור על עסיסיות העוף).
מנקים את המחבת משאריות ומטגנים על אש גבוהה את הבצל והגזר במעט שמן עד שהבצל הופך לשקוף.
מוסיפים את הפלפלים והכרוב, מכסים את המחבת ומנמיכים את האש עד שהגזרים מתרככים (יש לערבב מידי פעם).
מוסיפים את קוביות העוף (ללא הנוזלים), הבצל הירוק, פפריקה/ פלפל חריף, רוטב הטריאקי מעט מלח ופלפל ומטגנים על אש גבוהה 2-3 דקות (אפשר תוך כדי הקפצה) עד שהרוטב מסמיך ועוטף את כל המרכיבים.