שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20-25 דקות

סוג: פרווה/ חלבי

ספרי מתכונים ב10 דקות

מצרכים:

מלוואח

ממרח שוקולד/ חלבה

לקישוט: סוכריות קטנות חומות

אופן הכנה:

-חתכו מלוואח ל-4 חלקים.

-מרחו במרכז כל חלק ממרח שוקולד/חלבה.

-גלגלו מהצד הרחב לקצה והפכו.

-רססו מעט תרסיס שמן ופזרו סוכריות. הכניסו לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות למשך 20-25 דקות.

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
חטיף שומשום
קורנפלקס מצופה שוקולד

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
הרשקוביץ כרמי. (19:58 8.05.2020)

וואו❗איזה טעים!!! אליפות עולם. תודה רבה אפרת אהובה. בגלל שהבל שלי אוהב מאפים רטובים .שמתי סירופ סוכר למעלה כשיצאו מהתנור. מחר בבוקר אאפה עוד…. אנסה גם מילוי של גביניה.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:40 9.05.2020)

שמחה שיצא טעים ❤️
תודה שחזרת לעדכן.

Avatar
ליזה (18:11 20.11.2019)

היי אפרת,
כמה זמן המלאוח צריך להיות מחוץ למקפיא לפני ההכנה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:17 20.11.2019)

כ-10 דקות, עד שהוא מתרכך ונעשה גמיש.

Avatar
AYALA5250 (15:33 11.08.2019)

היי
אפשר לחתוך את המלאווח ל-6 חלקים, או שזה יצא מידי קטן? יש לי רק חצי חבילה ואני לא רוצה שיצא קצת.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:44 11.08.2019)

אם זה מלוואח גדול אז אפשר.

Avatar
ח.ח. (18:05 9.07.2019)

איך שומרים את זה טרי למסיבה מחר בערב? והאם כדאי להכין טראפלס שוקולד זה לא ימס על הבר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:53 9.07.2019)

אפשר לשמור בקופסה סגורה מחוץ למקרר ולחמם קצת בתנור לפני ההגשה.
יכול להיות שהטראפלס יימס.

Avatar
אוסנת (15:43 26.02.2019)

איך הכרי טוב לשמור, רשמת שמחזיק 4 ימים במקרר, איך הוא נראה אחכ? האם בלתי אכיל? או רק פחות אטרקטיבי?….
תודה על הסבלנות וגם על אתר מדהים

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:09 26.02.2019)

אם את רוצה לשמור יותר מ-4 ימים אז עדיף להקפיא.
אחרי 4 ימים במקרר הטעם מתחיל להפגע.

Avatar
אילנה (23:19 16.02.2019)

אפשר לשים מילוי אחר כמו גבינה או משהו כזה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:18 17.02.2019)

כן.

Avatar
מיקי (14:22 20.01.2019)

אפשר ממרח תמרים במקום שוקולד?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:01 20.01.2019)

כן.

Avatar
ציפי (22:40 22.08.2018)

לכמה זמן אפשר לשמור את זה במקרר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:39 23.08.2018)

3-4 ימים. לחמם לפני שאוכלים.

Avatar
שיראל (21:10 18.07.2018)

לא צריך להמתיק את הבצק?

Avatar
שיראל (21:29 18.07.2018)

יש לך מתכון לממרח שוקולד לקרואסון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:17 18.07.2018)

אין צורך להמתיק, הבצק כבר מתקתק.
לגבי ממרח, עדיף להשתמש בממרח שוקולד מוכן ואם לא אז אפשר להמיס 50 גרם שוקולד מריר עם כף מים ו25 גרם חמאה.

Avatar
יאיר (21:46 18.03.2017)

רציתי לדעת אם יש לך קוראסונים מבצק?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:08 18.03.2017)

לא, אבל אני מאמינה שאעלה מתכון בהמשך.

Avatar
רפי (22:39 1.12.2016)

צריך להפשיר את המלוואח נכון

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:41 1.12.2016)

היי רפי,
להפשיר ממש מעט רק עד שהוא נעשה גמיש אך עדיין קר. שלא יהיה מופשר מידי ואז הבצק יהיה רך ודביק ויהיה קשה לעבוד איתו.

Avatar
אפרת (15:42 21.11.2016)

היי
האם אפשר להחליף את ממרח השוקולד בקוביית שוקולד או בשוקולד ציפס?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:51 21.11.2016)

היי אפרת,
אפשר אבל קחי בחשבון שברגע שהמאפה מתקרר השוקולד חוזר להיות קשה (להבדיל מממרח) לכן מומלץ לאכול חם או לפחות לחמם לפני ההגשה.

Avatar
ענת (16:19 6.11.2014)

אפשר להכין את זה גם מבצק עלים ???

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (16:25 6.11.2014)

כן, אפשר.
כדי שהמאפה יקבל צבע יפה מומלץ למרוח ביצה טרופה או לרסס שמן לפני האפיה.

Avatar
ענת (16:29 6.11.2014)

תודה 🙂

Avatar
גליה (13:02 9.10.2014)

טעים, טעים. רק שיצא לי הרבה פחות יפה מהתמונה… עובדת על העניין. תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:45 9.10.2014)

הכי חשוב שיצא טעים 😉
חג שמח!

Avatar
נדיה (21:53 2.08.2014)

פשוט פצצה!!!!תודה רבה ילדים חיסלו את הכל 🙂

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (23:11 2.08.2014)

הי נדיה, איזה כיף לשמוע!

Avatar
amira (16:42 20.12.2013)

מתכון גאוני.

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.