האתר משתמש בעוגיות כדי לנתח את תעבורת הגולשים, לייעודי אבטחת המידע שלכם ובאתרו המסור מילויו או חצייה על "מאשר/ת הכל" מהווים הסכמה לשימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות.
מחממים תנור מראש ל-175 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
מערבבים בקערה את כל החומרים לפי הסדר הרשום עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה.
מרדדים את הבצק על נייר אפיה למרובע בעובי כעד חצי ס”מ. מורחים ממרח תמרים ומפזרים אבקת קינמון, אגוזים וקוקוס.
מגלגלים את הבצק בעדינות לרולדה וחותכים את הרולדה לפרוסות בעובי כ-1.5 ס”מ (אם הבצק רך מידי לחיתוך אפשר להכניס את הרולדה למקפיא למשך כרבע שעה לפני שחותכים).
מסדרים את העוגיות במרווחים קלים על נייר אפיה ומכניסים לתנור החם. אופים במשך 30-35 דקות עד להזהבה קלה.