זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20-25 דקות

סוג: פרווה/ חלבי

מצרכים:

מלוואח

ממרח שוקולד/ חלבה

לקישוט: סוכריות קטנות חומות




אופן הכנה:

-חתכו מלוואח ל-4 חלקים.

-מרחו במרכז כל חלק ממרח שוקולד/חלבה.

-גלגלו מהצד הרחב לקצה והפכו.

-רססו מעט תרסיס שמן ופזרו סוכריות. הכניסו לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות למשך 20-25 דקות.

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
חטיף שומשוםחטיף שומשום
קורנפלקס מצופה שוקולד קורנפלקס מצופה שוקולד
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
avatar
איתי (19:26 14.09.2021)

היי אפרת😁
אני בן 11 ואני הכנתי את הקורסונים וזה מתכון אחד הטעימים והקלים שיש❤

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:40 14.09.2021)

איזה יופי, כל הכבוד! שמחה שאהבת את המתכון😊

avatar
טל מועלם (22:57 31.10.2020)

יש מתכון לבצק?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:50 1.11.2020)

היי טל 🙂
הטעם יצא קצת שונה אך תוכלי להשתמש במתכון הבצק מהמתכון כאן

avatar
הרשקוביץ כרמי. (19:58 8.05.2020)

וואו❗איזה טעים!!! אליפות עולם. תודה רבה אפרת אהובה. בגלל שהבל שלי אוהב מאפים רטובים .שמתי סירופ סוכר למעלה כשיצאו מהתנור. מחר בבוקר אאפה עוד…. אנסה גם מילוי של גביניה.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:40 9.05.2020)

שמחה שיצא טעים ❤️
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
ליזה (18:11 20.11.2019)

היי אפרת,
כמה זמן המלאוח צריך להיות מחוץ למקפיא לפני ההכנה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:17 20.11.2019)

כ-10 דקות, עד שהוא מתרכך ונעשה גמיש.

avatar
AYALA5250 (15:33 11.08.2019)

היי
אפשר לחתוך את המלאווח ל-6 חלקים, או שזה יצא מידי קטן? יש לי רק חצי חבילה ואני לא רוצה שיצא קצת.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:44 11.08.2019)

אם זה מלוואח גדול אז אפשר.

avatar
נטע (09:09 24.10.2020)

אם תרדדי תוכלי גם 8 משולשים. ויצאו רוגלך ביס.
טעים ומאד אסתטי בצלחת

avatar
ח.ח. (18:05 9.07.2019)

איך שומרים את זה טרי למסיבה מחר בערב? והאם כדאי להכין טראפלס שוקולד זה לא ימס על הבר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:53 9.07.2019)

אפשר לשמור בקופסה סגורה מחוץ למקרר ולחמם קצת בתנור לפני ההגשה.
יכול להיות שהטראפלס יימס.

avatar
אוסנת (15:43 26.02.2019)

איך הכרי טוב לשמור, רשמת שמחזיק 4 ימים במקרר, איך הוא נראה אחכ? האם בלתי אכיל? או רק פחות אטרקטיבי?….
תודה על הסבלנות וגם על אתר מדהים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:09 26.02.2019)

אם את רוצה לשמור יותר מ-4 ימים אז עדיף להקפיא.
אחרי 4 ימים במקרר הטעם מתחיל להפגע.

avatar
אילנה (23:19 16.02.2019)

אפשר לשים מילוי אחר כמו גבינה או משהו כזה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:18 17.02.2019)

כן.

avatar
רותי (09:02 9.10.2020)

על איזו גבינה את ממליצה ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:10 9.10.2020)

ממליצה לערבב גבינה בולגרית או פטה עם 2 כפות גבינה לבנה (שהתערובת תהיה סמיכה ולא רכה או נוזלית מידי).

avatar
מיקי (14:22 20.01.2019)

אפשר ממרח תמרים במקום שוקולד?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:01 20.01.2019)

כן.

avatar
ציפי (22:40 22.08.2018)

לכמה זמן אפשר לשמור את זה במקרר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:39 23.08.2018)

3-4 ימים. לחמם לפני שאוכלים.

avatar
שיראל (21:10 18.07.2018)

לא צריך להמתיק את הבצק?

avatar
שיראל (21:29 18.07.2018)

יש לך מתכון לממרח שוקולד לקרואסון?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:17 18.07.2018)

אין צורך להמתיק, הבצק כבר מתקתק.
לגבי ממרח, עדיף להשתמש בממרח שוקולד מוכן ואם לא אז אפשר להמיס 50 גרם שוקולד מריר עם כף מים ו25 גרם חמאה.

avatar
יאיר (21:46 18.03.2017)

רציתי לדעת אם יש לך קוראסונים מבצק?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:08 18.03.2017)

לא, אבל אני מאמינה שאעלה מתכון בהמשך.

avatar
רפי (22:39 1.12.2016)

צריך להפשיר את המלוואח נכון

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:41 1.12.2016)

היי רפי,
להפשיר ממש מעט רק עד שהוא נעשה גמיש אך עדיין קר. שלא יהיה מופשר מידי ואז הבצק יהיה רך ודביק ויהיה קשה לעבוד איתו.

avatar
אפרת (15:42 21.11.2016)

היי
האם אפשר להחליף את ממרח השוקולד בקוביית שוקולד או בשוקולד ציפס?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:51 21.11.2016)

היי אפרת,
אפשר אבל קחי בחשבון שברגע שהמאפה מתקרר השוקולד חוזר להיות קשה (להבדיל מממרח) לכן מומלץ לאכול חם או לפחות לחמם לפני ההגשה.

avatar
ענת (16:19 6.11.2014)

אפשר להכין את זה גם מבצק עלים ???

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:25 6.11.2014)

כן, אפשר.
כדי שהמאפה יקבל צבע יפה מומלץ למרוח ביצה טרופה או לרסס שמן לפני האפיה.

avatar
ענת (16:29 6.11.2014)

תודה 🙂

avatar
גליה (13:02 9.10.2014)

טעים, טעים. רק שיצא לי הרבה פחות יפה מהתמונה… עובדת על העניין. תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:45 9.10.2014)

הכי חשוב שיצא טעים 😉
חג שמח!

avatar
נדיה (21:53 2.08.2014)

פשוט פצצה!!!!תודה רבה ילדים חיסלו את הכל 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:11 2.08.2014)

הי נדיה, איזה כיף לשמוע!

avatar
amira (16:42 20.12.2013)

מתכון גאוני.

לקריאת כל התגובות