מתכון עוגת טריקולד חלבית וקוצרת מחמאות ללא אפיה, משכבות שוקולד מריר, חלב ולבן.שילוב מנצח של מראה וטעם. אני מודה שהכנת המתכון חורגת מ-10 דקות, אך מאחר שקיבלתי בקשות רבות להכנת טריקולד, פירסמתי את הגרסה הקלה והפשוטה לעוגה.

טיפים להקצפה מוצלחת:*מומלץ להכניס את מיכלי השמנות למקפיא למשך 10-15 דקות לפני ההקצפה על מנת שיהיו קרות מאוד.*יש להשתמש בחלב קר.*יש להוסיף את תערובת השוקולד לאחר שהיא התקררה לטמפ’ החדר ובהדרגה.*אם במקרה הקצפת עדיין רכה למרות שהקצפתם במשך זמן יש להכניס את הקערה למקפיא למשך חצי שעה ולאחר מכן להוציא ולהמשיך להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.*איך יודעים אם הקצפת יציבה? מטים את הקערה הצידה. אם הקצפת נותרת במקומה ולא נוזלת היא יציבה.


המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.