שמים בקערה את הקמח, הסוכר והמלח. יוצקים עליהם את החלב עם החמאה ומערבבים היטב.
מוסיפים לתערובת את הביצים ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים (ניתן להעביר את הבלילה דרך מסננת לקערה נוספת כדי שהתערובת תהיה חלקה לגמרי).
מחממים מחבת רחבה עם מעט חמאה או שמן ויוצקים את הבלילה למחבת (מומלץ להשתמש במצקת של מרק). מטלטלים את המחבת מצד לצד כדי שהבלילה תתפזר על כל המחבת בשכבה דקה.
מטגנים כחצי דקה- דקה עד ששולי הקרפ מתייבשים ונוצרות בועות על פניו.
-הופכים ומייבשים עוד כמה שניות מהצד השני ומוצאים לצלחת.