שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20 דקות

מס’ מנות: 4 מנות

סוג: פרווה

ספרי מתכונים ב10 דקות

רכיבים

1 בצל קטן קצוץ

2-3 שיני שום קצוצות

2 כוסות אפונה משקית קפואה

3 כוסות שעועית ירוקה חתוכה משקית קפואה

שליש כוס מים

תיבול: חצי כפית מלח, רבע כפית כורכום, כפית אבקת מרק (רצוי מחומרים טבעיים), קמצוץ פלפל שחור

אופן ההכנה

-מחממים מחבת רחבה עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה (רצוי להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק).

-מוסיפים שום קצוץ ומטגנים כחצי דקה. מוסיפים אפונה ושעועית ירוקה ומבשלים במשך 10 דקות, תוך כדי ערבוב מידי פעם (אש בינונית).

-מתבלים במלח, כורכום, אבקת מרק ופלפל שחור ומערבבים. מוסיפים שליש כוס מים ומבשלים במשך 4-5 דקות, תוך כדי ערבוב (אש בינונית).

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
חטיפי יוגורט קפואים
מאפינס חלב

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
אמי (13:33 3.09.2020)

היי אפרת,
אפשרי לדעתך להוסיף חזה עוף?
אם כן מה משתנה? תודה 🙂

Avatar
אמי (13:34 3.09.2020)

ובנוסף האם אפשרי לוותר על אבקת מרק?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:22 3.09.2020)

אפשר להוסיף קוביות חזה עוף.
אפשר לוותר על אבקת המרק ולהמליח יותר לפי הטעם.
אפשר להוסיף גם קצת פפריקה מתוקה.

Avatar
לילך (18:00 30.07.2020)

מכיוון שמשתמשים באפונה ובשעועית קפואה, האם לא צריך לבשל אותם במים לכמה דקות לפני הטיגון במחבת???

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:33 30.07.2020)

לא, אין צורך.

הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.