מתכון לדג מרוקאי חריף, מושלם לארוחת ערב שבת והולך מעולה עם חלה טריה. לכל מי שתוהה מה ההבדל בינו לבין חריימה אז למרות הדימיון יש בכל זאת ישנם כמה הבדלים. דג מרוקאי אינו מכיל רסק עגבניות אלא עגבניות טריות בלבד (מה שגורם לרוטב להיות פחות סמיך). דג מרוקאי מבוסס בעיקר על פלפלים אדומים (מתוקים וחריפים) ויש בו יותר שמן.



המתכונים המנצחים שלנו גם בספרים!
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.