שום דבר לא נמצא
    >

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20 דקות

מס’ מנות: 2-3 מנות

סוג: פרווה

רכיבים

קליפות מ-4 תפוחי אדמה גדולים

4 כפות שמן זית

שליש כפית מלח

קמצוץ פלפל שחור

רבע כפית פפריקה מתוקה

רבע כפית אבקת שום (לא חובה)

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מחממים תנור ל-200 מעלות.

-משרים את קליפות תפוחי האדמה בקערה עם מים במשך כדקה, מסננים ומנגבים היטב בעזרת נייר סופג.

-מתבלים את קליפות תפוחי האדמה בשמן זית, מלח, פלפל שחור, פפריקה ואבקת שום.

-מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה ומניחים את הקליפות בשכבה אחת אחידה.

-מכניסים לתנור החם ואופים במשך 15 דקות.

הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל

-מנמיכים את הטמפ’ ל160 מעלות ואופים 5 דקות נוספות.

הפעל טיימר (5 דק’)
+
טיימר פועל
ראו גם
כדורי שקדיםכדורי שקדים
המבורגר בנינג’ה המבורגר בנינג’ה
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
רבקית (14:25 17.11.2024)

רעיון חמוד
ואפשר גם להכין ציפס מתפוחי אדמה בקליפתם משפשפים מורידים “יבלות” ואז לא נשאר קליפות וזה גם בריא יותר, הרי תפוא מקולפים הם פחמימה ריקה לגמרי
ותודה על הכול

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:30 17.11.2024)

תודה לך🙂